playmates holly

playmates holly

Fredag ​​25. oktober 2013 - Popstjerne Robin Thicke og kone Paula Patton tok sønnen Julian til Mr. Bones Pumpkin Patch i Beverly Hills, CA. De viser store PDA blant tilskuere. Holly Madison og mor Patsy Cullen gjør også et besøk.

SE ALLE ROBIN THICKE VIDEOER Flere Robin Thicke videoer:

Onsdag 24. august 2011: Playboy-lekemenn Holly Madison, Karissa Shannon og tvilsøster Kristina stilte seg for bilder med fans utenfor The Roosevelt Hotel i Hollywood, CA.

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

Onsdag 29. september 2010: Ting ble litt testy mellom paparazzi og sikkerhet mens Holly Madison og kjæresten hennes forlot parkeringshuset på Boa Steakhouse.

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

4. april 2009: Tjej nabohuset Holly Madison gjør Beverly Hills-tingen og chatter på mobiltelefonen mens hun går opp i hoveddrakken.

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

20. desember 2008: The paps fanget opp med The Girls Next Door forlater Playboy-butikken i Caesars Palace Saturday. De smilte og poserte for bilder til pressen.

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

X17 Xclusive - 2. oktober 2008: Holly Madison og en venn gikk og handlet på Fredericks Hollywood i torsdag ettermiddag. Hun frivillig også sin tid til et Xclusive intervju der hun kaller Hugh "en av [hennes] beste venner." Og når du blir spurt om rykter, er hun bundet til Chris Angel, sier hun sultrily, "Jeg liker Chris også." Jøss! Senere retter hun på Girls Next Door også. Ikke gå glipp av!

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

9. september 2008: Holly og venner skal shoppe på Sky og snakke med pappene om Kendra. Holly benekter at Kendra forlater huset. Hun snakker også politikk, sier at hun ikke er en fan av republikanerne, og papsene stemmer overens. Hun står med fans, og er en glede som alltid.

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

6. september 2008: Holly Madison og Bridget Marquardt ble oppdaget shopping på Affliction lørdag ettermiddag. De var begge sjenerøse med fans, tok bilder på vei ut. De chattet også med oss ​​da de dro, snakket om politik, Kendra og mer!

SE ALLE HOLLY MADISON VIDEOER Flere Holly Madison videoer:

De verste tingene Playmates har sagt om livet med Hugh Hefner ... fra det skitne herskapshuset til de kontrollerende reglene

Ikke alle som jobbet for Playboy-magnaten hevdet at de hadde så god tid i det ikoniske herskapshuset

Playboy-merket er kjent for sine fantastiske Bunnies, som alltid stråler når bildet på armen til den sene Hugh Hefner.

Men ikke alle som jobbet for Playboy-magnaten hevder at de hadde en så god tid i hans ikoniske herskapshus.

En rekke lekekamerater har talt ut om deres liv i verdens mest berømte bachelor-pute, noe som tyder på at det ikke var alle smiler bak kulissene.

Playboy Bunny Holly Madison tilbød en dyster beskrivelse av sin tid som bodde hos Hugh.

"Alle mener at den beryktede metallporten var ment å holde folk ute. Men jeg vokste til å føle det var ment å låse meg inn," hun skriver i sin bok, Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales av en tidligere Playboy Bunny.

Fellow Playmate Izabella St. James hevdet også i sin bok at opplevelsen ikke var så hyggelig som utenforstående kan føre til tro.

I Bunny Tales: Bak lukkede dører på Playboy Mansion, hun forklarer at jentene vil få sine $ 1000 (£ 750) godtgjørelse fra Hugh Hefner selv hver fredag.

Hun skriver: "Vi måtte gå til Hefs rom, vent mens han plukket opp hele hundeputen av teppet - og så be om vår godtgjørelse.

"Vi hatet alle denne prosessen. Hef ville alltid bruke anledningen til å hente noe han ikke var glad i i forholdet.

"De fleste klager handlet om mangelen på harmoni blant vennene dine - eller mangelen på seksuell deltakelse i "partiene" han holdt i soverommet sitt. "

"Hvis vi hadde vært ute av byen av en eller annen grunn og savnet en av de offisielle "utreiserne", ville han ikke gi oss godtgjørelsen. Han brukte det som et våpen."

