gratis frisørsalong spill

gratis frisørsalong spill

I dette frisørsalonget er du en frisør som prøver å mate familien din og kjøpe en ny bil. Kundens som kommer til barberbutikken din, er blant de mest underlige menneskene du noen gang kan møte, men så, hva skal de betale deg for?

Det er ingen forespørsel du ikke kan håndtere! Målet ditt i dette spillet er å tjene nok penger til å kjøpe bilen (oh, og mate barna hvis du har ekstra penger).

For å spille dette frisørspillet, bruk musen til å klippe håret.

Når du spiller dette frisørspillet, hvorfor ikke sjekk ut og spill våre andre gratis bizarre spill online?

Gutta i denne brannvesenet kunne virkelig bruke en trim. Kan du hjelpe dem med sine frisyrer?

Fortell oss hva du synes om Fireman Barber Shop. Legg igjen en anmeldelse eller del et tips.

Du må være logget inn for å legge inn en kommentar!

Reklame gjør det mulig for oss å gi deg fantastiske spill gratis.

Slå av annonseblokkeren og oppdatere siden for å fullt ut glede seg over våre spill!

  • For tiden 4,37 / 5 stjerner
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4.4 / 5

Dette er for det meste et kvinnelig spill. Du er frisør og du kutter / vasker og farger folks hår. Du tjener penger / poeng for å prøve å slå hvert nivå.

Du bruker musen til å dra jentene / gutta inn i stolene. Du samsvarer med symbolet som personen gir deg og samsvarer med stolen for å gi dem et kutt / vaske eller hårfargestoff. ikke få dem feil. Hvert nivå du må passere ved å samle penger / poeng, og det oppgraderer det selv med ekstra stoler og arbeidsstasjonsdeler.

Finn flere spill som Barber butikk

Velkommen til Girl Games, den største gratis spill siden laget bare for jente spillere! Dette er stedet å spille gratis Action spill i populære kategorier som Arcade og Classics Games, Base Defense Games, Coloring Games, Driving Games, Mus Spill, Diverse Action Spill, Platform Games, Skyting Spill, og mye mer!

Du finner alltid de kule spillene på Girl Games, vi har alle de beste spillene fra spillutviklere som i-dressup, girlsgogames og cartoon doll emporium, slik at du aldri blir lei! Denne måneden har vi noen fantastiske spill som Royal Rush, Chinese New Year Parade og Mia's Hospital Recovery. Nye spill blir lagt til hver torsdag, så sjekk tilbake for alle de nyeste gratis spillene på nettet!

Barbershop Simulator Gratis nedlasting

Barbershop Simulator Gratis nedlasting oppsett i enkel direkte lenke til PC. Barbershop Simulator er et imponerende spill om trimning og barbering.

Barbershop Simulator Gratis nedlasting

Beskrivelse: Barbershop Simulator er et morsomt spill som benytter Unreal Engine's fantastiske makt til å etterligne overskegg trimme i en herlig gammel time barbershop innen 1930-tallet. Sporten fikk mye anerkjennelse da en kjent YouTuber med mer enn 11 millioner kunder, jacksepticeye, viste sporten på sin rute. Filmen har nå mer enn 3 millioner meninger på facebook, og flere andre vanlige stasjoner er faktisk siden spillet. Ved å bruke noen kutte-hals og klippere razors, må du redusere de besøkende skjeggene i det designet de virkelig vil ha - uansett hvordan merkelig.

Du starter med enkle typer, men dine besøkende kan be om mer og mer ekstravagante motiver, for eksempel "The Goat" eller "The Depp" mens du går videre. Utfør et godt arbeid, og du får stor rangering og blir betalt med økte penger - som kan være ansatt for å kjøpe blinged opp clippers og blader, i tillegg til noen snazzy capes for at klienten skal ha. Fokus på detaljer i barbershop Det er fantastisk å ha en fullstendig gjengitt 3D-innsiden sammen med et fantastisk ekte 1930s lydspor som ligner på Fallout 3s legendariske musikk. Dette gir et avslappende miljø i spillet, og produserer The Barbershop et fantastisk hyggelig sted å tilbringe tid og kutte skjegg (selv om du setter opp stykkene!)

For en tidligere bygning, er Barbershop Simulator som et veldig polert spill mens det er veldig godt forbedret. Ved å bruke spillet som det var bra å spille på GTX 970 var rammeplassen kontinuerlig over 60 FPS. Tatt i betraktning det begynte å være en selvstendig oppgave med noen elever, brukergrensesnitt og kunstverket er verdifulle. Spillet mangler i visse funksjoner. For eksempel kan du ikke finne noen alternativer av noe slag. Det er ikke noen visuelle alternativer eller mulighet til å endre innstillinger, men dette er ikke noe problem, fordi effektiviteten er god, så vel som innstillingene ganske enkle (WASD for å flytte kameraet, venstre-klikk for å kutte og høyreklikke å vri bladet / trimmeren).

I dag kan det som faktisk er frustrerende med en kunde være mangel på evnen til å redusere mengden av musikken. Noen kunder vil kanskje redusere mengden musikk under lengre gjennomføringer, siden spillet inneholder noen gode gamle melodier som "Crazy People", populært fra The Boswell Sisters innen 1930-tallet. Bortsett fra dette møtte vi ikke noen feil eller hovedproblemer som var forbløffende fordi spillet fortsetter å være i gang. Barbershop Simulator har enkel gameplay, men fortsetter å være vanedannende. Du kutter dine besøkende basert på deres valg og du mottar betalt med hensyn til type arbeid og kutte du gjorde. For dette har du en trimmer 2 ressurser sammen med et blad. Mens du oppfyller din klient, være forsiktig med å ikke skade dem i det eller uansett vil bli tatt fra lønnen din.

Når du oppfyller dine besøkende i tre divisjoner (det vi anerkjente som presisjon, tempo og oppfyllelse), avdekker du klipper og kniver av ulike stiler så vel som i ulike nyanser med pengene du mottok. Spillet har bare disse to verktøyene, men med 30 forskjellige kutte- og mustasetyper som 'The Musketeer' og 'The Sideburns' å kutte, kan fullførere være aktive i en betydelig stund. Vi anbefaler absolutt å opprettholde og søke en klokke med dette fordi mye garanti er vist av de tidlige skjemaene ved hjelp av sin vanedannende og karakteristiske gameplay. Vi avslutter denne anmeldelsen ved å ha Shavetastic aller beste ved å bruke lanseringen og finansieringen av hele spillet.

Som et spill, underholde deg ved hjelp av sin underjordiske historie eller Barbershop Simulator-nedlasting forsøker ikke å imponere deg med sin elegante design. Det er gjentatt og enkelt, men dette kan være en positiv ting. Verdien blir klar i tilfelle du ser den, aldri som et kasinospill, men som Zen-meditasjon; akkurat som å tigge på en steinhage eller kutte en bonsai. Det kunne ikke gi deg den kick ass barber ferdigheter du ønsker i selve livet, men det kan bare starte sinnet til opplysning, en dårlig buzzcut på samme tid.

Игры для девочек

Legg igjen en kommentar for å se!
Legg igjen en kommentar for å se!

Kan du følge med med å vaske hår og kutte hår etter hvert som flere og flere kunder kommer inn?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 31 = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map