beste små gratis spill

beste små gratis spill

De beste gratis PC-spillene, fra Anchorhead til Zineth.

Velkommen til vår liste over de beste gratis PC-spillene. PCen er fortsatt den største plattformen for gratis spill, og ikke på grunn av The Pirate Bay. Hver dag legges nye freebies til steder som Itch.io og Game Jolt, og vi gjør vårt beste for å gi deg de mest verdifulle eksemplene.

Mange er morsomme forstyrrelser som du har glemt om en time senere, men noen kommer til å leve i minnet ditt, og tar deg til ditt bevisstløse og krever mye mer tid enn du kanskje hadde forventet. Det er de spillene som er egnede kandidater til vår Top 50-liste, som samler aller beste i freewareunderholdning. Følgende er hentet fra flere tiår med PC-spill, og dekker stort sett hver sjangre du kan forestille deg, lagre dansematbaserte rytmespill, som fortsatt er underrepresenterte på vår plattform.

Vi har blitt bevisst allsidig, så om du er en fan av RPGs, eventyr, strategispill eller type-oppslag, finner du noe her som tar din fancy. Og hvis du bestemmer deg for at du har penger å bruke, hopp over til vår liste over de 100 beste PC-spillene.

I løpet av tre dager må du stoppe ankomst av en stor gammel ved å komme til bunnen av en enorm konspirasjon. Ikke noe press. Det er et komplekst, detaljert stykke interaktiv fiksjon inspirert av arbeidene til HP Lovecraft.

Et smart, morsomt rytmespill inspirert av Rhythm Paradise: en minigamesamling der du treffer en knapp til en skiftende takt. Du er hjerteleger her og helbreder pasientens tickers ved å trykke.

Dette ville være en dårlig type liste uten et Porpentine-spill. Denne er en sving surrealistisk, trist og morsom Twine historie. Porps spill satiriserer Tycoon Sims, og jakten på penger.

Denne moderne gudspillet spiller som en mikro-Populous, eller den episoden av Futurama hvor Bender styrer en sivilisasjon som lever på magen hans. Målet ditt er å gjenvinne og utvide din tapte stamme over en rekke teensy-kart, ved hjelp av den fantastiske kraften til totems å øke vann eller lavere land. Før lenge vises rivaliserende stammer og prøver å angre alt ditt harde arbeid.

Denne sammenhengende Skrillex-tittelen er mye, mye bedre enn det burde være, gitt at det er et spill basert på en støymangelende musiker med en uregelmessig frisør. Zelda møter Superbrothers møter [hits mute button] deafening dubstep.

Dette er en fartsfylt, Quake-stil multiplayer shooter, med hovedrollen i en rekke rakett-lanseringsgriser. Det er sikkert nok for deg å hoppe på nettstedet og trykke 'download9rsquo; med forlatelse, men jeg har noen flere detaljer om den ærverdige svinekjøtten mens du venter. Gris er selvsagt kjent for sin akrobatiske natur, så det er der Warsow skiller seg fra flokken. Spill på høyt nivå innebærer beherskelse av sine ulike tyngdekrafts-defying teknikker, inkludert raketthopping, vegg- og strafe-hopping, og mange andre trekk som slutter i 'jumping9rsquo ;. Warsow har gått siden 2005, og har et dedikert samfunn som fortsatt spiller i dag.

Golf blandet med Marble Madness: en kombinasjon som fungerer vakkert. I stedet for å banke ballen med et utvalg av store pinner, beveger du deg bare ved å plassere musen og klikke. Fysikken føles akkurat, men det er det isometriske kurset som er stjernen: en nydelig diorama som stadig skifter mens du jobber deg over.

Hva skal jeg gjøre når utviklingen stopper på en av favorittrollene dine? Du tar opp stafetten, åpenbart, fortsetter den opprinnelige skaperenes edle arbeid. Steinsuppe avgrener seg fra 1997 på Lynley's Dungeon Crawl, som ble kjent først og fremst for sitt komplekse ferdighetssystem. Dungeon Crawl er nå en av de mest tilgngelige tradisjonelle roguelikene der ute.

42. Ikke ta det personlig, Babe, det er bare ikke din historie

Dette er Christine Love mer tradisjonelle visuelle roman, satt i en videregående skole i 2027. Det handler om den økende ødeleggelsen av personvern i forhold til digitale sosiale nettverk, og konklusjonen kan bare overraske deg. Som noen gang er skrivingen fantastisk, selv om noen av ungdomsspillet virker litt datert nå.

De to største fordelene med denne åpne versjonen av Transport Tycoon Deluxe er stabiliteten og den rene størrelsen: den støtter kart opptil 64 ganger større enn det opprinnelige spillet. En hel del 255 spillere kan administrere transportnettverk samtidig, mens noe arbeid har gått inn i grensesnittet, inkludert tillegg av dra-og-slipp-funksjonalitet.

Valve hyret devs av UT2004 mod Alien Swarm for å gjenoppta den i Source, og resultatet er et morsomt, underoppskattet co-op-spill som er satt i et insekt-tungt anlegg. Du har en rekke forskjellige tegn å velge mellom, og fire klasser: Officer, Medic, Special Weapons and Tech. Tech er den som skal velge hvis du ønsker å gjenskape Aliens, da de har en bevegelsessensor.

Få spill er så passende som dette, noe som gir deg en mulighet til å redde verden. Når du har nådd en slutt, vil du nok ikke kunne spille den igjen, i hvert fall på samme datamaskin.

Toribash Et turbasert kampspill hvor du lager dine egne trekk, ved å utvide, krympe eller på annen måte manipulere dine skarpe karakters ledd. Ragdoll fysikk gjør resultatene galne og vanedannende.

Spoiler: Mange mennesker dør, i denne turbaserte puslespilleren / visuelle romanen. Du må bestille folk til sikkerhet mens brann sprer seg raskt gjennom en bygning. Du kan ikke redde alle, så hvem ofrer du?

Et teksteventyr som utforsker territorium, kun tekstopplevelser kan. Som en telepatisk og dypt fremmed livsform som prøver å komme tilbake til sin egen verden, må du finne en måte å kommunisere med de blinde menneskene.

Forsvinnende har forskjellige nøkler blitt tildelt en olympisk løperes kalver og lår på hvert ben. For å drive denne ragdoll dukkene fremover, må du delikat, men uheldig hammer dem. Hilaritet følger.

Med grensesnittet som er utformet som Amiga's Workbench OS, kan du kanskje ikke skjønne Christine Love's landemerke visuelle roman er en visuell roman i det hele tatt. Dens engasjerende historie utfolder seg via e-post og BBS-meldingstavler.

Det har nylig blitt embiggened og gitt et pricetag, men du kan fortsatt spille den gratis versjonen av dette åpne cowboy eventyret, og du burde. I tidenes ærede vestlige mote har familien din blitt myrdet, og du har plukket opp pistolen din og gått på jakt etter svar. Du kan skyte et hvilket som helst tegn, når som helst, kutte dialogen kort med en kule hvis du kjeder deg.

Takk Digipen Institute of Technology for dette neon-infused survival racing game. Du kjører bare mot klokken, og uansett hindringer utviklerne bryr seg om å kaste på deg. Så det er en endeløs løper, så mye som noe. Men det er en endeløs løper med triks, poeng og banging dansemusikk, og har nå en utvidet etterfølger, Distance.

31. Icarus Proudbottoms World of Typing Weekly

Dette er en episodisk whodunnit masquerading som et Mavis Beacon skrive spill. Formentlig en pedagogisk tittel, og ganske bra på det, er det virkelig et bonkers murder mysterium som spiraler inn i rare og morsomme territorium over fem episoder. Det opprinnelige spillet, Teaches Typing, er verdt å spille også.

Et spill om å snike seg inn i anlegg og hacking / stjele / drepe alle som kommer i veien. Det kryssbindeformede visuelle hackingsystemet gjenkjenner Gunpoint, mens de involverte lunefull og bountiful alternativer til din disposisjon gjør dette til en isometrisk Deus Ex. Du kan forbedre kroppen din med teknologi, og du bør sannsynligvis.

