hvordan å spille backarack

hvordan å spille backarack

11 beste Linux Distros for programmerere

Jeg kjører en versjon av Linux kalt Backtrack 5 R3. Hvordan kan jeg spille spill på det, og finne ut hvilke spill som støttes av det?

7 svar Kommentarer er stengt

Du vet sikkert alt, backtrack-repositoriene satt sammen av backtrackteamet, er absolutt ikke fulle av spill, det ville være absurd. Kommandoen "apt-cache søkespill" ville aldri slå opp sider som er fulle av dem. Hackere hater p.c. spill, alle vet det.

Da bør du vite at de kalles "Crackers", ikke "Hackers".

som de sa bt er ikke desiigned for spill. for linux spill du skal hodet til distrowatch.com, jeg gjør remeber det er en distro spesielt designet for gaming. Og ubuntu stiger raskt på du kan prøve det og kan kjøpe spill fra damp og desura.

Backtrack er en etterkommer av Ubuntu, men spill er ikke offisielt støttet på den. Det ble spesielt utformet som et penetrasjonsprøving / rettsmedisinsk undersøkelsesverktøy, og alt uten tilknytning til oppgaven ved hånden ble fjernet. Fordi det er et Ubuntu-derivat, bør du kunne bruke kommandolinjen til å legge til Ubuntu-depotene og legge til spill derfra, men jeg vil ikke anbefale det. Når endringer ble gjort til andre deler av Ubuntu når du oppretter Backtrack, er det helt mulig at stykker som kreves for å kjøre denne ekstraprogramvaren, ble brutt i prosessen. På grunn av tuningen av kjernen til dette formålet, kan det hende du må kompilere det også.

Hvis du virkelig vil spille spill på et Linux-basert system, bør du i stedet se etter en spillespesifikk distribusjon eller en generell distribusjon.

takk for din råd.

Backtrack 5 R3 er et open-source penetration testing OS; Det er ikke laget for å brukes til funksjoner utenfor den ideen. Samme lag som utgitt et nytt OS kalt Kali; Du kan finne den på http://www.kali.org. Denne distroen er definitivt mer inn i det fullverdige OS-feltet; Men hvorfor vil du prøve å spille spill på et Pen-Testing OS? Det skal kreve mye mer arbeid enn å bruke en mer brukervennlig versjon av Debian eller Ubuntu.

Kom hit for å si dette. Har mine opprør.

Nubia Z17 Lite: Flaggskip En rimelig pris (Anmeldelse Gi bort)

Yi Discovery: The Best Budget Action Cam for nybegynnere ( Gi bort)

Slik installerer du VLC Media Player på Backtrack 5 R3

7 Responses to "Slik installerer du VLC Media Player på Backtrack 5 R3"

hvordan endrer du det i hexedit kan ikke synes å finne ut det kanskje, det er for sent / tidlig på dagen for hjernen min

65 endre 70, 75 endre 70

det er enkelt! bare trykk TAB (for å flytte til der vi skal redigere) og trykk deretter Ctrl + s og skriv geteuid (for å søke geteuid) flytt markøren e (på geteuid) og skriv pp for å redigere den. (geteuid -> getppid) og til slutt trykke Ctrl + x for å lagre og avslutte.

Tusen takk "Dauphin9quot; for Ctrl + X for å lagre ^, ^

Thanx Indra kunne ikke gjort uten deg ^ __ ^

Trinn for trinn Tutorial for å laste ned Backtrack 5?

Vil du vite hvordan du laster ned Backtrack 5? Vel, da har jeg fått ryggen din.

Den sikkerhetsfokuserte Linux-distribusjonen (Backtrack 5) ble avviklet slik at de fleste ikke vet hvor eller hvordan du laster ned Backtrack 5 r3.

Det er nettopp hvorfor jeg har tenkt på å skrive denne artikkelen. Kanskje du er en person som har behov for Backtrack 5, men vet ikke hvor den kan lastes ned, ikke sant?

Så denne veiledningen er spesielt skrevet for deg. Er du klar til å komme i gang? Værsågod!

Før jeg kommer dypt inn i kjerne av innlegget, vil jeg gi deg en introduksjon om Backtrack 5.

Les også: - 7 beste Torrent-klienter 2016 for raskere, jevnere og bedre

Ikke hver eneste av oss er kodegeeks, og Backtrack kan være en ny ting for noen.

