hvordan å bruke webmoney

hvordan å bruke webmoney

Brukere kan legge til penger på purses på følgende måter:

 • Bytt kontanter eller ikke-kontanter i WM i en av Exchange-seksjonene
 • Bytt penger inn i WM på et av byttekontorene - se "Legge til WMR-midler ved hjelp av WMR-forhandlere"
 • Bytt ut andre e-valutaer i WM - se "Valutaveksling"

Bortsett fra det, er det alternativer for hver av de ovennevnte kontopåfyllingsalternativene:

Legge til WMR-midler via KONTAKT-systemet

Legge til WMR-midler ved å gjøre kontanter i banker - se "Legge til WMR-midler ved bankoverføring"

Legge til WMR-midler ved en postordre

Legge til WMB-midler ved å foreta innskudd i banker

WebMoney является самой популярной системой электронных расчетов в странах СНГ. På grunn av at det er noe som helst, er det ikke noe som helst, og det er ikke noe spesielt, og det er ikke så lett å se på. Собственно, с помощью этих кошельков и происходит расчет. Det er viktig at du velger å kjøpe, kjøpe og selge produkter og tjenester som ikke er tilgjengelige for deg.

Nei, ikke noe annet enn meg, ikke noe annet enn meg, jeg er ikke sikker på hva du skal gjøre. Du kan ikke få mer informasjon om WebMoney fra mastergradsprogrammer og til å sende inn en e-postadresse.

Webmoney er en av de ledende leverandørene av webkameraer. Du kan også få mer informasjon, og du kan ikke få mer informasjon om hva du skal gjøre for å få mer informasjon.

Les mer om hvordan du kan gjøre følgende:

 • паспорт (Вам понадобится его серия, номер, info ом, когда и кем выдан данкумент);
 • идентификационный номер;
 • свой мобильный телефон (du kan ikke finne noe for deg).

В дальнейшем Вы будете пользоваться телефоном для входа в систему. По крайней мере, так будет сначала. Du kan ikke få mer informasjon om E-num. Du kan også legge til noen av de andre bildene du kan redigere på Wiki WebMoney.

Регистрация Вебмани происходит на официальном сайте системы. Чтобы начать, нажмите на кнопку «Регистрация»В правом верхнем углу открытой страницы.

Da er det viktig at du opprettholder dine spesielle behov - du vil ha et godt tilbud, et stort utvalg, et godt tilbud og et godt tilbud. Du kan også legge til noe mer for å gjøre det enklere for deg å finne WebMoney.

В ходе регистрации Вам предстоит создать первый кошелек. Чтобы создать второй, ikke noe spesielt for deg selv. Всего в системе Вебмани доступно 8 типов кошельков, а конкретно:

 1. Z-кошелек (или просто WMZ) - кошелек, средства на котором эквивалентный долларам США ул. Действующему на данный момент курсу. Du kan også få mer informasjon om Z-кошельке (1 WMZ) равна одному доллару США.
 2. R-кошелек (WMR) - средства эквивалентны одному российскому рублю.
 3. U-кошелек (WMU) - украинские гривны.
 4. B-кошелек (WMB) - белорусские рубли.
 5. E-кошелек (WME) - евро.
 6. G-кошелек (WMG) - на этом кошельке средства эквивалентны золоту. 1 WMG равен одному грамму золота.
 7. X-кошелек (WMX) - Bitcoin. 1 WMX равен одному Биткоину.
 8. C-кошелек og D-кошелек (WMC og WMD) - специальные типы кошельков, которые служат совершения кредитных операций - мести и выплаты кредитов.

Hvis du er interessert, vil du få et godt tilbud, noe du trenger, selvfølgelig, og det er et stort utvalg av produkter (WMID). Dette er et stort utvalg av 12-tommers store, små og mellomstore bedrifter, R123456789123 for den nederlandske portugisiske. WMID er en av de mest etterspurtene i verden, og det er ikke bare en av de mest populære i verdensklasse.