De 20 beste gratis PC-spill av 2018

På en gang ble gratis PC-spill dominert av indie testbeds og Flash time-wasters. I disse dager har det frie å spille fenomenet helt forandret forventningene våre. De dyrebare spillene som en gang toppet diagrammene, får noen ekte konkurranse fra titler som tilbyr store svier av opplevelsen med null upfront-kostnad.

Gratis-til-spill-PC-spill utgives i et raskt tempo, og dermed kommer både fordeler og ulemper. Det store utvalget betyr at det er noe å skrape nesten hvilken som helst kløe, men signal-støyforholdet på butikkene som Steam er tragisk. I stedet for å trampe gjennom dusinvis av generiske kloner og trashy cash-grabs, la oss skille hveten fra kafet til deg. I dagens innlegg markerer vi 20 av de beste gratis spillene på PCen. Men det er mye grunn til å dekke: Følg med, og noe her er bundet til å kile din fancy.

Uansett hvilken smak du har, trenger du ikke å bruke mye for å få hundrevis av timer med underholdning. Fri-til-spill og frittbegynnende konsepter får en dårlig rap fra eksploderende mekanikk fra titler som Clash Royale eller Candy Crush Saga, men det er fortsatt så mye her som er verdt å utforske. Så lenge du bruker tid og penger klokt, kan hele opplevelsen være ganske søt. Og siden det er så mange fisk i dette sjøen, er det ingen grunn til å sette av med å prøve noe annet dersom monetiseringspresset noensinne blir for intens.

Battlefield play4free. beste spillet noensinne

Team Fortress 2 og League of Legends tørker gulvet, beklager.

"Ingen helt enkle flash spill" sa listen med pappa 'n' meg.

det mest spillte PC-spillet er probobly minecraft.

Du har savnet SMITE

Jeg skulle nevne det også.

Fordi dette er en liste over de 20 beste PC-spillene ikke de 20 VERSTE

Vel, så foreslår jeg at du holder deg oppdatert på World of Warcraft-kontoen. Viser hvor mye du vet om spill!

SMITE skal være 100% på denne listen.

Vi bør også starte en liste over gratis spill som ikke er nevnt i artikkelen.

Jeg begynner med Star Trek Online. Laget av samme firma som produserer Neverwinter, er STO et spill som er satt i Star Trek Universe, og har både grunn- og romhandling. På bakken er det en typisk MMORPG, med mer fokus på våpnede våpen, selv om nærkampfightere kan få det gøy med sverd, Vulcan Lirpa (en kombinasjon av utsmykket spyd og mace), og selvfølgelig Klingon Battleth. De tre klassene gir forskjellig gameplay, og valg av ferdigheter vil videre spesialisere seg på gameplayet. Min typiske karakter er en ingeniør, som kan bygge festninger, distribuere kampdroner og øke hans og hans lags evner med våpen og rustningrelaterte buffs og hindre fienden med lignende minded debuffs. Det er vitenskapsførere som kan fokusere på healing, buffs eller debuffs, og taktiske offiserer som gjør gode skyttere. Det ser ut til å være mindre fokus på de tradisjonelle MMORPG-tropene av Tank, Healer, og DPS, med den viktigste evnen som definitivt å bringe smerten.

I rommet er det mye det samme, med ingeniører som vanligvis (men ikke alltid) sammenkoblet med Cruisers (store tunge skip med mange våpenspor, masse HP, sterke skjold, men ikke mye i vei for manøvrerbarhet); Forskere rocker vanligvis Science Vessel (lavskrog HP men kraftige skjold, færre våpenspor, og masse "rot med fiendens krefter); og taktiske offiserer kjører vanligvis en eskorte (lav HP, svake skjold, høy manueverability, optimalisert for fremover ildkraft, tung skade). I en liten nikk til de gamle XWing og Wing Commander-spillene, bruker skipkampen energitildeling, med den tradisjonelle EWS-trioen som blir forsterket av Aux. Motorer øker hastigheten og manøvreringen (og din dodge score). Våpen øker DPS. Skjold forbedrer skjoldregenerasjonen og motstanden. Aux forbedrer dine ulike vitenskapelige evner, som til og med bruker Tacs og Engs.

STO er et enkelt spill å plukke opp, men med nok dybde som du kan finne deg selv å lære nye ting etter å ha spilt spillet en stund. Skip er generelt godt balansert mot hverandre, men det er alltid steder å klage - mange tror at eskorter er overveldet, og det er ikke noe poeng å ta alt annet enn en eskorte (jeg er åpenbart uenig med dem, fordi jeg rocker cruiseren og til og med kommer inn i de tre øverste i kampene i sluttspillet heter Special Task Forces). Jordinnholdet er ikke så overbevisende som rominnhold, og de fleste spillere ender med å gjøre plass-STFer over deres bakkenivå. Cryptic kjører regelmessige hendelser, noe som kan være en fin måte å utforske innhold du ikke ellers ville gjøre (det er mye, og mye av det krever andre PC-er å hjelpe med). PVP er tilstede, men jeg tar ikke del av det selv.

Den største ulempen til STO for meg er at det kan bli repeterende. Cryptic prøver å ta opp det, men det er en bekymring at de vil skru opp ting - neste oppdatering vil for eksempel introdusere nye 10 nivåer, og Cryptic vil bringe ut såkalte Tier 6-skip - som vil forskyve skip at spillerne har brukt store mengder innsats allerede. Det er også den forrige store utvidelsen, Romulus-arven, som introduserte romulanene som en spillbar fraksjon. Et av skipene for den fraksjonen er best beskrevet som våpenbelastning av en super-eskorte (5 fremoverbelegg, kan montere de tyngste skuddvåpen i spillet), med forsvar fra en cruiser, en fighter bay og i en konfigurasjon , Science Ship som evne layout. Som om det ikke er nok, det skipet og mange andre tilsvarende kraftige skip, enten koster penger direkte eller er i favorittgambling leketøy for MMORPGS, lockboxes. Enten må du bruke lobi (kun spesiell valuta tilgjengelig fra låsekasser), eller du må tilbringe hundrevis av dollar med mindre du er heldig (hvordan endte jeg med min Voth Dreadnaught). STO er kanskje ikke betalt for å spille - du kan spille noe av innholdet med vanlige skip, men det er sikkert Pay to Win.

Det er mitt første forsøk på å gjøre noen form for gjennomgang på et spill, og forhåpentligvis holdt det i samme vene som vurderinger for artikkelen. : D

Hehe, takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det var en god anmeldelse!

Lite spill gratis nedlasting for PC! Alle Små spill er 100% gratis, ingen forsøk, ingen annonser, ingen betalinger. Bare små spill for PC gratis nedlasting for deg.

Lite spill for PC gratis nedlasting fra vår nettside som du vil. Stor samling av gratis fullversjon små spill for Computer / PC / Laptop. Alle disse små PC-spillene kan lastes ned til Windows 7/8/10 / XP / Vista. Last ned gratis Liten pc spill og spill gratis. Gratis små spill til pc for barn, jenter og gutter.

Vi gir deg det beste utvalget av gratis nedlastbare små PC-spill som gir deg mye moro! Velg alle små PC-spill du liker, last ned små spill med en gang, og nyt fantastisk grafikk, fantastisk lydeffekt og mangfoldig musikk av små spill for pc . Bookmark vår nettside og kom tilbake for å laste ned og spille Små dataspill så ofte du ønsker! Last ned gratis pc spill nå og dykk inn i den lyse verden av glede ditt liv vil bli full av lykke!

pc spill gratis nedlasting fullversjon, svært komprimerte pc spill, små spill, små spill gratis, små gratis spill, små pc spill, små fil spill, små spill å laste ned, små spill gratis, gratis små spill, liten spill nedlasting, liten -spill, spill nedlastingsfil, last ned spillfil, minste spill, last ned spillfil, minste PC-spill,

små spill, små gratis pc-spill, små filspill, små spill å laste ned, små pc-spill

Beste gratis spill 2018: de beste gratis spillene å laste ned på PC

Fordi spill kan være kostbare, har vi avrundet PCens beste gratis spill

Beste gratis PC-spill å spille i dag

De sier at de beste tingene i livet ikke er gratis, men at følelsen gjelder ikke for spill, en bransje som har gitt bort Dead Space on Origin for den siste måneden nå. Siden PlayStation og Xbox har havnet et økosystem for utlevering av freebies ved hjelp av deres premiummedlemskap, har mange PC-spill tatt en annen tilnærming: presentere spillere med de beste gratis erfaringene penger kan ikke kjøp og sette dem på skjermen.

