hva spill gratis

hva spill gratis

Flash spill er spill du kan spille i nettleseren din, og det er mange nettsteder rundt som lar deg spille flash spill gratis.

Et eksempel på et flash spill nettsted er Newgrounds, som er vert for tusenvis av spill, alt fra puslespill og ferdighetsspill, til mer dybtgående eventyr og simuleringsspill. Flash spill pleier å være bra for casual spill spillere, og fordi de kjører via nettleseren din, trenger du ikke en stor, kraftig PC for å dyppe inn og spille. Når det er sagt, kan noen flash-spill lokalt lagre fremdriften din i nettleseren din, noe som betyr at mer dybdefulle spill begynner å dukke opp i flash-spillarenaen.

En av de mest kjente spillene som skal opprettes for Newsgrounds inkluderer Alien Homonid - som også har blitt utgitt kommersielt for hjemmekonsoller. Nettstedet er også vert for en rekke webdemoer for andre kommersielle spill, inkludert 'The Binding of Isaac', 'VVVVVV', 'Luftrausers' og 'Rebuild' 1 og 2! Dette betyr at du kan spille noen veldig godt polerte spill helt gratis!

Nettsteder som Newsgrounds tillater noen å laste opp sine egne flash- og hmtl5-spill, noe som betyr at kvaliteten på spillene kan variere vilt, men det betyr også at du kommer til å spille mange originale og unike spill også! Fordi spillere kan rangere alle spillene på nettstedet, betyr det at du raskt kan identifisere hvilke spill du vil prøve og hvilke som skal løsnes. I tillegg er det en rekke selskaper og enkeltpersoner som har slått seg ferdig på Newsgrounds før de går inn i å utvikle spill profesjonelt, men som fortsatt har sin tilbake katalog av spill tilgjengelig gratis på Newsgrounds. Noen eksempler finnes her.

Noen gode gratis flash spill inkluderer DinoRun, som er et uendelig løpespill i piksel kunst stil, SushiCat, som er et veldig surrealistisk puslespill som kombinerer katter, sushi og Plinko, og FamilyRush, en "Run and Gun" -spiller som ser deg vendt av skjeletter , ghouls og zombier - men med hele familien i slep!

Newsgrounds er bare en kilde til gratis flash spill på nettet, men det er mange flere som du kan få tilgang til, og du kan spille spill til hjerteinnhold uten å betale en krone!

Hva er de beste spillene for bærbare datamaskiner? PC-spill er ikke alltid gjort på et skrivebord med en monster rig og pro gaming periferiutstyr. Mange mennesker spiller på bærbare datamaskiner på toget hjem fra jobb eller på ferie, men vet hva spillene går bra på bærbare datamaskiner og overlever overgangen fra mus til styreflate er ikke alltid lett. Det betyr ikke å gjøre med slike som Minesweeper og Solitaire, de beste spillene til bærbare datamaskiner kan være like overbevisende, vakre og dype som deres desktop motstykker.

Første gang her? Husk å sjekke ut vår hjemmeside for nyheter, anmeldelser, funksjoner og alt annet du trenger å vite om PC-spill.

Det er naturligvis mange faktorer å vurdere når du velger bærbare spill for din neste langdistanse tur. Du trenger noe som ikke krever for mye prosessorkraft, noe som ikke vil ødelegge moroa, bare fordi musen din er en styreflate, og noe du ikke har spilt ti ganger allerede. Her er vårt utvalg av de beste spillene for bærbare datamaskiner.

Hva er det? Hvis du har spilt League of Legends eller Dota 2, så vil du være veldig kjent med formelen for Smite. Kampene ser to lag med fem guder ansiktet over en arena fylt med AI minions, målet er å bryte inn i fiendens base og drepe deres titan. Hva Smite gjør annerledes, endrer kameravinkelen fra topp-down til tredje person, og mens det ikke høres ut som en stor avtale, legger det en ekte vektvekt på dine evner og gjør angrepene føles litt mer effektive.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Mens noen MOBA-veteraner ville sværge ved å bruke en mus, kan Smite helt spilles med en styreflate. For det meste alt du gjør er å peke og klikke på et overkommelig tempo. Evner er knyttet til tastaturet ditt, så det er ikke behov for en flerfunksjons mus med ni knapper og RGB-belysning. Når det gjelder maskinvare? Selv om du kanskje ikke kan kjøre den med maksimale innstillinger, vil Smite få et minimum på 30 fps på omtrent enhver moderne maskin.

