flamin hot lays anmeldelse

flamin hot lays anmeldelse

(basert på 2 vurderinger)

Vurdert av 2 kunder

Kommentarer om Lay er - Flamin 'Hot :

Til min ydmyke overraskelse er disse sjetongene virkelig veldig varme! Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente fra disse sjetongene, men det tok meg definitivt av vakt. Nok en gang, jeg anbefaler at du spiser disse med en fin, kul Subway sandwich eller grill sandwich. De er et godt krydret valg!

Bunnlinjen Ja, jeg vil anbefale dette til en venn

Var denne anmeldelsen nyttig? Ja Nei

(7 av 7 kunder fant denne anmeldelsen nyttig)

Lay's Flamin 'Hot er hte beste potetbrikke tilgjengelig.

fra Suffolk, VA

Kommentarer om Lay er - Flamin 'Hot :

Varm er måten jeg foretrekker omtrent alt jeg spiser. Så hvis jeg skal spise potetgull, må de være Lay's Flamin 'Hot. De har den samme gode smaken som den vanlige Lay's potetgull, men gjør det enda bedre med den fantastiske varmen av Flamin 'Hot smaken. Lay's Flamin 'Hot kan være varmere, men de skal være varme nok til den gjennomsnittlige personen. Jeg sier alltid at det kan bli varmere, men dessverre går det ikke bra med salsa eller varm saus. Så hvis jeg vil ha mer varme, må jeg legge til noe bakken cayennepulver. Hvis du virkelig vil at Lay's Flaming Hot legger til 3 ss cayenne pepper i en nyåpnet pose og deretter lukke den opp og gi den en god shake. Dette gjør Lay's Flamin 'Hot utrolig varm. Jeg kan ikke engang spise hele posen fordi varmen blir for mye, selv for meg. Ikke misforstå meg selv om de er flotte uten å legge ting til dem, men hvis jeg ikke legger til noe, er jeg ekstremt sannsynlig å spise hele posen på en gang. Det handler ikke om å dele siden ingen andre i familien min liker krydret mat, jeg har alt til meg selv. Lay's Flamin 'Hot er bare addicting. Jeg vil alltid foretrekke Lay's Falmin 'Hot til noen andre potetbrikker fordi alle andre bare virker så rene i sammenligning.

Bunnlinjen Ja, jeg vil anbefale dette til en venn

(7 av 7 kunder fant denne anmeldelsen nyttig)

Gjennomgang: Lay's Flamin 'Hot Stax GODT Å VÆRE EN SLACKER

Junk Food Nation, i går for første gang siden jeg startet denne bloggen (tror jeg), hadde jeg et uanmeldt fravær av innlegging. Vel, jeg kunngjorde det på Twitter / Facebook, men ikke her. Vanligvis, selv om jeg er veldig sliten, legger jeg minst en liten blurb, et avsnitt, et bilde - men i går, nada. Ingenting. Jeg ble slått fra valg natt, slå fra jobben min og slå ned generelt.

Uansett, beklager. Enten kandidaten vant eller mistet det, var det en utmattende valgperiode, og i kombinasjon med den tunge backhand-slap-realiseringen av "Vel, det er over - oh skjønn, jeg må jobbe i morgen!" Jeg kunne ikke poste noe materielt . Men jeg er tilbake i dag!

Dagens søppelmat: Lay's Flamin 'Hot Stax!

Lay's Flamin 'Hot Stax: The Money Shot

Lay's Flamin 'Hot Stax ble funnet på Walmart, der jeg tilsynelatende får mesteparten av min søppelmat. Og av alle Stax-vurderingene jeg har gitt - jeg tror faktisk jeg har hatt glede av dem alle. Så da jeg så Flamin 'Hot Stax i horisonten, sa jeg giddyup.

Lay's Flamin 'Hot Stax ser ut som de er flavored med tomat, peppers, hvitløk og løk - alle de fire store matgruppene. Minst de fire matgruppene som gjør at munnen min smiler.

13% fettinnhold i en servering - woooo!

Malt malt bygg?