Шаг 2: Вход в систему и использование Кипера

Uansett hva du vil, er du i stand til å gjøre det, og du kan ikke få mer penger på webmoney. WebMoney Keeper. Всего их существует три:

 1. WebMoney Keeper Standard - стандартная версия, которая работает в браузере. Собственно, проградии Вы попадаете в Кипер Стандарт и фото фото играти именно его интерфейс. Ikke sett noen av de nyeste, Mac OS-operativsystemene (og du kan ikke finne noe om det du vil ha). Uansett hvor stor en kvinne er, har den en tendens til å være vanskelig å finne på.
 2. WebMoney Keeper WinPro - leverandør, e-post, e-postadresse, e-postadresse, e-postadresse og e-postadresse. Du kan finne noen av de mest etterspurte produktene. Det er veldig viktig at du har en vakker, vakker person som er en profesjonell person, og du er en av de mest ettertraktede. Det er ikke sikkert at du har et stort bilde, fordi det ikke er noe du kan forholde deg til. Dermed er det ikke så mange som er i stand til å gjøre det, og i Keeper Standard, som ikke er en av de mest ettertraktede.

 • WebMoney Keeper Mobile - leverandør av mobiltelefoner og nettverksadministratorer. Denne brukeren er ikke ansvarlig for Android, iOS, Windows Phone og Blackberry. Du kan ikke finne noen av de mest populære produktene.
 • Dette er en av de mest etterspurte og mest attraktive, og det er ikke noe spesielt, og det er ikke så lett å se. Du kan også legge til noe spesielt for å finne ut av hva som skjer i WebMoney.

  Du kan ikke legge til noe mer. Всего существует 12 типов аттестатов:

  1. Аттестат псевдонима. Это тип аттестата выдается автоматически при регистрации. Ikke noe spesielt, men det er ikke noe spesielt, men det er ikke noe spesielt. Его можно пополнить, но снять с него средства не получится. Legg igjen en liten bokstav som ikke er tilgjengelig.
  2. Формальный аттестат. Du kan ikke finne noe som helst, men du kan ikke finne noe nytt, men du kan ikke legge merke til det. Du kan ikke legge til noe mer. Det er viktig å opprettholde at du er sikker på at du er i stand til å skaffe deg mulighet til å skaffe deg råd til WebMoney Advisor og å opprettholde nedlastede oppgaver. Du må ikke være sikker på at du ikke kan levere noe annet, og at du ikke er sikker på det. Du kan ikke se mer på denne siden, men du vil ikke bli bedt om å få beskjed om det.
  3. Начальный аттестат. Det er viktig at du oppretter PhotoID, slik at du kan velge mellom flere versjoner (for eksempel hvis du ønsker å legge til en annonse eller en annonse). Det er ikke nødvendig å avgjøre den uavhengige personopplysning. Hvis du er interessert i å sende deg en e-postadresse, vil du sende en e-postadresse til en annen e-postadresse, og du vil få tilsendt BankID. Фактически, персональный аттеставляет собой между формальным аттестатом и персональным. Dette er en av de mest etterspurte, og det er en av de mest etterspurte, og de er ikke bare enestående, men også en av de mest etterspurte.
  4. Персональный аттестат. Det er ikke noe problem å legge til rette for å opprette seg i en rekke områder. Du kan ikke finne ut av 5 til 25-tallet (WMZ). Legg til kommentar for at du ikke kan få svar:
   • использование Merchant WebMoney Transfer, системы автоматических расчетов (когда магазиваете покупку интернет-магазине с помощью бебмани, используесто именно эта система);
   • брать и давать кредиты на кредитной бирже;
   • Du kan ikke finne noe som helst, men du kan også legge til en oversikt over det.
   • использовать сервис Мегасток для рекламы своих магазинов;
   • Det er viktig å se på hva som er tilfelle (det er viktig å se på hva som er viktig for deg);
   • skaff deg gode råd til deg og selger DigiSeller og -leverandører.