Hva er det? Runescape er en MMORPG som har blitt bedre og utvidet i 15 år. Av spillstandarder som burde bety at det er slitent og avtagende, men selv nå er det fulle av personlighet, friske ideer og forbausende spillere. For det meste er det standard MMORPG-billettpris: start med ingenting og slip deg bort for det beste og mest fargerike utstyret i spillet. Som det har gått så lenge, men det har også hundrevis av oppdrag og innhold som venter på at nye spillere skal dykke inn. Og hvis du trenger hjelp til å få tak i ting, så spør bare - Runescape kan skryte av et usedvanlig hjelpsomt og positivt samfunn.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Runescape startet livet som en nettleserbasert MMO, og har bare nylig gjort spranget til en klientbasert lanseringsprogramvare. Det betyr at det fortsatt kjører perfekt på enhver omtrent hvilken rigg som er tenkelig, den eneste advarselen er at du trenger en rimelig internettforbindelse for å spille den. Det er også veldig enkelt med hensyn til kontrollplanen - så lenge du kan klikke og bruke talltastene dine, vil du være i likeverd med alle andre.

Hva er det? Et samlekortspill (eller CCG for alle dere ungdommer der ute) satt i Blizzards enorme Warcraft-univers. Du kjemper mot andre spillere ved hjelp av kortdekk som består av magiske staver, våpen og minions som vil kjempe for deg. Ved å bruke disse og dine valgte karakterens spesielle evner, må du hamre bort på motstanderens 30 helsepunkter til de er beseiret. Den har en stor spillerbase og et evigvarende metagame, for ikke å nevne mange oppfinnsomme utvidelser for å få det til å føles friskt og interessant.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Det er et fantastisk enkelt spill, for det meste statisk takket være det faktum at det er et kortspill, og selv når de magiske effektene flyr det, vil det ikke så mye som truer med å falle ned den bærbare datamaskinen. Drag-and-drop-kortspillet gjør det helt perfekt hvis du spiller på en bærbar PC eller en av Microsofts Surface-tabletter, men den fungerer også feilfritt med en styreflate. Denne anbefalingen kommer med ett forbehold skjønt: du trenger en Internett-tilkobling for å spille, selv mot AI-tegnene.

Hva er det? En plattformspiller med roguelike-elementer, Rogue Legacy, ser deg marsje en liten ridder inn i tarmene til en tilfeldig generert fangehull på oppdrag for å beseire fem sjefer. Kjør, hopp, slå ting: det er stort sett det du forventer av en 2D side-scroller. Bli drept og din karakter er borte for godt. Selvfølgelig er det en vri. Helten din er erstattet ikke av en standardkloon, men av sin arving: en ny person som beholder noen genetiske egenskaper fra foreldrene sine. Egenskaper inkluderer dvergisme, ADHD og I.B.S. Noen trekk gjør ditt neste gjennombrudd agonizingly vanskelig, som nærsynthet gjør noe i det fjerne uklart, andre er der for latter, som I.B.S. gjør din karakter fart med hvert hopp.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? 2D-pikselkunst er nyttig, sikrer at Rogue Legacy løper jevnt på selv den svakeste, minste nettboken. Rogue Legacy kan også spilles helt med tastaturet, noe som betyr at ingen ødelegger styreflaten til glemsel fordi den ikke er så nær like effektiv som en mus.

Hva er det? En politiundersøkelse av saken om en forsvunnet mann, som foregår helt i en detektivs personlige datamaskin. Små meta, va? Din jobb er å søke gjennom politiets database med poster og intervju videoer med en kvinne som kjente mannen, sammenstikker bevisene for å danne en ide om hva som skjedde og komme til din endelige konklusjon. Med absolutt ingen veiledning er saken din egen, og du kan være like grundig eller så sløv som du vil ha i jakten på sannheten.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? FMV-ene og grunnleggende datagrensesnittet er uendelig på grafikkprosessoren din. Den langsomme, raske tempoet i spillet betyr at du ikke vil bli fanget ut med raske eller kompliserte kontrollkrav, noe som er ideelt hvis du ikke har mus eller spiller på en trangt, liten skjermbrev.