I enklere termer er Backtrack 5 den siste versjonen av en Linux-distribusjon, som ble utviklet utelukkende for sikkerhet og penetrasjon. Digitale rettsmedisinske eksperter er den som stort sett bruker dette operativsystemet.

Backtrack ble laget ved å slå sammen to tidligere distribusjoner, WHAX og Auditor Security Collection.

Den første Backtrack-versjonen fikk lyset tilbake i 2006. Og den endelige versjonen Backtrack 5 R3 ble utgitt i 2012. Senere ble distribusjonen avsluttet og oppgradert som Kali Linux, som tilbyr nøyaktig samme type verktøy for sikkerhetsformål.

Det finnes en rekke sikkerhetsverktøy tilgjengelig på backtrack. Alle faller under en av følgende kategorier.

 • Informasjonsinnhenting
 • Utnyttelsesverktøy
 • Sårbarhetsvurdering
 • Privilege eskalering
 • Omvendt engineering
 • Opprettholde tilgang
 • RFID-verktøy
 • Forensics
 • Stresstesting
 • Rapporteringsverktøy
 • Diverse
 • tjenester

Hvis du er nysgjerrig på å kjenne navnene på noen Backtrack OS-verktøy, kommer de her.

 • Metasploit for integrasjon
 • SopCast
 • Wi-Fi-drivere som støtter rfmon-modus
 • Gerix Wifi Cracker
 • nmap
 • Kismet
 • Ophcrack
 • Wireshark
 • Ettercap
 • Storfekjøtt
 • OWASP Mantra Security Framework
 • Hydra
 • Armitage
 • Cisco OCS Mass Scanner

Hva er fordelene med Backtrack?

Kanskje du vil laste ned backtrack 5 for Windows. Ellers vil du at den frittstående versjonen skal starte opp fra toppen. Uansett hva du trenger, vil min guide hjelpe deg.

Den aller første fordelen med backtrack 5 er at du kan starte opp fra den flyttbare enheten. Ja, du kan koble til en USB-stasjon eller sette inn en CD i den respektive porten eller stasjonen og opptre tilsvarende for å starte opp fra den.

Booting livlig fra den flyttbare enheten holder systemet rent, siden du ikke trenger å lagre noen filer på harddisken.

Den andre tingen er at du kan bruke Backtrack 5 i alle operativsystemer. Du må bare installere VM Virtual Box og gi ISO-filen når du blir bedt om det. Der går du! Deretter kan du utføre alle sikkerhetsrelaterte aktiviteter på Backtrack gjennom Windows eller andre operativsystemer.

Jeg håper nå har du fått en omfattende ide om Backtrack. Som jeg sa tidligere, er Backtrack 5 R3 den nyeste versjonen, og det er det du skal komme gjennom denne artikkelen.

Er du klar til å vite hvordan du laster ned Backtrack 5 R3? Værsågod!

Ved hjelp av denne veiledningen kan du laste ned Backtrack 5 for Windows eller en hvilken som helst annen plattform. Så lenge du vil starte opp fra en flyttbar lagring, er ingenting annerledes. Hvis du vil ha tilgang til det fra ditt eksisterende operativsystem, trenger du et dedikert verktøy for å injisere ISO-filen inn i.

Jeg har tre metoder for å laste ned Backtrack 5.

Last ned Backtrack 5 fra Torrent

Hvis du spør meg om en populær metode for nedlasting av Backtrack 5, kan jeg ikke gå for en annen. Massevis av mennesker bruker Torrent til å laste ned millioner av filer daglig. Videre blir Backtrack 5 lastet ned tusenvis av ganger gjennom Torrent.

For å laste ned alt fra Torrent, trenger du en klient. Installatørene av Torrent-klienter er ikke tunge (noen få KBer). BitTorrent og uTorrent er to berømte Torrent-klienter.

Når du har installert klienten, kan du gjerne bruke noen av koblingene som er gitt nedenfor for å laste ned Backtrack 5.

Hurra! Du har gjort det. Bare klikk på den nedlastede filen. Og det vil bli åpnet på den nye clint-programvaren du lastet ned før. Gå med saken. Det er iit.

Ønsker du å få direkte nedlastingskobling til Backtrack 5? Lenkene jeg skal dele er fra Mediafire fordi det er den mest pålitelige filvertjenesten så langt (jeg føler det minst).

Du kan bruke noen av dem basert på dine behov og krav. Hvis du vil starte opp fra oppstart, gjør du en oppstartbar stasjon med ISO-filen jeg har gitt.