Playboy-modellen Carla Howe har tidligere fortalt Speilet at jentene har en streng utestrekning på 9 pm, og sier at ingen av dem selv får invitere venner til herskapshuset for å se dem.

Og Carla tvilling, Melissa, la til at det er strenge regler alle kvinnene må følge mens de bor i 22-romsherregården.

NÅ, JEG! Katie Price krav hun så på Hugh Hefner har SEX med sine kjærester på besøk til Playboy Mansion

Hun sa: "Hvis du gjør noe galt, får du en e-post. Det er en streng oppførselskodeks. Det er til og med regler om Instagram og Twitter.

"Du må vise alt i godt lys, og hvis du er full i et bilde, vil du være i trøbbel."

Izabella også beskrevet "dirty9quot; tepper i herskapshuset og den dårlige tilstanden til jentene i hennes bok.

Hun skrev: "Selv om vi alle gjorde vårt beste for å dekorere våre rom og gjøre dem homey, madrasser på våre senger var ekkelt - gamle, slitt og flekker. Arkene var forbi sitt beste også."

I mellomtiden bruker Holly Madison sin bok for å gi et annet dyster perspektiv.

Hun skriver: "Kanskje det var gryten og alkoholen, men å drukne meg selv virket som den logiske måten å unnslippe det latterlige livet jeg ledet."

Sun Online har kontaktet Playboy Enterprises for kommentar.

Vi tok deg også inn i det beryktede Playboy Mansion som til slutt ble foreldet og farget med hundepo.

Holly Madisons Tell-All: Hugh Hefner Cruelly Pitted Playmates mot hverandre

Tidligere lekemann Holly Madison har spilt bønnene på hennes Playboy Mansion hell i et avslørende nytt intervju. En super sjokkerende hemmelighet? Hugh Hefner likte å få sine kjærester til å slå på hverandre!

Hun holder ikke tilbake! Holly Madison, 35, løfter slutt lokket på hva livet var som under det våte øye med Hugh Hefner, 89 - og det var ikke pent! Fremme sin nye tell-all-bok, Ned kaninhullet: Nysgjerrige eventyr og forsiktighetshensyn av en tidligere Playboy Bunny, den blonde skjønnheten åpner opp om sjalusi, portforbud og navneoppringning - blant mange andre forferdelige detaljer. Imidlertid sier Holly en måte som Hef virkelig gjorde vondt på henne, ved å få sin harem av kjærester til å bli kvitt henne. Yikes!

Da Holly kom inn i herskapshuset i 2001, ble hun tvunget til å møte høsting fra andre centerfolds som hadde høyere reserve med Mr. Hefner. "Det var alltid forskjellige politiske allianser med jentene," forteller hun 22. juni utgaven av Us Weekly. "Har lyst til å spille den største kjæresten av den yngste for å prøve å skape konkurranse."

Å være den yngste kaninen i huset på den tiden, var Holly gjenstand for ubarmhjertig "mean-girling" fra de andre som bodde under Hefs tak. Det verste av det? "Under middager eller filmvisninger, var det ikke uvanlig for meg å overhøre sine høye hvisker kritiserer mitt utseende (mitt ansikt, håret mitt, klærne mine)" skriver Alaska-innfødt i hennes memoir (ut 23. juni) .

Men vent - det blir verre! "Ifølge deres hensynsløse taunting var jeg" hick girl "fra Nowheresville, USA. De fant min optimistiske holdning corny og min tillit truer, så de gjorde det de kunne for å rive meg ned, "moren til datteren, Regnbue, 2, beskriver. "Dessverre må jeg si at det fungerte." Dårlig jente! Ganske patetisk at Hef ville ha glede av å se Holly bli plukket på, ikke sant?

