skrapelodd og hjelpekort

skrapelodd og hjelpekort

Her kan du spille gratis skrapelodd og instant win-skrapeloddspill med store jackpotter og gode utbetalinger. Med et utbetalingsforhold på 95% og et løfte som hvert tredje kort vinner, Det er ikke noe bedre sted å spille online lotteri spill og skrap av billetter!

 • Du finner det største utvalget av skrapelodd med uovertruffen pengepremier
 • Hvert tredje kort vinner
 • Du kan spille gratis eller for ekte penger, det er ditt valg.
 • Spill et spill og vinn opptil £ 200,000 i kontanter

Slots og lotteri skrapeloddspill

Hvis du foretrekker spilleautomater eller interaktive lotterispill, blir du hyggelig overrasket over vårt rike utvalg av fantastiske onlinespill og øyeblikkelige vinnespill som The Lost Maya, Fast Hands, Monte Carlo, Egyptisk Magic og mange flere. Fra vårt utvalg av 80 + spill og online skrapelodd er du sikker på å finne dine personlige favoritter! Vårt brede utvalg av flash spill vokser hver måned ettersom vi introduserer nye og spennende øyeblikkelige lotteri skrapelogger og fruktmaskiner. Allerede, vi har over femti scratch-spill, hver med et unikt og morsomt tema. Hvert spill har en forbløffende topppris på 100.000 £ / € / $ å spille spill som er morsomt, spennende og ekstremt givende!

Å spille skrapelodd på CrazyScratch.com er trygt og sikkert. Alle transaksjoner er laget ved hjelp av den nyeste krypteringsteknologien, og all data holdes strengt konfidensielt - vi deler ikke dine opplysninger med noen tredjepart. CrazyScratch.com er fullt lisensiert i EU og er regulert av Malta Lotteri og Gambling Authority.

Cash Rumble X10

Power Cash skrapelodd

Rødhette

Jacks or Better

Mest populære kasinospill

3 Card Solitaire

Spill kabal for ekte penger

Copyright 2018 © CrazyScratch. Alle rettigheter reservert.

CrazyScratch.com er et merke eid av Elec Games Ltd., et selskap som er innlemmet i henhold til lovene i Malta. Spillene på denne nettsiden drives og drives av Aspire Global International Ltd., et Malta-basert selskap med registreringsnummer C42296 og med registrert kontor på 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta, som er en fullt lisensiert operatør under Remote Gaming MGA / CL1 / 408/2007 - utgitt 17. august 2009, MGA / CL1 / 876/2013 - utstedt 19. september 2013, MGA / CL1 / 1000/2014 utstedt 20. august 2014, MGA / CL1 / 1142/2015 utstedt 28. januar 2016, MGA / CL1 / 1174/2016 utstedt 26. mai 2016, MGA / CL1 / 1226/2016 utstedt 25. november 2016) og regulert av Malta Gaming Authority.

I Storbritannia er spillene på denne nettsiden operert av AG Communications Ltd, et Malta-basert selskap med registreringsnummer C48328 og med registrert kontor på 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta, som er lisensiert og regulert av Storbritannia Gambling Commission (Remote Gaming Lisensnummer 000-039483-R-319409-001).

Den nåværende statusen til operatørlisens kan finnes på: Operatørlisens

Vi gjør skrapelodd utskrift (og design) veldig, veldig enkelt!

Prosjektet ditt er akkurat 100% enklere - Vårt team hjelper deg med å skrive ut (og designe) din skrapeloddkampanje til noen spesifikasjon du vil ha. Kampanjeskrapelodd er vår lidenskap og vi har skrevet ut MILLIONER av dem for våre kunder.

Du kan velge et skrapelodd som samsvarer med budsjettet og kampanjen. Vårt vanlige skrapeloddsort passer til de fleste krav, men hvis du leter etter noe ekstra spesiell, velg skreddersydd utskrift av skrapelodd.

og… ikke bekymre deg om tekniske funksjoner, kan vi snakke deg gjennom hver eneste detalj, fra å lage det beste spillet, helt ned til de fargene du trenger å bruke i ditt design - ring bare 0800 412 5334 for en rask prat eller klikk her for å få skrapeloddsprøver av vårt store utvalg av trykte skrapelodd.

Trenger du litt skrapeloddinspirasjon?

Vi har lagt til noen nyttige artikler om design og utskrift av skrapelodd til våre blog hvis du leter etter inspirasjon om hvordan du best kan bruke skrapelodd for markedsføringen din.