Tror du at linkene jeg har delt, er piratkopiert? Eller blir du frustrert for å laste ned noe fra Torrent?

Hvis du gjør det og ikke har noe imot å bruke noen få dollar, har jeg gode nyheter for deg. Du kan få Backtrack 5 sammen med noen etiske hacking guider fra både Amazon og Ebay.

Jeg har samlet en pålitelig salgsside lenke til Amazon som du kan se like nedenfor.

Det er det. Nå har du tre forskjellige metoder for å laste ned Backtrack 5.

Jeg håper du har nok informasjon, ikke sant?

Selv om du var helt ny på Backtrack 5, føler du ikke det samme etter å ha lest denne guiden som jeg har startet fra introduksjonen til sikkerhetsfokusert Linux-distribusjon.

Lenkene jeg oppgav her lar deg laste ned Backtrack 5 R3. Du kan bruke Torrent for de eldre versjonene. Som du allerede har lest, er Kali Linux den nye versjonen av Backtrack 5. Så prøv det. Du kommer til å elske det.

Ikke glem å dele artikkelen med dine geeky venner på sosiale medier.

Slik laster du ned installere og kjøre Backtrack 5 på Android Mobile og Tablet gratis - 100% Arbeids

Slik installerer og kjører du Backtrack på Android Mobile og Tablet: Guide deg trinnvis for hvordan du installerer backtrack på android mobiltelefon.

Installer Backtrack 5 på Android

Hei gutter, jeg er tilbake igjen med de siste kule triksene og informasjonene så gutta, i dag har vi diskutert hvordan du installerer og kjører backtrack på Android Tidligere blir vi delt om Opprett oppstartbar Linux USB Pendrive ved hjelp av Windows . Android er den beste OS (operativsystem) og backtrack er også min favoritt OS. Min første grunn er at hackere i verdensklasse gjør backtrack og den andre er alle hackingsverktøy er tilgjengelige og siste og tredje; det er en smak av Linux. For penetrasjonstesting. Det er designet for verdensklasse hackere testing eller hacking verktøy. Mange folk bruker Backtrack på PC. Men i dag vil jeg dele med deg hvordan installere backtrack fem på android telefonen. Android blomstrer nå i disse dager. Spotify Unlimited Skips Apk . Nå kan du Installer Backtrack på Android Tablet Linux-telefon OS på Android smarttelefoner og nettbrett. Den leveres med mange mer oppdaterte verktøy. Også Checkout WiFi Hacking Apps for Android . Mange folk spør også spørsmålet om hvordan du installerer backtrack på android uten rot, hvordan du installerer Backtrack 5 i VMware etc. Backtrack Android er også tilgjengelig med ARM arkitektur. Nå, i dag er det mulig å installere og kjøre Backtrack på Android-enheten din. Vi ble også lagt ut noen av Beste Android Hacking Applications 2017 , som du bør sjekke ut.

Hva er BackTrack 5 Backtrack er en veldig populær og en av de beste Linux-distribusjonene for penetrasjonstesting. Opprett ubegrensede Facebook-kontoer Den har hundrevis av verktøy for pentesting og hacking. BackTrack gir brukerne lett tilgang til en omfattende og stor samling av sikkerhetsrelaterte verktøy som spenner fra portskannere til Security Audit.

Backtrack for android apk Last ned gratis nedlasting

BackTrack er et operativsystem som folk pleide å knekke og hacke noe sikkerhetsaktivert WiFi-passord. Hvis du har en personlig datamaskin eller bærbar PC, kan du bruke en hvilken som helst oppstartbar pennstasjon for å installere dette Linux-baserte backtrack-operativsystemet. Takket være den teknologiske utviklingen kan du nå installer backtrack på android telefon. Ikke gå glipp av Søt kjærlighet Whatsapp DP

Installer og kjør Backtrack på Android

Folk brukte alltid alltid backtrack 5 for å komme inn i et sikret nettverk eller hacking noen wifi passord . Det meste av Wi-Fi-passordet rundt oss har utmerket og så god sikkerhet dekket som er un-crackable eller unhackable med bruk av enkle WiFi hacking verktøy / Software. I dette tilfellet kan du stole på backtrack. Mange Android-brukere jobber med apper som WPS-tester for å hacke WiFi-passord. Noen av nettverkene blir sprakk, men de fleste WPS- og WPA-nettverkene blir ikke hakkede eller sprukket på grunn av høy sikkerhet grunner selvfølgelig. Descargar Whatsapp Plus Apk

Disse alle wifi-sikkerhetsalternativene er en av de beste for å sikre WiFi fra WPA og WPS WiFi hackere. Sett Full Size Whatsapp Profil Bilde Uten Beskjæring Apk . Siden de ikke har et høyt sikkerhetsnivå, kan en liten innsats ødelegge sikkerheten. Imidlertid er WPS2 forbedret wifi-sikkerhetstype som ikke kan hackes, men det er også noen applikasjoner som kan hack til og med sikkerheten sin.