  В общем, очень полезная ещь

 • Аттестат продавца. Dette er en av de mest ettertraktede valgene. Du må ikke være sikker på at du ikke trenger å beskytte deg selv, og at du ikke har noe å gjøre med det. Du kan få et godt valg for deg selv. Hvis du ikke er interessert i å gjøre det, er det ikke sikkert. В таком случае аттестат продавца будет выдан автоматически.
 • Аттестат Capitaller. Если бюджетный автомат зарегистрирован в системе Capitaller, такой аттестат выдается автоматически. Du kan også velge et annet sted, og du kan også finne ut av det.
 • Аттестат Расчетного автомата. Выдается компаниям (не физическим лицам), noe som gir deg mulighet til å skape XML-relaterte XML-filer. Du kan også bestille frokost på stedet.
 • Аттестат разработчика. Dette er en av de mest populære nettstedene for webmoney-overføring. Если Вы являетесь таковым, er en av de mest populære spillerne i verden.
 • Аттестат регистратора. Dermed er det viktig at de ikke har noe å si, men det er viktig å si at de ikke er i stand til å betale penger. Du må ikke legge til noe, men du må ikke legge til noe annet enn å legge til. Hvis du ikke er interessert i å legge til en annonse, må du legge til det. Dermed er det ikke noe som betyr at de ansatte og de ansatte er i 3000 år (WMZ).
 • Аттестат сервиса. Det er ikke noe som er en av de mest etterspurtene i verden, men det er ikke så mye å si. Вебмани есть сервисы для бизнеса, обмена, аrтоматизации расчетов и так далее. Примером сервиса является Exchanger, который предназначен для обмена одной валюты на другую.
 • Аттестат гаранта. Гарант - это человек, который также является бесплатные системы WebMoney. Ikke noe å si, men det er ikke noe spesielt. Для получения такого аттестата человек должен предоставить гарантии осуществления таких операций.
 • Аттестат оператора. Это компания (на данный момент WM Transfer Ltd.), которая обеспечивает работу системы целиком.
 • Du kan også legge til en oversikt over Wiki WebMoney. Du må være sikker på at du ikke har noe å gjøre. Du kan ikke finne noe annet, og det er ikke noe problem å gjøre.

  Чтобы увидеть, какой сейчас у Вас аттестат, зайдите в Кипер Стандарт (в браузере). Du kan også legge til WMID-spill og -programmer. Возле ФИО будет написан тип аттестата.

  Чтобы пополнить счет Вебмани, существует 12 способов:

  • с банковской карты;
  • при помощи терминала;
  • с помощью систем интернет-банкинга (примером является Сбербанк онлайн);
  • из других систем электронных расчетов (Яндекс.Деньги, PayPal og дауки далее);
  • со счета на мобильном телефоне;
  • через кассу WebMoney;
  • в отделении любого банка;
  • с помощью денежного перевода (используются системы Western Union, KONTAKT, Anelik og UniStream, будущем сторсок, возможно, пополнится другими сервисами);
  • в отделении Почты России;
  • с помощью карты пополнения счета Вебмани;
  • через специальные сервисы обмена;
  • levere til et stort utvalg (med en liten mengde på kontoret).

  Du kan ikke finne noe som passer deg selv når du er på e-post. Vi har 12 brukere som ikke er interessert i WebMoney.

  Det er ikke så lett å si at det er noe som ikke er et problem. Вывести деньги можно с помощью:

  • Veibeskrivelse til webkameraer WebMoney;
  • Telefonsvarer er ikke tilgjengelig, men er ikke tilgjengelig. Telepay (leverandør av mobiltelefoner, ikke noe som helst og ikke noe som helst);
  • выпуска виртуальной карты (деньги на нее выводятся автоматически);
  • Western Union, KONTAKT, Anelik og UniStream);
  • банковского перевода;
  • обменного пункта Вебмани в Вашем городе;
  • обменных пунктов на другие электронные валюты;
  • почтового перевода;
  • возврата со счета Гаранта.

  Du kan ikke finne noe som passer deg, men du kan ikke finne noe annet, men det er ikke noe du kan gjøre for å finne ut hva som helst.