Hva er det? En turn-based taktikk affære som ser ut som Dungeons Dragons, men er faktisk en fri-å-spille CCG. Card Hunter er en hyllest til bordplaten nerd kultur, med terninger, pizza og fantasy tegn. Selvfølgelig er det bare innramming for et intensivt, XCOM-lignende kampspill med eskalerende farer å overvinne med hver ny tur.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Kortjeger pleide å være et nettbasert spill, som bør fortælle deg mye om hvor bra det kjører på low-end-rigger og bærbare datamaskiner. Det er bordopptaket at prosessoren bare har å håndtere 2D-cut-out-tegn og spillekort, noe som betyr at det kan kjøre på hvilket som helst oppsett. Det er helt musebasert, men spillingen er ikke så krevende som CS: GO, så du får det bra med en styreflate.

Hva er det? En sjøfarende roguelike hvor du kaptein et skip og seiler det gjennom det grimske vannet i en gotisk viktoriansk London. Snarere enn å ha en kurert kampanje, velger du rett og slett kapteinens ambisjon og kommer til jobb for å nå det målet. På vei kan du handle varer, kjempe til sjøs, og engasjere seg i små historieoppdrag med innbyggerne på øyene du seiler rundt. Å holde fare i sjakk er avgjørende fordi døden er permanent, selv om etterfølgeren din kan videreføre visse elementer av den opprinnelige karakteren din hvis de er nært beslektet.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? 2D, topp ned-grafikken er enkel nok til å kjøre på den gjennomsnittlige bærbare datamaskinen. Det er en betydelig mengde musekontroll involvert, så en riktig mus anbefales, men du kan sikkert komme forbi med styreflaten. Hovedårsaken er imidlertid at det er et av de beste indie-spillene noensinne.

Hva er det? En RPG med turbaserte taktiske kamper som følger reisen til to leirer av krigere som de trekker over et krigsherjet land inspirert av viking folklore. Det er vakkert takket være sine tegneserieartede visualer som gjør en tonehugget jobb med å formidle historiens dystre humør.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Tegneseriemønsteret er så ufattelig som det blir. Kampen er svingbasert, slik at du ikke trenger å håndtere noen hurtige musebevegelser, noe som praktisk talt er umulig på et sporbrett.

Hva er det? Et stort strategispill som er satt i middelalderen, gjør Korsfarer Kings II til å gjøre alle de militære, religiøse og juridiske avgjørelsene som det valgte lands leder. Målet ditt er å forfalske ditt eget dynasti, som selvsagt innebærer massevis av mord, regicide og folkemord; forsettlig eller ikke.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Det skjer nesten ingenting i Crusader Kings II når det gjelder grafikk - det er bare et stort, statisk verdenskart med popup-bokser som beskriver hendelsene i verden. Dette gjør det helt ideelt for bærbare datamaskiner som mangler dedikerte grafikkbrikker. Du får også til å ta avgjørelser i ditt eget tempo, så det er ikke behov for rask musebevegelse eller tastaturhamming.

Hva er det? Et spill om å spille en grensekontrollsjef i et korrupt kommunistisk land. Sjekk pass og visumpapir av innvandrere for å sikre at de oppfyller kravene til oppføring. Gjør feil og betalingen din vil bli dokket. Unnlater å betale leie, regninger og medisinske utgifter, og familien din blir syk og dør. Høres enkelt, men noen innvandrere kan være verdt å gjøre feil for ...

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? På knapt 50mb i størrelse papirer, vennligst er liten. Dens pikselkunstbilder er enkle nok til at noen prosessorer kan fatte seg. En styreflate vil gjøre trikset til å begynne med, men i senere nivåer hvor tiden presser og det er mye papirarbeid, vil du kanskje gjøre spranget til en skikkelig mus.

Hva er det? En vakkert forferdelig fortelling alle burde oppleve, The Walking Dead er et eventyrspill som spiller ut som et interaktivt TV-show. Du spiller Lee, en dømt kriminell som er i ferd med å gå gjennom den vanskeligste perioden i sitt liv som han er kastet inn i en zombieapokalypse snarere enn en fengselscelle. Det er voldelig, sjokkerende, og berører øyeblikk-til-øyeblikk.