Backtrack for Android Mobile 2017

BackTrack ordner verktøy i 12 kategorier:

BackTrack 5 guide 4: Hvordan utføre stealth handlinger

Med BackTrack 5, hvordan å inkludere stealth i angrep er en nødvendig ferdighet for penetrasjon testere. Vår BackTrack 5 hvordan å lære opp deg

 • Omfattende opplæringsprogrammer for infosec pro - ComputerWeekly.com
 • BackTrack 5 treningsguide: Del V - Penntesting i a. - ComputerWeekly.com
 • BackTrack 5 opplæring: Del 3 - Mer om utnyttelse. - ComputerWeekly.com
 • Informasjonssikkerhet neste generasjon - Quocirca Insights
 • Er Facebook furore et annet stykke falske nyheter - når det møter politikk
 • Se alle blogger
 • I dagens problem:
  • Drømmemaskiner: hvordan det endrer verden av nevrovitenskap
  • Universal Credit: Hvordan gikk det så galt?
  • Hvordan AI vil understøtte cybersikkerhet i de neste årene

  Last ned nåværende problem

I tidligere avdrag av denne BackTrack 5 hvordan å lære opp, har vi diskutert informasjonssammenheng og sårbarhetsvurdering av målsystemet; utforsket nettverksvurdering, skanning og tilgang til målet; og delved i privilegium eskalering verktøy. I denne delen av opplæringen på BackTrack 5, hvordan å utføre stealth handlinger vil bli diskutert.

Computer Weekly's Buyer's Guide til GDPR Part 2

I denne 12-siders kjøpsguiden ser vi på verktøyene som kan brukes til overholdelse, incitamentet til å skape en smartere, slankere forretning og myter rundt de nye reglene.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger, godtar du at TechTarget og dets partnere kan kontakte deg angående relevant innhold, produkter og spesialtilbud.

Du er også enig i at dine personlige opplysninger kan overføres og behandles i USA, og at du har lest og godkjent vilkårene for bruk og personvernreglene.

Målet med penetrasjonstesting er å gjengi handlinger fra en ondsinnet angriper. Ingen angriper ønsker oppdagelse av surreptiøs inntreden i nettverket, og bruker dermed lurteknikker for å forbli ubemerket. Gjennomtrengningstesteren trenger å adoptere de samme stealth-metodene, for å ærlig vurdere målnettverket.

Figur 1. Kategorien "Behold tilgang" i BackTrack 5, med fokus på OS bakdører.

Denne delen av BackTrack 5 hvordan opplæringen omhandler "Vedlikeholdstilgang" -funksjonen, innenfor hvilke alternativer for OS bakdører, tunneler og web bakdører, som vist i Figur 1.

Cymothoa er et skjult bakdørverktøy på BackTrack 5 som injiserer bakdørskallkoden i en eksisterende prosess. Dette verktøyet er utviklet av codewizard og crossbower fra ElectronicSouls.

Det generelle bruksalternativet for dette verktøyet er som følger:

Cymothoa -p <pid9gt; -s <shellcode nummer> [Options]

Cymothoa inneholder flere nyttelaster klar til bruk. De er nummerert fra 0 til 14. Verktøyet har ulike kategorier av alternativer, inkludert hovedalternativer, injeksjonsalternativer og nyttelastalternativer.

Figur 2. Kjører Cymothoa på pid 1484 på port 100.

Figur 2 viser Cymothoa i aksjon, som påvirker port 100 i prosess 1484, som er en bash-prosess i systemet.

Figur 3. Før du kjører Cymothoa infeksjon.

Figur 4. Etter å ha kjørt Cymothoa infeksjon.