Selv om Twitch Prime-brukere kan betale hver måned for en garantert bølge av gratis spill hver måned, inkludert Superhot, Oxenfree og Tales fra Borderlands, er et overveldende antall titler permanent på huset. I tillegg kan mange spilles online med venner, så hvis du har en gruppe mennesker som ikke ønsker å bruke en formue på spill, kan du begynne å organisere klaner på Discord eller TeamSpeak akkurat nå.

Fra massivt multiplayer online rollespill (MMORPG) som Star Wars: Den gamle republikken til strategiske samlekortspill i tråd med The Elder Scrolls: Legends, er det mye å elske blant vårt utvalg av de beste gratis spillene som pengene kan ikke kjøpe. I tillegg, gitt at vi har investert tid i hver av disse titlene, kan du i god tro stole på våre meninger.

Linux, Windows eller Mac - hvilken er best for deg? Se vår guide video nedenfor!

Gabe Carey har også bidratt til denne artikkelen

Ta en titt på disse flotte, pengesparende tilbudene på de aller beste teknologimagasinene, levert direkte til døren din!

Beste gratis spill på vår radar: Defiance 2050

Husk at science fiction MMO skytter fra noen år tilbake? Nei, vi snakker ikke om Destiny. Vi refererer til Defiance, et spill som utviklerne sannsynligvis ville hevde, gikk underappreciated, så vel som ubestridelig upopulært. Det er ikke at Defiance ikke var et godt spill. Tvert imot, virkelig. Det var morsomt, men kunne ikke helt finne foten blant alt som skjedde da det opprinnelig ble utgitt i 2013.

Nå kommer Syfy-serien til videospillet til å komme tilbake i sekunder, komplett med et helt nytt navn, bedre grafikk og en helt ny historie som ønsker å suge deg i 20 år etter hendelsene i det første spillet. Det kommer til damp med det nominelle prispunktet på gratis nitti ni og inkluderer oppgraderte teksturer i tillegg til høyere oppløsninger og bildefrekvenser. Det kommer også til konsoller, men ikke uten å betale ekstra oppmerksomhet til PC-plattformen som gjorde det (noe) kjent.

Defiance 2050 vil være tilgjengelig i lukket beta kom sommeren 2018, selv om det ikke er helt klart når det vil slippe ut i sin helhet. Hvis du er interessert, vil vi imidlertid anbefale at du går videre til den lukkede betaversiden for å bli påminnet om utgivelsen når det til slutt skjer.

Forventet: Sommer 2018 (lukket beta)

Battle Royale-trenden er stor akkurat nå, og Epic Games har alt annet enn perfeksjonert det med Fortnite Battle Royale. Opprinnelig utviklet som en slags tillegg til Fortnite, tok Battle Royale av på en måte som ingen forutså seg, og ble raskt en av de mest spillte spillene i verden i 2018.

Spillet er helt basert på et enkelt scenario: du er dumpet i et kart med 99 andre spillere i en fri-for-all-melee, og den eneste vinneren er den som står igjen på slutten. Og uansett hvor mange likheter det kan trekke til spill som PlayerUnknown's Battlefields, fortærer Fort Royale Royale sin egen identitet med sin fargerike kunststil, personlighet og tilgjengelig gameplay.

Jo, det er mikrotransaksjoner, men de er alle kosmetiske og har ingen betydning for spillingen. Men det som er viktigere, vil du aldri gå tom for folk å leke med, som kryssspill mellom Xbox One og snart vil iOS-brukere samsvare med deg mot millioner av forskjellige mennesker.

Dota-universet kan ha avledet seg fra en Wacraft 3-mod, men Dota 2 er veldig mye sin egen enhet, for ikke å nevne et av de mest populære frie spillene.

Denne topp-down arena battler er utrolig aktiv, og tiltrekker seg flere millioner dollar premiefond for seriøse turneringsspillere. Det er ikke bare for obsessiver, skjønt.

En kort opplæring peker nå på tauene, med Steam Community går inn for å gi guider til den opprinnelige MOBA. Ikke forvent en varm velkomst eller enkel læringskurve fra sin sofistikerte gameplaymekanikk, men ta med noen venner, og Dota 2 vil ha deg tilkoblet en av de største galskapene i PC-historien.

To år før Destiny, tilbake i 2012, hadde vi Planetside 2. Det er en episk, all-out første persons kamp så imponerende, du vil gi deg en rask klemme hver gang du husker det er helt gratis. Det er selvfølgelig kjøp i spillet, men du kan fortsatt dykke inn i spillets største noensinne slagmark og være nyttig med bare standardutstyr.

Det er rett og slett ingenting som å delta i et massivt angrep på fiendens base og komme ut på toppen, eller leve i en verden hvor en fiendtlig konvoi kan dukke opp i horisonten, når som helst. Hvis du trenger bevis på at "gratis" ikke betyr uinspirert, vil Planetside 2 gi det.

I stil med Diablo III er Path of Exile en gratis fangehullskraper som er litt annerledes enn de fleste gratis-spill-spill der ute. Det handler ikke bare om whacking virkelige mennesker før de skriker på deg i skarpe, skarpe toner gjennom sine Skype-hodetelefoner.

Det er mer av en slow-burner enn en multiplayer blaster, men gi det tid, og du kan godt bli forelsket i denne gratis-til-play-loot-gathering hit. Det er skjulte dybder som du bare avdekker etter å ha spilt i timer (og timer), og et stort ferdighetstrær å sakte plukke seg bort på. Det er ikke noe å ødelegge ting som ekte penger auksjonshus her heller.

I stedet kan selv grunnleggende loot være nyttig fordi det alltid er en mulighet til å forbedre selv det enkleste våpenet med magi. Hvis du ble lei av slipe av Diablo III, er det en god å sjekke ut.

Velg din mester og hodet til kamp i dette fantastiske gratis-spill-spillet fra skaperne av Dota. League of Legends automatiserte matchmaking, utvalg av figurer og gode kart har gjort det til en multiplayer-stjerne i løpet av det siste året, og en vel verdt et spill.

Det er et veldig aggressivt spill å spille, men en som belønner godt samarbeid og forsiktig taktikk. Ikke forvent å mestre det over natten, men det vil ikke vare lenge før du har det gøy.

Som Dota 2 tiltrekker League of Legends mange high-end-spillere, og toppturene tilbyr premiepenger på over $ 1,000,000. Den rare verden av e-sport, eh?

6. Hearthstone: Heroes of Warcraft

Noen gang spilt Magic the Gathering, kortspillet? Hearthstone er Blizzards forsøk på å lage et online gratis-til-spill-alternativ til det.

Og i typisk Blizzard-mote er det utmerket. Det er umiddelbart innbydende, mangler den skremmende læringskurven du kan forvente fra et online fantasy kortspill. Hearthstone spiller raskt, kan skryte av en veldig uformell visuell tilnærming, og drar nytte av et grunnleggende regelsett, som alle legger til en svært tilgjengelig kortspiller som vil gi deg timevis av nytelse.

Til tross for å være tilgjengelig, er det fortsatt ganske utfordrende også, spesielt hvis du står opp mot en motstander som spiller kortene sine riktig.

Å overta fra den opprinnelige Star Wars MMORPG Star Wars Galaxies i 2011, Star Wars: Den gamle republikken var ikke ledig ved utgivelsen først. Men det har siden, som så mange spill av denne typen, vedtatt fri-til-spill-modellen. Hvis du vil få Sith spark, er dette den beste måten å få dem gratis.