Hvorfor er det flott for bærbare datamaskiner? Takket være sin vekt på historien ser mange Walking Walking Dead på og lytter til tegn, snakk og grunn med hverandre. De mer handlingsorienterte delene krever bare noen få stabs på Q eller E-tasten for å fullføre, slik at kontrollen av Lee på en bærbar datamaskin overraskende enkelt. Tegneserienes tegneserier holder også maskinvarekravene svært lave, så de fleste moderne bærbare datamaskiner bør være opptatt av å kjøre den uten problem.

Og der er de, de aller beste spillene for bærbare datamaskiner. Gi oss beskjed om dine favoritt bærbare spill i kommentarene nedenfor.

Hva er det beste nettsteder for nedlasting av gratis PC-spill?

Felt merket med en * er påkrevd

Takk for at du sendte en løsning! Mens du venter på å godkjenne ditt innlevering, hvorfor ikke utforske relaterte spørsmål?

Hva er det beste turn-basert strategi PC-spill?

Hva er det beste episke kampsimulatorer for PC?

Hva er det beste ressurser til å laste ned Twitch videoer?

Takk for at du spør! Spørsmålet ditt er for øyeblikket i godkjenningsprosessen.

Mens du venter på at den skal vises, må du fortsette å utforske nettstedet!

Softonic's navn og logo er registrerte varemerker for SOFTONIC INTERNATIONAL S.A.

Opphavsrett SOFTONIC INTERNATIONAL S.A. © 1997-2018 - Alle rettigheter reservert

Denne handlingen krever at du er logget inn

Logg deg raskt inn på din sosiale medier konto:

Brace deg selv for en spenningstur på for-innhold, valg og interaksjon!

Bare legg inn et spørsmål om ditt eget og vår Q&Et fellesskap vil dusje deg med svar - vanligvis innen 48 timer.

Takk for ditt bidrag! Spørsmålet ditt er sendt til brukergruppen vårt. Fortsette

Nå som du har funnet en løsning.

Hvorfor ikke bli med vårt fellesskap av skarpe sinn og proaktive plakater?

Vær en del av en givende interaktiv kunnskapsutveksling!

Engasjere, lære og del med et vennlig fellesskap som er kjent i et stort utvalg av trending-emner.

Registrer denne måneden og få 560 G-mynter i stedet for de vanlige 250 G-mynter.

- tjene G-mynter ved å sende inn høy poengsum

- tjene G-mynter ved å delta i konkurranser og konkurranser.

- lek med venner, lag din gruppe og forum.

Månedlig DEAL 15% OFF!

Salg slutter: 30. april 2018

Midtjord: Skygge av Mordor (GOTY)

Opplev den endelige versjonen av middelalderen: Skyggen av Mordor som inkluderer Hunting Lord og The Bright Lord-historienes oppdrag, Trials of War-utfordringsserien pluss ytterligere Warband-oppdrag, Runes & Skins.

Månedlig DEAL 40% AV!

Salg slutter: 31. mars 2018

Gunspell - Steam Edition

Gunspell er cross-genre spill, hvor RPG møter Puzzle.

Bli medlem av kraftig orden som beskytter Jorden mot skapninger fra den mørke siden. Reis over verdener, bekjempe monstre, fullfør forskjellige oppdrag, oppgrader dine våpen og magi.

Månedlig DEAL 25% AV!

Salg slutter: 31. mars 2018

Spiller historikk: vikinger

Vikings er det nyeste kapittelet i Playing History pedagogiske spillserien. De to foregående titlene i "Playing History-Series" har blitt belønnet med flere priser.

  • SteamGameSwap ble. GamesBolt!

   Si farvel til SteamGameSwap, si hallo til GamesBolt! For å skille nettstedet fra våre røtter som handelsservice, endrer vi navnet vårt for å bedre presentere vår visjon fremover. Mange brukere forventet at nettstedet vårt skulle tillate spillutveksling, noe sGs hadde ikke ..

   1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
   Loading...
 • Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  − 1 = 1

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map