Holly Madison avslører Hugh Hefner tilbød henne 'låråpning' narkotika

Marerittet med å leve i det ikoniske Playboy-kvartalet endte ikke med kattkamp og grusomme kommentarer fra andre modeller. I tillegg til å avvike sine hatere, deler Holly det på bare 21 år, møtte hun Hef på en nattklubb hvor han tilbød hennes "låråpende" stoffer - som ble den aller første natten hun noensinne bodde på herregården!

"Vil du ha en Quaalude?" Hef spurte, lente seg mot meg med en haug med store hestepiller i hendene, holdt sammen av et krøllet vev, "husker Holly i sin bok. Mens hun nektet Hefs invitasjon, gjorde det bare henne mer attraktivt for mannen mer enn to ganger hennes alder.

"Å, det er bra," sa han nonchalantly. «Vanligvis godkjenner jeg ikke narkotika, men du vet, på 70-tallet pleide de å kalle disse pillerens låråpnere,» tilføyer en nå 35-årig Holly. Um, brutto!

Selv om hun sa nei til narkotika, aksepterte Holly Hefs tilbud om å forbli på sitt verdensberømte hjem samme kveld - en beslutning hun dypt angrer. "Jeg vil skrike" PAUSE! 9rsquo; og fryse-ramme det øyeblikk av livet mitt, "den tidligere Girls Next Door star divulges. "Jeg vil ta den unge jenta, riste henne tilbake til virkelighet og skrike," Hva i helvete tenker du? ""

HollywoodLifers - Hva synes du om Holly som forteller alt om livet hennes i Playboy Mansion? Er Hef galt for å pisse lekekamrene mot hverandre? Gi oss beskjed!

 • Автор: frantic
 • Зарегистрирован: 23 aug 2011
 • Сообщений: 33352
 • Уважение: +15902
 • Позитив: +1205
 • frantic.mybb.ru:

TAO Beach Opening i Las Vegas, 4. mai 2013

 • Автор: frantic
 • Зарегистрирован: 23 aug 2011
 • Сообщений: 33352
 • Уважение: +15902
 • Позитив: +1205
 • frantic.mybb.ru:

Photoshoot på sitt hjem i Nevada - 13. juni 2013

 • Автор: frantic
 • Зарегистрирован: 23 aug 2011
 • Сообщений: 33352
 • Уважение: +15902
 • Позитив: +1205
 • frantic.mybb.ru:

Bikini Photoshoot på sitt hjem i Las Vegas 17-07-2013

Holly Madison betraktet selvmord under "mareritt" liv i Playboy Mansion: memoir

Livet var ikke alle overdådige partier for ex-Playboy Playmate Holly Madison, vist her i 2005.

Madison var Playboy grunnlegger Hugh Hefner sin nr. 1 live-in kjæreste i midten av 2000-tallet.

Livet på Playboy Mansion gjorde en tidligere Playmate og Hugh Hefner ex-girlfriend overveide selvmord, ifølge hennes nye bok.

Holly Madison, som daterte den 88 år gamle Playboy-magnaten fra 2003 til 2008, avslører i hennes kommende memoir at det å bo på det berømte Los Angeles-huset var en "nightmare9quot; fylt med undertrykkelse, manipulasjon, backstabbing og depresjon, ifølge Us Weekly.

Dramaet tok en avgift på den nå 35-årige.

"Etter å ha mistet sin identitet, hennes følelse av selvverdighet og håp for fremtiden, fant Holly seg alene i et badekar som tenkte selvmord," salgsfremmende materialene sier.

Madisons tilsynelatende glamorøse verden av fester og fotoskudd ble fanget på populær reality show "The Girls Next Door," som også stjernespiller Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson.

Men "Down the Rabbit Hole: Nysgjerrige eventyr og forsiktighetsprøver av en tidligere Playboy Bunny," som vil bli utgitt i juni, lover å vise en annen side av Hef og jentene.

Holly Madison er nå gift med Pasquale Rotella. De to har en ung datter som heter Rainbow.

"Jeg tror mine historier vil overraske folk og jeg gleder meg til å løfte mystikkens slør og rydde opp misforståelsene så ofte forbundet med livet mitt," Madison fortalte oss ukentlig.

Hun er nå gift med Pasquale Rotella og har en 2 år gammel datter, Rainbow.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − 91 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map