Imidlertid er abonnementer fortsatt tilgjengelige, noe som gir deg mer potensial i spillet. Alle historienes oppdrag er tilgjengelige uten sub - de kan bare ta deg litt lenger.

Det er verdt nedlastingen, bare for å oppleve Star Wars-universet fra ulike perspektiver, som den hyper-profesjonelle Imperial Agent og Bounty Hunter. Hvis du vil gå med kjedelig alternativet og bare ha en generisk Jedi Knight, er det også bra.

Da Xbox-hodet Phil Spencer sa at han skulle bringe konsollets beste franchise til PCen, snublet han ikke. Blant disse bemerkelsesverdige seriene er Forza Motorsport.

Forza Motorsport skylles av bensinhoder og omhygges av spillere. Det kan virke som en arcadey offshoot av sin største rival på PlayStation, men det ser hele tiden ut og føles superb.

Apex spesielt bringer et komplett Forza Motorsport-spill til PC-spillere for første gang. Selv om det er gratis å spille, er det ekstra innhold som kan lastes ned til en beskjeden pris. Selv om det ikke er helt den fullverdige opplevelsen du kan forvente på Xbox One, med støtte for 4K skjerm og racinghjul, er Forza Motorsport 6 Apex fri for spill-vriet fra Microsofts langvarige racing-serie.

Rare's klassiske kampserie Killer Instinct er kanskje ikke husstandsnavnet det en gang var, men muligheten til å spille ett tegn gratis lurer likevel.

I tillegg kan tegn kjøpes a la carte som nedlastbart innhold, noe som betyr at du ikke trenger å skille ut en masse penger i unødvendig grad for tegn du aldri vil spille. Og for Xbox-fansen der ute, er dette spillet i hovedsak Microsofts tilsvarende Super Smash Bros. og PlayStation All-Stars: Battle Royale siden du kan hente ut en rekke Xbox-maskoter. Disse inkluderer Arbiter (Halo), Rash (Battletoads) og General RAAM (Gears of War) i tillegg til en voksende katalog over Killer Instinct-spesifikke tegn.

Mens Killer Instinct ikke er så populært med Fighting Game Community, er det en viss nyhet om å kunne kontrollere disse klassiske Xbox-avledede tegnene, og på PC på det.

Verden av Tanks er en annen type MMO - ledetråd er i tittelen. Team-basert, massivt flerspiller handling med et stort utvalg av krigsmaskiner å kjøre inn i kamp venter, med nye spillere i stand til å bli med i handlingen umiddelbart.

Et oppgraderingssystem gir en følelse av tilpassing, mens du blir omringet av en hel hær, minner deg konstant om at loners ikke gjør det bra på slagmarken. Bli sugd inn, skjønt, og du kan finne at du ender med å tilbringe en del av lønnene dine på store store biter av virtuelt metall.

Mens noen premium-tanker koster bare noen få dollar, er andre dyrere. Du kan se hvor produsent Wargaming skal tjene penger fra World of Tanks-entusiaster.

Tenk verden av tanker er litt for arkade-lignende for din smak? Du må prøve det gratis spillet War Thunder. Til tross for at det er mindre kjent, er det et godt alternativ til tankbattleren. Og for et ekstra søtningsmiddel, kaster det fly i blandingen også. Som du kanskje regner med, er de mye moro.

Med en rask nok PC, tilbyr War Thunder visuell kvalitet du ikke ser for ofte i gratis-til-spill-spill. Du må betale litt penger for å få tak i de mer interessante flyene og stridsvogner tidlig, men å få Battlefield-lignende spill gratis lyder som en god avtale for oss.

Det er arcade og historiske slag på tilbud - den tidligere er flott for en mer uformell eksplosjon, mens historiske kamper er mer for spillere med noen timer på flyet.

Selv om fremtiden var kort usikker etter salget av Sonys onlineunderholdningsavdeling i februar 2015, har Everquest returnert bedre enn noensinne med nye utvidelsespakker og fortsatt støtte fra Daybreak Game Company.

Den første av sitt slag for å lykkes kommersielt med en 3D-spillmotor, ble Everquest utgitt i 1999 som et MMORPG (massivt multiplayer online rollespill) og har siden blitt dokumentert som en av de viktigste spillene i mediehistorien.

Everquest leverer konsekvent utgitte ekspansjonspakker (ganske massiv i skala, i hvert fall tidlig) med store nye områder, løp og klasser. Everquest bringer bordet omtrent alt du kan forvente fra en MMO - pluss det er spesielt bedre å håndtere co-op enn dets alternativer.

Mens det ikke er World of Warcraft i forhold til om vennene dine fortsatt spiller det, hadde det gratis spillet Rift sitt øyeblikk - og det har fortsatt det avhengig av hvem du spør. Det lagde til nyskapning i en sjanger som opplevde lite, slik at du kan endre klassen din når du føler deg som den.

Hele spillet er fokusert på å skille ut gigantiske sjefslag og hendelser som opptar hele soner. Det er ambisiøst, spennende og stort med et dusin interdimensjonale rifts som holder ting friskt og unikt fra andre spill i sjangeren.

I tillegg kan du sykle på landshark.

Runescape er en av de største gratis-til-spill-MMOene der ute, og nå vil det være en god tid å ta en titt. I 2013 kom det inn i sin tredje omstart - dette er faktisk Runescape 3, selv om du bare hopper i nå, kan du ikke sette pris på det har eksistert i en eller annen form i over 10 år.

Det er absolutt ikke den skinneste MMO i verden til tross for revolusjonen, men det henger på at mange spillere viser at det gjør noe riktig. Den store forandringen som ble introdusert i Runescape 3, som gjorde det til en mye mer moderne, var muligheten til å se mye lenger - i Runescape 2 viste horisonten seg raskt til tåke. Ikke så nå.

Du kan laste ned spillet gratis eller kjøre det i nettleseren din ved hjelp av Java, noe som gjør det mye mer praktisk enn de fleste andre online-rollespillere i denne episke skalaen.

Hvis det dystre utseendet som vanligvis er assosiert med MMORPG, er et avslag for deg, vil du være glad for å se at Maplestory tar den tradisjonelle kunststilen til sjangeren og setter den på hodet. Beskrevet av utvikleren som den originale 2D side-scrolling MMO, tar Nexons Maplestory den gamle Dungeon & Dragons-inspirert sjangre og gjør det kawaii.

Tilpasning og lettere tone i Maplestory gjør det mer som en Harvest Moon MMO enn noe som Rift eller World of Warcraft. Det er også mer fokusert på å forbedre kosmetikk enn mange andre MMOer, noe som gir spillere tydelig kontroll over karakterens utseende og stil.

Det er til og med in-game bryllup og dinosaurer som spiller gitar. Ærlig talt er det eneste vi mangler her et lydspor komponert av Oasis.

Hvis du er med i samarbeidspartnere fra tredjeperson, er Warfarme en av de beste gratis spillene der ute. Etter å ha blitt med i en av tre fraksjoner: Tenno, Grineer eller Corpos, er soldaten din bestilt i en Crysis-stylet exosuit og utstyrt med våpen eller melee-våpen.

Bedre enn din gjennomsnittlige fri-til-spill-skytespill, det kan være mye moro i Warframes spiller-vs-fiendtlige raid - så mye at noen spillere ser det som "The Destiny som aldri var". Høyt ros faktisk.

Gudene fra hele verden kommer sammen for å bekjempe det i en fri Dota / MOBA-inspirert sammenstøt av guddommelig hevn i denne innsatsen. Til tross for Smite er åpenbare inspirasjoner, kommer det fra samme utvikler som gjorde FPS smash Stammer Ascend - et helt annet dyr.

Kameraet er bak tegnene denne gangen, noe som gir en mer direkte forbindelse til handlingen enn å bare lede din herre rundt med en mus, men premisset vil enten være kjent hvis du har spilt inspirasjon eller en måte å få følelsen av for stilen hvis du ikke har det. Gudene inkluderer Zeus, Thor, Kali, Artemis og. Cupid? Vel, han har i det minste sin egen bue ...