Lay's Flamin 'Hot Stax har alle ingrediensene du ville ha det, men jeg vil fokusere på en: Dinatriumguanylat. Per Wiki, er den produsert av tørket fisk eller tørket tang og er ofte lagt til instant nudler, potetgull og andre snacks, salte ris, hermetiserte grønnsaker, hermet kjøtt og pakket suppe. Og nå vet du det!

Ikke prøv veldig hardt eh?

Vanligvis forventer du at ryggene på disse bokser har en liten, smal beskrivelse av smaken - "det setter sizz tilbake i sizzle!" Eller noe sånt. Men ikke her, på denne boksen av Lay's Flamin 'Hot Stax. Bare nøytral kjedelig boilerplate språk. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Lay's Flamin 'Hot Stax hadde fantastisk farge! Hver eneste chip var BLASTED med pulver, veldig RØD pulver. Stor tommelen opp. Ingen skimping på bildene her. Lukten - grunnleggende, noe smakfullt, ikke noe tydelig å skille mellom.

OK, jeg må si det - jeg tror jeg har virkelig slått hjørnet på Lay's Stax. De kan være bedre enn Pringles. Jeg hadde opprinnelig drept dem for å være knockoff Pringles ... men jo mer jeg har spist dem, jo ​​mer liker jeg alt om dem! Bedre smaksdybde, bedre potetsmak, bedre knase. OG billigere.

Disse Lay's Flamin 'Hot Stax var virkelig veldig velsmakende. Så snart jeg tygget en, fikk jeg en liten tang som ble omgående varm - fin og krydret. Men jeg fikk også rikelig med hvitløk smak i tillegg til varm pepper. Kort sagt, smakte de som sriracha! Disse var sriracha potetgull, jeg sverger. NYDELIG! Ikke bare varmt å være varmt, disse sjetongene hadde så god smak, avrundet av tomat- og løkpulver.

Smaken av denne brikken var så enkel (pepper løk hvitløk tomat), men likevel var en kompleks og godt gjort smak. Hvis du liker sriracha, vil du virkelig like disse. I motsetning til Sriracha Popcorn jeg gjennomgått, som jeg trodde smakt slags som sriracha uten varmen, tasted disse SPOT ON som sriracha! UTMERKET.

Tanker? Vennligst kommentere nedenfor eller slå meg på Twitter @ junkfoodguy eller LIKE min Facebook-side og meld meg der. Du kan også alltid sende meg e-post til [email protected].

Lay's Flamin 'Hot flavored Potato Chips (Pakke med 3) - 7,25 oz 7,25 oz

Lay's Flamin 'Hot flavored Potato Chips

Frito legger bra moro! Fortsatt laget med all naturlig olje. Lær om andre Flamin Hot-produkter av Frito Lay.

Video Lay's Flamin 'Hot Flavor Potato Chips av LuckyPennyShop

Gjennomgang: Lays Extra Flamin 'Hot Chips

Tar en leksjon fra Vic Wendy, jeg har oppdaget at du kan finne noen ganske interessante ting når du besøker de lokale dagligvarebutikkene når du er på ferie. I den samme butikken der jeg scoret alle mine julesukse sauser, kom jeg også over en stor pose med Lay's "Extra Hot!" ?? Flamin 'Hot Chips. Nå er det ikke en brikke jeg har funnet i New York, og etter smaksprøver av Doritos Brand Habanero-chips, måtte jeg bare gi dem en virvel.

ingredienser: Poteter, solsikkeolje, flamins varme krydder (mindre enn 2% av følgende: sukker, kornmaltodextrin, delvis hydrogenert soyabønne og bomullsfrøolje, dextrose, malt maltmel, kornsirupfaststoffer, torula gjær, mononatriumglutamat, kunstig farge 40 Lake, Yellow 5 Lake, Yellow 6 Lake], salt, autolysert gjærkstrakt, tomatpulver, sitronsyre, løkpulver, naturlig og kunstig smak, natriumkaseinat, hvitløkspulver, krydder, dinatriuminosinat og dinatriumguanylat) og salt .