Flere opplæringsprogrammer fra Searchsecurity.in

Når vi utvikler seg i denne BackTrack 5, hvordan kan vi tydeligvis se at netstat -l kommandoen viser en ekstra port 100 lagt inn i listen Listen siden vi har smittet porten med shell-koden nummerert 0. Dermed kan vi kjøre Cymothoa på ethvert system og infisere hvilken som helst målport i systemet og holde en bakdør åpen for å opprettholde tilgangen til systemet. Målbrukeren vil ikke ha noen kjennskap til en bakdør som kjører, med mindre det gjøres inspeksjon for eventuelle anomalier.

Å få prosess-ID på BackTrack 5 er oppnådd ved hjelp av kommandoen ps -aux i Cymothoa skallet.

I vår tidligere serie av opplæringsprogrammer diskuterte vi meterpreter som en viktig del av Metasploit-rammen som brukes til å få systeminformasjon av målet og også å utføre oppgavene for å gyte et skall inn i målet. I denne delen skal vi sammen med BackTrack 5 undersøke hvordan man bruker Meterpreter som bakdør i BackTrack 5.

Dette er effektivt når en angriper ønsker å koble tilbake til et offer flere ganger, uten at brukeren klikker på den skadelige kjørbarheten. For en klar forståelse av Metasploit og meterpreter henvises til vår Metasploit opplæring og tidligere avdrag av vår BackTrack 5 opplæring.

Figur 5. Opprette exe-bakdøren med msfpayload.

I figur 5 kan du se at exploit.exe er den skadelige msf meterpreter nyttelast som er opprettet ved hjelp av kommandoen msfpayload. Fortsetter med denne BackTrack 5 hvordan skal vi nå lage en lytter til denne nyttelasten, som ville prøve å koble tilbake til 192.168.13.132 på port 4444.

Figur 6. Handler opprettet i Metasploit for å lytte til bakdøren.

Ved hjelp av Metasploit lager du en handler og angir alternativene LHOST og LPORT som angitt i msfpayload-konsollen. Når dette er gjort, kjør utnyttelsen. Dette utnytter kjører på et villemål. Når et offer klikker på denne filen - sendt til ham ved hjelp av sosialteknikk eller andre skjulte metoder - lytter den tilbake til LHOST og kobles tilbake til LPORT. Så snart offeret åpner den exe-filen i systemet, oppstår en meterpreter skallet og forbindelsen påbegynnes. Angriperen kan utføre de nødvendige utfordringsoppgaver på målet når tilkoblingen er etablert.

Figur 7. Offretssystemet åpnet av BT5 ved hjelp av en bakdør.

Backdoor invasion sårbarheter

Backdoors er skjulte kanaler for kommunikasjon med et system. Angriperen kan ha lengre, ubegrenset tilgang til et system ved hjelp av en bakdør, og sparer tid og krefter for å konstruere angrepet fra bunnen av. Det er viktig for en penetrasjonstester å kontrollere om systemet er mottakelig for bakdør-invasjoner, slik at uautorisert tilgang kan forhindres ved å gi passende patcher.

De vanligste sikkerhetsproblemene som letter invasionen av et system er bufferoverflyt, kryptering på stedet (XSS) og ekstern administrasjon. Forebyggende metoder inkluderer regelmessig endring i sikkerhetspolitikken basert på trusselsbekjempende scenarier som organisasjonen tidligere har møtt praksis med sikker programvareutvikling syklus metode; og, strengt følge sikkerhetsstandarder i programmering, sørg for å sjekke programnivået sikkerhet og eventuelle endringer gjort på rutinemessig basis.

I denne delen av BackTrack 5-opplæringen har vi sett hvordan du bruker BackTrack 5 for å inkludere lek i angrepene dine som en penetrasjonstester. I neste og siste del av denne BackTrack 5 veiledningen skal vi presentere et scenariobasert angrep ved hjelp av BackTrack 5, og utføre et angrep fra bunnen av, samtidig som alle metodene og teknikkene som omfattes av denne BackTrack 5-serien, blir inkludert.

Du kan laste ned denne BackTrack 5-opplæringen i PDF-format sammen med resten av våre BackTrack 5-veilednings-PDF-filer for offlinereferanse.

Om forfatteren: Karthik R er medlem av NULL samfunnet. Karthik fullførte sin opplæring for EC-rådet CEH i desember 2010, og jobber for tiden med sitt siste år på B.Tech in Information Technology, fra National Institute of Technology, Surathkal. Karthik kan kontaktes på [email protected] Han blogger på http://www.epsilonlambda.wordpress.com

Du kan abonnere på vår Twitter-feed på @SearchSecIN

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 47

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map