Mange MMOer lanseres eller gjenopprettes som gratis å spille for øyeblikket, men Lord of the Rings Online er en av titlene som mest garanterer et andre utseende. Ikke bare er det et utmerket spill i seg selv, det er en av de mer modne MMOene der ute.

Du vil sannsynligvis måtte betale etter hvert, hvis du bare låser opp eventyrpakker, men det er ingen abonnementsavgift og ingenting å kjøpe opp foran. Hvis du savnet det ved lanseringen, er det på tide å prøve.

Uten å se mer enn noen få skjermbilder, tror du kanskje Wildstar er en ny IP fra Ratchet & Clank utvikler Insomniac Games. Det er fargerikt og tegneseriefullt nok til å sitte ved siden av samme katalog som Spyro, men dette er ikke en tilfeldig, gratis MMO, noe som kan være årsaken til at den ikke gjorde så vel som forventet salgsmessig.

Hvis du liker Blizzard-spill, som World of Warcraft, vil Wildstar utvilsomt slukke tørsten din siden mange av utviklerne hos Carbine Studios kom fra det kjære datterselskapet Activision Blizzard.

Til tross for ikke å lander som "den neste utviklingen av den moderne MMORPG", ifølge sin IGN-gjennomgang, Wildstar har sin egen som en tradisjonell MMO som før den gikk gratis å spille, hadde en unik abonnementsmetode basert på den faktiske spillerenes fremgang sammen med noen fargerikt stilisert grafikk.

I 2003 løsnet islandske utvikler CCP Games til verden Eve Online, en fordybende og grundig "sci-fi-opplevelse" som til slutt ville skaffe oppmerksomheten til godt over 500.000 spillere. Eve Online er ulikt noe spill i sin kategori, takket være det store spekteret av aktiviteter for å delta i, så vel som det (passende) ut av denne verdensøkonomien i spillet.

Dessverre har Eve Online-spillerbasen vært i tilbakegang siden 2013. Det bør ikke være noe sjokk at etter hvert som tiden går, er færre og færre spillere interessert i å betale et abonnementsavgift for et vernet rom med en bratt læringskurve. I følge Ascension-oppdateringen, som ble utgitt i november 2016, har Eve Online gått fri for å spille - i hvert fall i en grad.

Det nye "alpha clones" -systemet som er omtalt i Eve Online, ligner på "ubegrenset gratis prøveversjon" som er omtalt i World of Warcraft. Du kan fortsatt engasjere seg med andre aktører innen gruvedrift, piratkopiering, produksjon, handel, utforsking og kamp, ​​men visse ferdigheter vil være utenfor begrensninger. Så lenge du ikke har noe imot finite tilgang til noen av spillets mest lumbering skip, vil Eve Online ikke koste en cent.

Blacklight: Retribution kan ikke være så gratis som det var før det kom på PS4, men det er fortsatt en jævla morsom og rimelig måte å spille en FPS på. Nesten som en gratis play Titanfall, har Blacklight: Retribution ingen singleplayer-modus å tilby og foregår i en futuristisk Cyberpunk-innstilling komplett med fan-favorittmoduser som Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Domination, King of the Hill og Kill bekreftet.

Blacklight: Retribution er selvsagt en morsom, fri og sikker måte å slippe av damp etter den 9 til 5. I tillegg, med over 1 million registrerte spillere og telling, er det ikke knyttet til meg mangel på lagkamerater og rivaler) for å bli med.

Som det har vært i beta siden 2012 med liten eller ingen markedsføring, kan du ha glemt Hawken eller var ukjent med det i utgangspunktet. Mest spesielt, Hawken er et spill om mechs. Men ikke bare noen mechs - raske mechs. Dette er dine gjennomsnittlige, tregte tanks av MechWarrior Online. Disse er mer sammenlignbare med Exoskeletons of Call of Duty: Avansert krigføring.

Selvfølgelig, å være et frittstående spill, kan du forvente å betale for oppgraderinger til din startbilde. Men du kan fortsatt få en smak for Hawken uten å bruke en krone. Pluss legg til en Oculus Rift, og du kan se selv hvilke VR-spill som er i butikken for deg. Innrøm det, du har ønsket å vite hva det føles å drive en mech for deg selv siden Pacific Rim kom ut.

Selv om det raskt falt av jordens overflate, ble Evolve fjernet fra Steam og gjenåpnet tilbake til beta et og et halvt etter den første utgivelsen. Det var da at oppfølgingen fra venstre 4 Dead Developer Turtle Rock ble skåret med 100 prosent med et nytt navn: Evolve Stage 2.

Til tross for å gå fri for å spille, er spillets kjernestruktur fortsatt intakt. Det er et spill av mennesker vs zombier, feil, monstre, en ny vri på en elsket tidsfordriv. Et lag med fire spillere, kalt jegere, er opprørt mot et enkelt monster, med hver jeger tildelt sin egen klasse. Selvfølgelig, med fire spillere som tar på seg en, er det en unik fangst: dermed spillets tittel begynner monstre på et grunnnivå, men utvikler seg over tid ved å drepe og konsumere dyreliv i nærliggende områder.

Evolve koster $ 40 før, så vær sikker på at du får tilgang til et spill som ser trippel-A, selv om mye av innholdet er låst bak en paywall. Likevel kan du gi det et skudd for deg selv for den nominelle kostnaden på $ 0 på Steam.

24. Den eldste Scrolls II: Daggerfall

Spilt Skyrim eller Oblivion? Du bør i det minste gi klassikken The Elder Scrolls II: Daggerfal en nikk. Denne 1990-tallet RPG er en forløper til de utrolig populære RPGene, og er litt av en klassiker i sin egen rett.

Dens spillverden er mange ganger størrelsen på noen av sine etterfølgere, og faktisk er det størrelsen på et kontinent, en helt fullpakket med atmosfæren. Du kan ikke alle være i stand til å mage de gammeldags bildene, men det er verdt å undersøke om du vil se hvor Skyrim kom fra.

Den er tilgjengelig direkte fra Bethesda. Utgiveren begynte å tilby den gratis for å feire 15-årsjubileet av spillet. Som om vi ikke følte seg gammel nok allerede.

Blant de største spillene som noensinne har slått på PC / Mac-landskapet, er Starcraft II, en konkurransedyktig sanntidsstrategititel med Wings of Liberty-avdrag, men bare en av tre deler av kampanjen. På en gang var det et fenomen i Sør-Korea, men scenen har roet seg mye siden MOBAs som League of Legends og Dota 2 har kommet til frukten. Kanskje det kunne forklare hvorfor Blizzard har konvertert Starcraft II til den frie-til-spill-forretningsmodellen.

Som et resultat av sin overbevisende strategispillmekanikk, kombinert med briljant utformede miljøer og en fascinerende fortelling som bare kan uttrykkes i et videospill, er Starcraft II en av de mest nytes eSports i hele verden. Selvfølgelig, å være et Blizzard-spill, trenger du en Battle.net-konto for å nyte det, men ellers er både kampanjen og multiplayer gratis å nyte. Bare enkelte tegn krever din verdifulle mynte.

Interessert i å vite hva Wolfenstein var før Den nye ordren? Wolfenstein 3D er nå gratis, og tar deg tilbake til år 1992 da kjendis spillutviklere John Carmack og John Romero lagde sammen for å lage et shareware-spill som ingenting før det.

Wolfenstein 3D tok konsepter fra Muse Software's Castle Wolfenstein og Beyond Castle Wolfenstein for å skape en tredimensjonalt førstepersonsskytter som senere ville inspirere utviklingen av Doom.

Husk mens du spiller, at mens Wolfenstein 3D var imponerende for sin tid, er det sannsynligvis ikke det du forventer av en førstepersonsskytter av dagens standarder. Ikke desto mindre er det en enkel og fri måte å oppleve spillhistorie på i et gammeldags andre verdenskrigspill som er rik på fortellinger om, vel, å skape nazister i ansiktet. Ikke forvent å bli blåst bort av historien på samme måte som Wolfenstein-franchiseens nyere innlegg.