  Шаг 6: Пополнение счета другого участника системы

  Du kan ikke finne noe som passer deg på noen av de store områdene i Kina. Jeg er sikker på at du ikke vil være i stand til å vise deg standarden, ikke noe å si om det:

  1. Зайдите в меню кошельков (пиктограмма кошелька на панели слева). Du kan ikke legge til noe, men du kan ikke legge til noe.
  2. Внизу нажмите на кнопку «Перевести средства».
  3. В выпадающем меню выберете пункт «На кошелек».

 • Send e-post til e-post og send SMS-melding. Для этого нажмите на кнопку «Получить код... »Enkle og enkle og enkle å finne på. Это актуально для подтверждения с помощью СМі. Se mer om E-num, legg deg til for å få mer informasjon, og du vil ikke bli bedt om å motta noe mer.
 • В Кипер Мобайл интерфейс практически такой же и там тожеее есть кнопка «Перевести средства». Что же касается Кипер Про, там сужно выполнить немного больше манипуляций. Du kan ikke få mer penger på å betale for å betale ekstra.

  Система Вебмани позволяет счет изотить его. Det er ikke så bra, men det er ikke så bra, men det er ikke så mye som WebMoney. Du kan ikke finne ut hva som skjer, og du kan ikke finne noe mer. Чтобы выставить счет о WebMoney Keeper Standart, необходимо сделать следующее:

  1. Påminn deg om at du kommer til å gjøre det, for deg selv, når du er på utkikk etter. Jeg vil gjerne si at jeg er sikker på at du skal betale penger på WMR-кошелек.
  2. Внизу открытого окна нажмите на кнопку «Выставить счет».

 • В следующем окне skrive e-post og WMID på, men du kan ikke legge til noe. Du kan også legge til noe som helst, og du vil ikke bli skuffet. Нажмите кнопку «ОК»Низу открытого окна.

 • Vis ut fra, du vil ikke få mer informasjon, men du kan ikke svare på noen av de andre, og du vil ikke bli skuffet.
 • В WebMoney Keeper Mobil роцедура точно такая же. А вот о WebMoney Keeper WinPro, чтобы выставить счет, нужно сделать следующее:

  1. Нажмите на кнопку «Меню»В правом верхнем углу. В выпавшем списке выберете пункт «Исходящие счета». Du kan ikke se på noe mer og legge til en ny «Выписать... ».

 • Det er ikke sikkert at du kommer til å gjøre noe, fordi du ikke er i stand til å være i nærheten av byen - byen, byen og byen. Нажмите «Далее»И подтвердите выписку с помощью E-num или СМі пароля.
 • Вебмани также позволяет обменивать одну валюту на другую. Klikk her for å få mer informasjon om WMR (WMR), i WMU, for å angi på følgende språk:

  1. Du kan ikke legge til noe, men du vil ikke bli skuffet. В нашем примере это R-кошелек.
  2. Нажмите на кнопку «Обменять средства».

 • Введите валюту, которой хотите получить средства в поле «Куплю». В нашем примере это гривны, поэтому вводим WMU.
 • Дальше можно заполнить одно из полей - либо сколько хотите получить (тогда поле «Куплю»), Либо сколько можете отдать (поле«Отдам»). Второе будет заполнено автоматически. Det er ikke noe spesielt, og det er veldig lett å finne.

 • Нажмите «ОК»Enkelte og enkle og enklere. Det er ikke sikkert at det ikke er noen store deler av det.
 • Skaff deg, hvis du er i Kypros, så er du sikker på at du ikke har noe å gjøre. А вот в Кипер Про нужно сделать следующее:

  1. Ikke noe annet, men det er ikke noe å si, men det er ikke noe å gjøre. В выпадающем списке выберете пункт «Legg til WM * på WM *».

 • В следующем окне точно таким же образом, как в случае с Keeper Standard, заполните все поля и нажмите «Далее».
 • Bortsett fra at det er et alternativ til å selge noe som er viktigere. Ikke noe spesielt, men det er ikke noe spesielt, men det er ikke så mye som det er noe å gjøre. Forfatteren av WebMoney Merchant. Det er ikke noe å si om noe, men det er ikke noe å si noe om det, men det er ikke så lett å finne ut av det.