Mann, det er en skremmende ingrediensliste. God ting jeg ikke så på før jeg spiste noen chips! Og ville du ikke vite, den eneste størrelsen som Flamin 'Hot flavor kom inn, var den ekstra store "20% More Chips!" - oversettelse: 20% flere kjemikalier! Men hvis du kan tilgi alle kunstige farger og kjemikalier, så vil du finne deg selv hyggelig overrasket over denne smaken fra Lays.

Du kan se at sjetongene er godt dekket med krydder, hva de kaller "Flamin 'Hot Seasoning" - men akkurat som Fiery Hot Habanero Doritos, den "Flamin’"En del av sjetongene faller kort. Den beste måten jeg kunne beskrive varmen ville være som en mild kile på baksiden av halsen. Ingen prikker på leppene eller behovet for å drikke for mye vann eller melk.

Smaken klok, det er ingen ekte merkbar smak - "Flamin 'Hot" krydret smaker som en tørket flaske Tabasco, eller en annen eddik tung saus. Det er ikke å si at smaken eller smaken av sjetongene er dårlig - men regner ikke med å kunne bestemme kilden til den såkalte "Flamin 'Hot" -varmen - det er kjemisk basert, ikke pepperbasert.

Over på The Chippie finner du en lignende anmeldelse - ingenting annet enn skuffelse i det overhypede krydderet. Men det er det vi som chileheads har kommet til å forvente fra massemarkedte krydrede produkter - ikke nok varme. Mens jeg setter pris på de store merkene som prøver å innlemme mer varme tunge matvarer i deres produktlinje, hvorfor kan de ikke ta seg av og gjøre noe som faktisk er varmt og ikke noe sissified versjon av hot?

Ville jeg spise disse chipsene igjen? Visst, i mindre mengder, og bare hvis ingen Blairs dødsvarsjips (eller brannboller) er tilgjengelige. Og jeg tror jeg ville ta disse over Doritos Fiery Habanero ...

(basert på 2 vurderinger)

Vurdert av 2 kunder

Kommentarer om Lay er - Flamin 'Hot :

Til min ydmyke overraskelse er disse sjetongene virkelig veldig varme! Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente fra disse sjetongene, men det tok meg definitivt av vakt. Nok en gang, jeg anbefaler at du spiser disse med en fin, kul Subway sandwich eller grill sandwich. De er et godt krydret valg!

Bunnlinjen Ja, jeg vil anbefale dette til en venn

Var denne anmeldelsen nyttig? Ja Nei

(7 av 7 kunder fant denne anmeldelsen nyttig)

Lay's Flamin 'Hot er hte beste potetbrikke tilgjengelig.

fra Suffolk, VA

Kommentarer om Lay er - Flamin 'Hot :

Varm er måten jeg foretrekker omtrent alt jeg spiser. Så hvis jeg skal spise potetgull, må de være Lay's Flamin 'Hot. De har den samme gode smaken som den vanlige Lay's potetgull, men gjør det enda bedre med den fantastiske varmen av Flamin 'Hot smaken. Lay's Flamin 'Hot kan være varmere, men de skal være varme nok til den gjennomsnittlige personen. Jeg sier alltid at det kan bli varmere, men dessverre går det ikke bra med salsa eller varm saus. Så hvis jeg vil ha mer varme, må jeg legge til noe bakken cayennepulver. Hvis du virkelig vil at Lay's Flaming Hot legger til 3 ss cayenne pepper i en nyåpnet pose og deretter lukke den opp og gi den en god shake. Dette gjør Lay's Flamin 'Hot utrolig varm. Jeg kan ikke engang spise hele posen fordi varmen blir for mye, selv for meg. Ikke misforstå meg selv om de er flotte uten å legge ting til dem, men hvis jeg ikke legger til noe, er jeg ekstremt sannsynlig å spise hele posen på en gang. Det handler ikke om å dele siden ingen andre i familien min liker krydret mat, jeg har alt til meg selv. Lay's Flamin 'Hot er bare addicting. Jeg vil alltid foretrekke Lay's Falmin 'Hot til noen andre potetbrikker fordi alle andre bare virker så rene i sammenligning.

Bunnlinjen Ja, jeg vil anbefale dette til en venn

(7 av 7 kunder fant denne anmeldelsen nyttig)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 76 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map