Det kan være en gammel veterinær i spillvilkår, men ingenting gir så mye gal moro som Team Fortress 2. I motsetning til de fleste skyttere i sin alder, er spillerne fortsatt der for å ha det bra i stedet for å kaste misbruk på nybegynnere, og det er ingen mangel på kule leker å ha det gøy med. Endlessly dum og utrolig frisk, er det fortsatt en av skytespillernes konger, gratis å spille eller ikke.

Som du kanskje gjetter, er det noen mikrotransaksjoner involvert. Du kan kjøpe flere elementer, ofte brukt til å tilpasse karakteren din. Du kan lage din egen. Det er gøy, og får deg enda mer involvert i TF2. De fritte djevlene på Valve vet hva de gjør.

Selv om det kan ha blitt tapt i tåke av Overwatch, Lawbreakers og lignende, er Gigantic enda en helt-skytespill i et jumbled sea of ​​hero shooter fanatisme. Forskjellen er at Gigantic, akkurat som den uheldigvis fated Battleborn, er mye mer MOBA-esque enn Blizzard og Boss Key Studios likestilte spill.

Spillet går i stor grad rundt to lag med fem spillere som begge prøver å beseire begge hverandre og en mystisk leviathan kjent som en verge. På samme måte gir Gigantic spillere muligheten til å velge mellom et stort antall tegn hver med sine egne evner og oppgraderinger. Plus, det er også på Xbox One, hvis du vil fortsette moroa i stuen.

Magic: The Gathering er gøy, ikke sant? Men hva om du kunne spille det fra PCens komfort? Heldigvis er det mulig takket være Magic Duels. Uansett om du er en førsteklasses spiller eller en 20-årig veterinær, kan duellene gjøre alt som kortspillet gjør og mer. Mens over 300 nye kort blir annonsert som å være oppnåelige i hele spillet, er det også en unik historiemodus hvor du kan oppleve Magic som aldri før.

Hvis narrativ i kortspillene ikke er din kopp te, er det også en kampmodus der du kan utfordre vennene dine, en fire-spiller, tohøyd gigantisk kamp og til og med en offline-solomodus du kan bruke til å trene mot AI.

Selv om det er enda en gratis MMO på denne listen, tar DC Universe Online karakterer som Superman, Batman, Green Lantern og mer inn i en massiv (og delt) offentlig verden.

Velg om du vil være medlem av Hero eller Villain fraksjon, og tilpass deretter karakteren din, og du vil bli sendt ut i verden av DC Universe Online i hendene på Daybreak Game Company.

Etter litt trening tildeler spillet deg en posisjon som enten medlem av Justisforbundet eller Samfunnet, avhengig av ditt valg av helt eller skurk. I motsetning til andre MMOer på denne listen og utenfor den, er DC Universe Online designet for å være mye mer interaktiv, samtidig som den beholder tradisjonelle MMORPG-elementer som utjevning, raiding, lagerbeholdninger og progresjon etter spillet. Gunstig, det er ikke vanskelig å spille uten å bruke virkelig valuta også.

Det er ikke vanskelig å se hvorfor Paladins fanger mye flack for likheten med Overwatch. Samtidig har den lagbaserte skytteren mange forskjeller fra Blizzards. Evner oppgraderes basert på et samlekortssystem, som helt kan endre måten hver karakter spiller på.

Dessuten, i motsetning til Overwatch, er Paladins helt gratis å spille. Mens kosmetiske gjenstander er tilgjengelige for å kjøpe ved hjelp av valuta i sann valuta, kan alt annet låses opp ved å spille spillet. For eksempel starter du Paladins med en enkelt kortstokk, og derfra kan mer dramatisk dekkende dekk låses opp.

Uansett hvordan du velger å spille Paladins, får du XP mens du spiller. Så lenge du fullfører de daglige oppdragene og prestasjonene som vises i spillet, vil du bli belønnet med Radiant Chests and Gold. Disse kan brukes til å kjøpe flere kort, kostymer og våpenskinn for å gjøre karakterene dine mer unike og dyktige på slagmarken.

32. Pro Evolution Soccer 2018 Lite

Du er kanskje kjent med FIFA allerede, men Pro Evolution Soccer - eller PES - er en av de mest solgte videospillkonsesjonene på heltid. Det har ikke all den flairen (eller lisensieringen) til sin EA Sports-rival, men noen vil hevde at det er den bedre fotballkampserien, for ikke å nevne en av de bedre sportsseriene som helhet.

Spesielt PES 2018 er ikke for mye av en forbedring over sin forgjenger, men det introduserer bedre dribling og gjør en innsats for å perfeksjonere den fan-favoritt Master League-modusen. 'Lite9rsquo; versjon av Pro Evolution Soccer 2018 gir deg tilgang til Online MyClub og PES League Mode i tillegg til Offline Exhibition Match and Training Mode, helt gratis. Det er kjøp i appen underveis, men du kan alltid oppgradere til den fulle versjonen senere hvis denne ikke tilfredsstiller.

Du kan nå få Spelunky på alle slags plattformer - det er ganske høyt profilert for en indie tittel. Men det begynte sitt liv PC-eksklusive, og den originale "ikke HD" klassiske versjonen kan du fortsatt få gratis i dag.

Fangsten er at hver gang du spiller, er hele spillet randomisert. I ett spill vil du snuble gjennom skjermen etter skjermen av spiked horrors og swarming monstre; i det neste, vil programvaren bøyes over bakover for å gi deg gull og hjelpe deg på vei.

Du lærer hvordan hver randomisert verden flåter og hvilket utstyr som vil gi deg en slåsschans. Og så vil du dø litt mer. Og skrik. Og start på nytt. En gang til.

Som en gratis MMO setter Neverwinter en høy standard for seg selv, fordi den er basert på kanskje det mest ikoniske rollespillet til heltid, Dungeons & Dragons. Som alt annet i Dungeons and Dragons universet, foregår spillet i Forgotten Realms, spesielt som navnet antyder, i Neverwinter.

Med åtte tegnklasser med grupper på opptil fem spillere støttes, er Neverwinter basert på fjerde generasjons regler for Dungeons & Dragons. Reglene er imidlertid litt modifiserte, slik at spillerne helbreder sine allierte i tillegg til at de tillater bruk av spesielle evner i kamp etter å ha reist opp nok handlingspunkter.

En tilsynelatende sjarmerende visuell roman på overflaten, Doki Doki Literature Club, er et spill som er best erfarne blindt. Det kommer fra Dan Salvato, en spillutvikler som er best kjent for sitt arbeid i Super Smash Bros. Melee modding samfunnet, som sier at han utviklet Doki Doki Literature Club på grunn av sin likegyldighet mot anime.

Det er ironisk med tanke på hovedpersonen i Doki Doki Literature Club, som er besatt av anime og manga og har minimal erfaring med skrifter fra mer prestisjefylte forfattere. Som engrossing som trioen av kvinnelige støttepersoner ser ut til å være i Doki Doki Literature Club, vil vi anbefale å bli for knyttet til dem.

Uten å ødelegge historien, er det første du ser når du starter opp Doki Doki Literature Club en advarsel om innhold, noe som tyder på at de med alvorlig angst avstår fra å spille i det hele tatt. Det er heller ikke helt uberettiget, da du er bundet til å lære den vanskelige måten at Doki Doki Literature Club er mer horror enn generisk fan service.

I nesten 15 år har Puzzle Pirates vært et husstandsnavn for barn med ubegrenset tilgang til datalabs på skolen. Det er et helt gratis å spille massivt multiplayer online rollespill som opprinnelig ble utviklet av Sega-eide Three Rings Design. Målet er å bli med på et mannskap og ideelt bli kaptein ved å fullføre puslespill sammen med andre spillere.

Puzzle Pirates: Dark Seas, derimot, er Steam-eksklusiv versjon av Puzzle Pirates som introduserer et helt nytt hav kjent som Obsidian. Dark Seas introduserer fraksjoner og spiller-versus-player (PvP) kamp på en måte som ikke eksisterte før damputgivelsen av Puzzle Pirates. Det kommer også fra en annen utvikler, en nonprofit som heter Gray Havens grunnlagt av flere tidligere medlemmer av Three Rings Design.