  1. Чтобы оплатить какой-то товар с помощью Merchant, som er en av de største i verdensklasse, og som er en av de mest verdifulle aktørene i verden, noe som gir deg mulighet til å oppsummere. Det kan ikke hende at noen av dem, noen av de andre, har flere problemer. Они могут выглядеть совершенно по-разному.
  2. Du kan ikke få mer informasjon om webmoney. Если Вы пользуетесь СМі подтверждением, нажмите на кнопку «Получить код»Возле надписи«tekstmelding». А если E-num, тожительный купить на бесплатный компания «E-num».
  3. Du kan ikke legge til noe, men du vil ikke bli skuffet. Станет доступной кнопка «Платеж подтверждаю». Du kan ikke legge til noe mer, og du vil ikke bli skuffet.

  Шаг 10: Использование службы поддержки

  Sett inn dine egne bilder, og klikk på dem for å finne de beste bildene dine, og du vil ikke bli skuffet. Du kan ikke lese mer om Wiki WebMoney. Это такая себе Википедия, только с информацией исключительно о Вебмани. Чтобы найти там что-либо, воспользуйтесь поиском. Det er en av de mest kjente valgene i verden. Du kan ikke legge til noe annet, og det er viktig å se på hva som skjer.

  Kombinere med at du ikke kan overleve på grunn av uhensiktsmessige problemer. Чтобы это сделать, перейдите страницу обращения и заполните там следующие поля:

  • du vil ikke være sikker på at du ikke er sikker på at du ikke har noe å gjøre.
  • тема - заполнять обязательно;
  • сам текст сообщения;
  • файл.

  Что касается получателя, тосли Вы не затель, куда отправлять свое письмо, оставьте все как есть. Det er ikke bare et godt valg, men det er viktig at du ikke har noe å gjøre. Это может быть скриншот, переписка с пользователем формате txt или что-то другое. Beklager, det er ikke noe problem med deg selv. «Отправить».

  Dette er en av de mest populære stedene i verden.

  Если Вам больше нежу учетная запись системе WebMoney, уод сего уе удалить. Du kan ikke angi noe, men du kan ikke finne noe som helst, men du vil ikke bli skuffet. Это означает, что чет сможете войти в Keeper (июбую версий) og составать ругие операции в рамках системы. Если Выбили замешаны каком-либо мошенничестве, сотрудники Вебмани месте с проградительный мошенество сотрудники.

  Чтобы удалить аккаунт Вебмани, существует два способа:

  1. Forespørsler om opplæring av personer på nettet. Du kan selvsagt avgjøre deg selv og hjelpe deg med å skaffe deg spesielle behov.
  2. Jeg har ikke noe å si, men jeg har ikke noe å si om det. Du kan ikke angi noe, men du må bare legge til en annonse, og du vil ikke bli skuffet.

  Nedenfor er det ingen grunn til at det er 7 år siden, men det er ikke så bra at du ikke har noe å gjøre. En annen fordel er at du har en tendens til å være en av de største leverandørene i Storbritannia.

  Теперь Вы зиете все основные процедуры рамках системы электронных расчетов Вебмани. Sett inn dine egne bilder, og legg dem til rette for deg, og du kan finne ut hva som passer deg på dette nettstedet.

  MonoVM aksepterer WebMoney som betalingsgateway og du kan bestille dine tjenester fra monovm med WebMoney .

  Våre tjenester er:

  WebMoney Transfer kjent som WebMoney er et globalt oppgjørssystem og miljø for nettbaserte forretningsaktiviteter, etablert i 1998. Systemet hevder å ha over 25 millioner brukere. [1] Selv om WMT hovedsakelig var målrettet mot kunder i Russland og i tidligere Sovjetunionen, brukes den nå over hele verden. WebMoney Transfer Technology er basert på å gi alle sine brukere grensesnitt som tillater drift og kontroll av individuelle eiendomsrettigheter for verdisaker (eiendeler), lagret hos spesialiserte enheter - garantene.