Før Advent of Dark Seas, kan du bare få multiplayer-delen av Puzzle Pirates on Steam. Nå ser det ut som om singleplayer-modusen kan lastes ned og installeres fra Valves klient også. Selv om det kun er tidlig tilgang for øyeblikket, tyder tidlig vurderinger på at det er verdt et skudd for Puzzle Pirates veteraner og nybegynnere likt.

Dens utviklingssyklus var en katastrofe, men til slutt viste Phantom Dust-fjernkontrollen seg fint. En ny IP i form av et japansk budsjettkortspill for den opprinnelige Xbox, virket det bra å være sant da Microsoft avslørte tilbake på E3 2014 at en komplett remake var i arbeidene ... og som det viser seg, var det.

Remakeen ble hermetisert i 2016, men Microsoft ønsket fortsatt å gjenopplive kultklassikeren engang. Som det viser seg, gjorde selskapet det med en remaster, ikke en remake. Heldigvis koster den nye versjonen av Phantom Dust for Windows 10 (og Xbox One, for konsollgutter) ikke noe å spille, med mindre du velger å kjøpe noen av multiplayer-kortene i spillet.

Inspirerende skapelsen av Minecraft var ikke en liten prestasjon for 2D sandkassespillets dvergefestning. Koblet en konstruksjons- og styringsimulator, tar Dwarf Fortress enkel tekstbasert grafikk inn i en mer moderne 2006-programvare. Spillet klassifiseres ofte som en kultklassiker på grunn av sin åpen natur og tjener som et av de mest ikoniske eksemplene på en prosessert generert roguelike.

Dette betyr at Dwarf Fortress begge randomiserer sine omgivelser og gjør spillets permadeath-system et mye vanskeligere problem å unngå. Dette førte til det uoffisielle sloganet for spillet "Losing is fun", som var enten ironisk eller en nøyaktig beskrivelse av hva som skjer i spillet. Tøft å si hverken.

En ting er sikkert, skjønt. Hvis du vil oppleve en viktig del av spillhistorie, er Dwarf Fortress en solid start, som den ble utstilt på Museum of Modern Art i New York City tilbake i 2013. Kan ikke si det for mye gratis-til- spille spill.

Etter en urolig utviklingssyklus er Fable Fortune det samlekortspillet som du trolig trodde aldri ville slippe ut. Enten det, eller du har aldri engang hørt om det. Vi ville ikke klandre deg. Teamet bak Fable-franchisen - den strålende gruppen av individer på Lionhead Studios - har siden forlatt dørene, som tilfeldigvis ble stengt for to år siden.

I tiden etter Lionhead's lukning, dets morselskap, Microsoft, lisensiert av Fable Fortune til en gruppe tidligere Lionhead-utviklere i et nytt selskap, som heter Flaming Fowl Studios. Det var der at Fable Fortune fant privat finansiering til tross for en mislykket Kickstarter-kampanje. Sluttresultatet er et relativt konkurransedyktig kortspill som er helt gratis å spille.

Skeptikere vil være raske til å sammenligne Fable Fortune to Hearthstone. Imidlertid varierer de to spillene drastisk på grunn av det mer komplekse settet av heltens krefter, mindre tilfeldighet og et moralsystem som belønner en forståelse av sin 'good9rsquo' og 'evil9rsquo; punkter.

Hvis du er mer interessert i eiendomsforvaltningssystemene til Fallout 4 i stedet for det overveldende flertallet av rollespillets innhold, er Fallout Shelter et flott sted å starte. Inntil nylig var simuleringsspillet begrenset til mobile plattformer Android og iOS. Imidlertid, med introduksjonen av Quests i versjon 1.6 av Fallout Shelter, følte Bethesda Softworks også behovet for å porte spillet til PC ved hjelp av Bethesda.net-klienten.

Alt i alt føles Fallout Shelter ikke mye annerledes på PC, og det er utvilsomt en god ting. Muskontrollene fungerer godt i stedet for en berøringsskjerm, grafikkene er optimalisert selv for maskinvare med lavt volum og med standardmodus aktivert som standard, er det enkelt å finne deg selv om å ta vare på dine hvelvbeholdere i nedetid på jobben. Med et utvilsomt håndterbart prispunkt (gratis), kan Fallout Shelter veldig godt bli den neste kabelen på kontoret eller på skolen.

Som et resultat av å være overskygget da den opprinnelig ble sluppet for seks år siden, er Brink nå helt fri til å spille på Steam - ingen mikrotransaksjoner ble lagt til. Bittersøt vurderer sin lunkne kommersielle mottak, men vi bør feire det faktum at denne unike spinnen på den tradisjonelle multiplayer førstepersonsskytteren nå er tilgjengelig for alle å nyte.

Sett på en flytende by kalt arken som har lite ressurser, brenner Brink et flyktningslag, "Resistance9rdquo ;, mot sikkerhetsansatte som er ansett ansvarlig for de som bor i fattigdom. Resultatet er en morsom, hvis feil, erfaring som blander singleplayer mål harmonisk med oppvarmet multiplayer gunplay.

Fra utvikler Splash Damage og utgiver Bethesda Softworks, kan du ha slått nesen opp på Brink under sin første utgivelse i 2011, men nå at den er gratis, vil du sikkert få pengene dine verdt.

CEO og president for Gearbox Software Randy Pitchford vil fortelle deg annerledes, men Battleborn er gratis å spille. Offisielt klassifisert som en "gratis prøveversjon" på Steam, er det ikke mye å skille helten skytespillet fra andre gratis-spill-spill på markedet. Du kan spille så lenge du vil bruke seks av spillets 30 tegn, rotert hver uke for å riste opp ting.

Battleborn ble opprinnelig utgitt i mai 2016, samme måned som Overwatch. Den største forskjellen er at Battleborn trekker innflytelse fra MOBA-spill mens Overwatch er en mer tradisjonell PvP-skytespill med et eksentrisk spill av tegn. Battleborn har også en singleplayer-kampanje, som kan låses opp ved hjelp av valuta i verden.

Det er et tilsynelatende uendelig våpenskjoldsutviklere er i akkurat nå for å sette ut den neste Hearthstone. Det er et wildly populært samlekortspill (CCG) som er "lett å lære, men utfordrende å mestre." Det er ordene, ordentlig, utgiver Bethesda Softworks bruker for å beskrive The Elder Scrolls: Legends.

En CCG som trekker seg fra lore av selskapets kjære RPG-franchise, The Elder Scrolls: Legends skiller seg fra lignende konkurrerende virtuelle kortspill som Hearthstone og The Witcher 3s Gwent ved å vedta et tobanesystem som holder spillerne på tærne når det gjelder å utarbeide strategier.

Og hvis du bare ønsker mer Skyrim, vil du bli opptatt av å vite at Heroes of Skyrim utvidelse for The Elder Scrolls: Legends pakker i 150 ekstra kort, hvorav noen er kjente ansikter som Aela Huntress, J'Zargo og Delphine.

Enten du elsket eller hatet World of Tanks, vil du være glad for å vite at Robocraft er det du får når du tar konvensjonell kjøretøykamp og slår den helt på hodet. Fra uavhengig utvikler og utgiver Freejam, lar Robocraft deg kommandere jetbiler (ikke jetfly og biler, men jetbiler), tanker, flygende krigsskip, helikoptre og droner.

Ved å gjøre det, vil du tilbringe mesteparten av tiden i kamp med andre spillere online. Som en bilbasert Fortnite, vil du også eksperimentere med forskjellige kombinasjoner av 250 forhåndsinnstilte blokker ved hjelp av et enkelt utformingsgrensesnitt, slik at du kan utstyre kjøretøyet du velger med de valgte våpnene.

På samme måte lar Robocraft deg lage eller delta i klaner med opptil 50 medlemmer. Innenfor disse klanene kan du invitere venner til 'parties9rsquo; og samarbeide i et forsøk på å ta ned andre lag. Når alt er sagt og gjort, og du er fornøyd med dine kreasjoner, kan du vise dem på den virtualiserte Community Robot Factory i bytte for liker og aksjer.