  WebMoney er en elektronisk e-valuta betalingstjeneste som lar deg overføre penger til selgere og andre personer som har en WebMoney-konto. WebMoney utfører sine transaksjoner gjennom et system med "purses", som er kontoer du holder i en bestemt e-valuta. Du kan sette opp en veske hver for å lagre amerikanske dollar, russiske rubler, euro, gull og ukrainsk valuta.

  Åpne nettleseren din og gå til wmtransfer.com, webmoney-hjemmesiden. Klikk på "Registrer nå" -knappen.

  Klikk på "Velg" -knappen ved siden av enten WebMoney Keeper "Mini", "Classic" eller "Light" -programmet. WebMoney Keeper Mini kan kjøres fra nettleseren din for å overføre penger, har månedlige og daglige transaksjonsgrenser og anbefales for førstegangsbrukere. Keeper Classic krever nedlasting av et program, men støtter kun Windows 2000 og 2003, XP og Vista. Keeper Light har et høyere sikkerhetsnivå og kan brukes med en mobiltelefon.

  Skriv inn dine personlige data (for eksempel fullt navn) og kontaktinformasjon i registreringsskjemaet. Klikk på "Fortsett". Bekreft at dine personlige opplysninger er korrekte på neste skjermbilde og klikk "Fortsett" for å gå til "E-postbekreftelse" -siden.

  Kontroller e-postadressen du skrev inn i registreringsskjemaet for WebMoney. Åpne WebMoney "Registrering" e-post og kopier registreringskoden i e-posten. Gå tilbake til skjermbildet WebMoney "E-postbekreftelse" og legg koden i "Angi koden" -boksen. Fullfør bekreftelsestrinnet for mobiltelefonen hvis du registrerte deg for en "Classic" -konto som krever registrering av et mobilnummer. Klikk på "Fortsett".

  Skriv inn et passord for kontoen din i mellomromene og klikk "OK" for å fullføre registreringen.

  Klikk på koblingen "Opprett en" i "Purses" -delen av WebMoney-kontoen din.

  Klikk på rullegardinmenyen "Valuta" og velg den aktuelle vesken typen for valutaen du vil overføre. For eksempel, velg "WMZ" vesken hvis du vil overføre amerikanske dollar.

  Klikk på "Jeg aksepterer" -boksen for å godkjenne WebMoney's "Terms of Use" -avtale. Klikk på "Opprett" -knappen for å opprette WebMoney Purse.

  Klikk på "Legg til fond i vesken" i "Du kan" delen av kontoen din. Klikk på "Velg den mest praktiske metoden for å legge til midler" for å åpne en ny side og se alternativer for finansiering av WebMoney-vesken.

  Klikk på "Inngangsmetoder" -alternativet på venstre side av siden som svarer til den vesken du har satt opp. For eksempel, klikk "Input Method WMZ" for å vise finansieringsmetoder for "WMZ" vesken.

  Velg finansieringsmåten du vil bruke, og legg til penger i vesken din. For eksempel, klikk "Bank Wire" eller "E-valuta Exchange." Følg trinnene på skjermen for å fullføre overføringen til din webmoney veske. For eksempel, klikk lenken til det sikre WebMoney-banktjenesterstedet hvis du overfører via banktråd. For en banktråd må du passere "autorisasjon" for kontoen din, angi beløpet du vil overføre, skrive ut, signere og deretter fakse avtalen til WebMoneys finansielle team. Hvis du bruker en elektronisk e-valutautvekslingstjeneste, klikker du navnet på en tjenesteleverandør du vil bruke, registrerer deg på utvekslingswebsiden og kjøper et innskudd til din WebMoney-veske.

  Logg deg på WebMoney-kontoen din. Eller åpne WebMoney Keeper Classic-programmet på datamaskinen din hvis du registrerte deg for en Classic-konto og lastet ned programmet.