Real-time Strategy (RTS) spill kommer ikke mye større enn de i Total War-serien, og den siste aktøren, Battles KINGDOM, er gratis å spille. For tiden i åpen beta på PC, er den også tilgjengelig for å spille på iOS og Android, slik at du kan hente hvor du sluttet når du er borte fra battlestasjonen din. Set på slutten av det 10. århundre, Total War Battles: Kingdom kombinerer hæren ledelse med kongelig bygning for å levere et bite-sized RTS-spill du kan hente og spille hvor som helst, når som helst.

Topp 50 beste gratis nedlastbare PC-spill

Beste gratis nedlastbare PC-spill: Vi har samlet 50 av de beste gratis nedlastbare spillene som PCen har å tilby. Du trenger ikke å bekymre deg for å få DOSBox til å spille noen av disse spillene heller!

Oppdatering: Vi har oppdatert denne artikkelen for å inkludere nye valg i januar 2018.

Opprinnelig artikkel lyder som følger:

PCen er fylt med et myriade av spill, hvorav mange er gratis å spille. Disse er laget av titler som er like gode som sine premium-kolleger, og kommer i en rekke sjangere fra skyttere og team-orienterte MOBAs til turn-baserte og sanntidsstrategispill.

Med det i tankene har vi samlet 50 av de beste gratis å spille spill som PC har å tilby. De er ikke oppført i noen bestemt rekkefølge, så vær ikke sint på oss for å sette League of Legends over Dota 2.

Duelyst er et konkurransedyktig multiplayer taktisk turbasert strategispill med kort. Den har minions, staver og gjenstander - alt du kan forvente av et digitalt kortspill som spilles ut på et brett som ligner Final Fantasy Tactics. Det er også en av de beste online spillene det er for øyeblikket. Definitivt prøve.

Denne free-to-play action MMORPG er litt som Minecraft, men tilbyr mye mer kamp og eventyr og er satt på en massivt multiplayer-server. I stedet for å bare bygge ting, kan spillerne gruppere med andre på nettet for å reise gjennom de store landene for å oppdage rare nye ting og utforske fangehullene for å drepe underlige monstre.

Dette samarbeidende multiplayer-spillet ble opprinnelig utviklet som mod for den opprinnelige Half-Life. Det var ganske populært tilbake på dagen, og nå er det tilbake som en fullverdig frittstående tittel på Steam. I Sven Co-op må spillerne samarbeide mot AI og løse oppgaver sammen som et lag.

I AdVenture Capitalist er ideen å tjene penger - masse penger. Du begynner med å klemme en liten sitron på din lemonadefeste og så ... vel, så er det to om morgenen, og du er en oljebaron. Kunststilen minner om det originale monopolybrettet, og det er et spritely 50-talls lydspor som holder deg på sporet i dine monetære eventyr. Kapitalisme er morsomt, se?

Spellweaver er et nytt gratis-å-spille digitalt kortspill i samme vene som Hearthstone og Magic: The Gathering. Tittelen legger til noen nye, unike egenskaper for å skille den fra konkurrentene. Nemlig kan spillerne utvikle ferdigheter for sin helt som de spiller. Helten utfyller ditt dekk og påvirker spillingen.

Warframe er utviklet av Digital Extremes, og er en samarbeidsfri, frittstående tredjeparts skytespiller som setter spillerne i lag av fire svært sofistikerte Tenno-kommandoer for å ta imot en rekke fiender i hele solsystemet. Spillere kan engasjere fiender i nærkamp og variert kamp.

Oppfølgeren til Warcraft 3 mod, Dota 2 er et konkurransedyktig actionspill som spilles av millioner over hele verden. Spillere velger fra et basseng på over hundre helter, danner to lag med fem spillere som går opp mot hverandre på et kart, forsvarer sin base og angriper fiendens.

Marvel Heroes 2015 (også kjent som Marvel Heroes) er den massive multiplayer online action RPG som lar spillere ta på seg rollene til mange populære tegneseriehelter fra Marvel-universet. Spillbare tegn inkluderer X-Men, Avengers, Guardians of the Galaxy, og mye mer. Spillere kjemper mot beryktede skurker som Dr. Doom og Loki gjennom et spill som mottar periodiske oppdateringer og nytt innhold gratis.

Heroes & Generaler er fri til å spille massivt multiplayer online FPS som er satt midt i andre verdenskrig, hvor akse og allierte vie for kontroll over Europa. Spillet sitter nå i Steam Early Access og ser tilsetning av nytt innhold hele tiden.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Fra utviklerne av World of Warcraft og Diablo kommer Hearthstone: Heroes of Warcraft, et online kortspill som setter spillerne mot hverandre ved hjelp av fullt tilpassbare spillerdekk. Spillere kan tjene nye kort ved å spille spillet gratis, eller betale for å få øyeblikkelig tilgang til nye kortkort.

SCP: Containment Breach er en fri-å-spille tittel basert på SCP Foundation mythos. For å være nøyaktig, er spillet basert på SCP-870, en historie om et heslig menneskeskapt objekt som kommer til liv når du ikke ser og prøver å drepe deg. Det er litt som gråtende engler i Doctor Who.

Hvis du ikke stirrer på det eller ser på hva det gjør, vil det drepe deg, så du må holde øynene åpne og blinke når du har en sjanse til å gjøre det slik at du ikke blir sliten og dør.

Planetside 2 er en fri-å-spille massivt multiplayer første person skytespill som tilbyr fullskala slag som foregår over planet Auraxis, hvor tre forskjellige grupper kjemper for territorial dominans. De har til disposisjon mange biler og våpen for å tillate en futuristisk opplevelse av krig.

Det er ikke et spill som er lett å plukke opp og spille, men det er en du vil mestre som det er veldig vanedannende. Du må investere litt tid i å komme med en dedikert gruppe spillere og oppstille overfall, eller du kan finne deg selv tapt og alene uten å anelse om dine mål.

Vi elsker å være redd, og Slender klarer å gjøre nettopp det. Noen vil si at Slender ikke er så mye av et spill som det er en kort, interaktiv opplevelse som er bygget rett inn i nettleseren, men vi tenker ellers. Hvis du elsker skremmer, gjør deg selv en tjeneste og spill denne med lysene av og hodetelefonene på.

Slank spilles gjennom nettleseren, men det lar ikke det stoppe deg fra å tro at det ikke er noe annet enn et ekte spill.

Team Fortress 2 er Valves største gratis-spill-spill og en som tilbyr AAA-kvalitet, førstepersonsskytespill gjennom en rekke spillmoduser som spenner fra enkle Capture the Flag og Team Deathmatch, til unike som Push the Cart. Det er også en rekke variasjoner på disse modiene, som ser at begge lagene skifter separate vogner. Spillet spiller også vert for en rekke objektive kontrollmoduser og en bombeleveringsmodus.

I tillegg til alle de konkurrerende team-vs-lagmodusene, kan spillerne også nyte en samarbeidsmodus som heter Mann vs Mann, som plasserer spillere mot throngs av robotfiender på tvers av forskjellige kart.

Blacklight Retribution er en sci-fi-tema FPS hvor spillere kan delta i et hvilket som helst antall servere for å delta i online-kamper mot mange andre spillere. Spillet er delt over en rekke spilltyper og kart, og tilbyr i stor grad kamper i nærheten hvor spillere engasjerer seg i klassiske dødskampmoduser, Capture the Flag, eller kjemper for dominans over bestemte mål på kartet.

Blacklights kart er fylt med våpendepoter, hvor spillere kan kjøpe oppgraderinger med poeng akkumulert under spill, for ammunisjon, bedre våpen og til og med hardsuits, små mechs som kan monteres av spillere for å gi en kant på slagmarken. Et av spillets største prestasjoner er tilpasningen av våpen og rustning. Spillere kan oppgradere sitt sett ved å samle innspill penger, som er oppkjøpt gjennom spill og utjevning, eller bruk valuta i verden til å kjøpe disse elementene permanent eller lease dem for en kort periode.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − 33 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map