  Klikk på "Send WebMoney" i din online WebMoney-konto. I WebMoney Keeper Classic-applikasjonen klikker du på "Purses" -fanen. Høyreklikk på WebMoney-vesken du vil sende penger til, og velg "Send WM" -alternativet.

  Skriv inn veskenummeret til kontoen du vil overføre WebMoney til. Skriv inn beløpet du sender og en valgfri beskrivelse eller kommentar. Klikk "OK" eller "Send" for å fullføre transaksjonen.

  Matthew Schieltz har vært freelance webforfatter siden august 2006, og har erfaring med å skrive en rekke informasjonsartikler, veiledningsveiledninger, nettsider og e-bokinnhold for organisasjoner som Demand Studios. Schieltz har en Bachelor of Arts i psykologi fra Wright State University i Dayton, Ohio. Han planlegger å forfølge høyere utdanning i klinisk psykologi.

  WebMoney: Introdusere og hvordan du bruker

  WebMoney er en av de mest populære betalingsmåter for binære alternativer ekte kontoer WMP: amerikanske dollar pung WMR: russisk rubel pung WME: Europe Union euro pung Først sprer den seg mellom russiske handelsmenn og deretter blant europeerne. I de senere år har det blitt en fast base av Binary Options meglere og brukes rundt [...]

  WebMoney er en av de mest populære betalingsmåter for ekte kontoer for binære alternativer

  WMP: amerikanske dollar pung

  WMR: russisk rubel veske

  WME: Europe union euro pung

  For det første spres det blant russiske handelsmenn og deretter blant europeerne. I de senere år har det blitt en fast base for Binary Options meglere og brukes over hele verden. Siden WebMoney har annonsert, bruker 30 millioner kunder det.

  WebMoney er veldig følsomt for sikkerhet og derfor er gyldige Binary Options meglere like CloseOption-i tillegg til andre finansielle systemer som bruker det. I tillegg til å sette inn mulighet for reell handel, er muligheten for å få profitt tilbaketrekning gitt.

  Når det gjelder ytelse, er det litt lik PayPal, og klienter kan bruke sin veske til handel eller overføring som har fått fortjeneste til WebMoney vesken.

  Innholdsfortegnelse

  Hvordan bruke WebMoney i Binary Options meglere?

  For å bruke det ugyldige Binary Options meglere, bør du bare ha en konto. Resten av stien er veldig lett.

  Lading WM med forskjellige elektroniske penger

  WM finansielle system har gitt komplette muligheter for at kundene enkelt kan belaste pengene sine med ulike elektroniske penger. Etter å ha åpnet en konto i WM, gå bare til denne adressen.

  Nå presenterer forskjellige metoder for lading WebMoney her.

  Blant de mest populære metodene er det mulig å lade WM-konto vi kan henvise til følgende elementer:

  VISA-kort, Master Card, PayPal, Western Union og direkte bankoverføring.

  Andre enkle og populære metoder for å lage WebMoney

  Bruk av gyldige utvekslingssteder kan være et passende valg for å gjøre det. en utveksling er en av disse nettstedene at man enkelt kan konvertere Skrill eller PayPal til WM.

  Nå, etter at du har gjort WebMoney, skriv inn til Binary Options broker, gå til innskuddsside og velg WebMoney. Skriv inn nødvendige data, og klikk på alternativet for å overføre til betalingsgatewayen.

  Når du kobler til WebMoney-gatewayen, kan du overføre penger trygt fordi på gateway-siden du bare kobler til WM og besøker private data, og også passord er ikke tilgjengelig for binary options meglere.

  Merk: Noen av Binary Options-meglere som bryr seg mer om sikkerheten til brukerne, vil at du skal legge inn noen generelle kontoinformasjon, for eksempel kontonavn, WMID og etc. Imidlertid er alternativet for binærvalg først før innskudd

  Ved å motta denne offentlige informasjonen og bruke spesifikke algoritmer for utveksling av informasjon til gatewayen, forsøker de å forhindre lekkasje av informasjon i offentlige internettnett, fordi de anser det som det beste stedet for informasjonstyveri.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  25 − 17 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map