4 måter tilpassede trykte skrapelodd kan tiltrekke seg ny virksomhet

Har du gått glipp av disse måtene for å markedsføre merkevaren din med egendefinerte trykte skrapelodd? Hva tenker du på når du hører ordene "skrapelodd"? Sjansene er at det er et lotteri-typekort, eller kanskje et av de kortene som pleide å tørke ut av helgen.

4 fantastiske skrapelodds markedsføringsideer for din neste kampanje

Fire inspirerende skrapelodds markedsføringsideer Nysgjerrig om å bruke skrapelodd for å markedsføre virksomheten din, men ikke sikker på om det vil fungere for din bransje? Bli inspirert til å sette den i bruk med disse ulike markedsføringsideer for skrapelodd. 1. En ny.

Alt du trenger å vite om skrapeloddsutskrift og skrapelodddesign er her.

NYt skrapeloddskort inneholder nå skreddekort med visittkortstørrelse - passer perfekt i kundens lommebok

 • Lavere mengder tilgjengelig bare fra 125 skrapelodd
 • Stort utvalg av skrapeloddsstørrelser - Vanlig, Super, Visittkort A7, A6, A5, A4, DL
 • Full CMYK-farge skrapelodd utskrift på forsiden og baksiden
 • Matt laminert, full farge foran
 • Uncoated (lett å skrive på) full farge tilbake
 • Skrapeloddsalternativer (se nedenfor)
 • Skrapeloddsdesign service - Skreddersydd spill og grafikk

Vi er en britisk basert leverandør av trykte skrapelodd.

Våre skrapeloddsalternativer kan utformes slik at de passer til ethvert budsjett eller kampanjekrav.

Skrapeloddutskrift krever en viss planlegging og ekspertise - men du trenger ikke å bekymre deg for det. Vi veileder deg gjennom prosessen for å sikre at kampanjen din er så vellykket som mulig.

Egnet for de fleste kampanjer er våre "standard utvalg" skrapelodd, som kommer i mange størrelser. Vanlig, Super, A5, A6, A7 og 1/3 A4.

Disse lar deg bruke ditt eget kunstverk (som vi vil gjerne hjelpe deg med), og våre Regular og Super-alternativer tilbyr noen prisstrukturer som gir en kombinasjon av fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Hvis standardprodukter ikke oppfyller kriteriene dine, må du ikke få panikk! Vi kan gjøre omtrent alt - budsjett tillater det. Ikke-standardprodukter er dyrere, men tilbyr nesten ubegrenset fleksibilitet, og vi vil gjerne hjelpe deg med å utforske spennende måter å få prosjektet til liv.

NY! Skrapelodd er tilgjengelig i følgende standardstørrelser:

Klikk hvilken som helst skrapeloddstørrelse under for å vise spesifikasjoner og priser.

Trenger du hjelp til å bestemme hva du trenger?

For å hjelpe deg med å raskt avgjøre om du trenger standardskrapeloddene dine, eller om en skreddersydd løsning som passer dine behov bedre, bør du laste ned vår "Hurtigstartguide" for å skrive ut skrapelodd. Det er GRATIS, og ved å svare på noen få raske spørsmål, kan du vurdere det beste skrapeloddproduktet for kampanjen din.

Vennligst bruk forespørselsskjemaet for å fortelle oss om ditt skrapelodds utskriftsprosjekt, eller ring gratis på 0800 412 5334

Last ned vår GRATIS hurtigstartguide til utskrift av skrapelodd

Rask arbeid gjennom noen grunnleggende spørsmål for å hjelpe deg med å kartlegge dine krav.

Trenger du en tilpasset størrelse, uregelmessig form eller utskrift på toppen av latex?

Våre standardkort skrapelodd er ikke de eneste alternativene vi tilbyr. Standardområdet er den mest kostnadseffektive måten å skrive ut skrapelodd, men det finnes et stort utvalg av skreddersydde alternativer å velge mellom hvis du har budsjettet.

Hvis du trenger noe annet, bør du vurdere å se på vår Skreddersydde skrapeloddsalternativer. Kontakt ved hjelp av spørreskjema eller ring 0800 415 5334. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du har og hjelpe deg med å oppnå det du vil ha. Nesten alt er mulig!

Har du noen sinne ikke riper et skrapelodd?

Vi gjetter ikke - og vi har heller ikke. Og vi ville være villige til å satse (ingen ordspill ment) at kundene dine er de samme som deg og oss. Det er bare noe om skrapelodd som gjør dem uimotståelige.

Kanskje det er den følelsen av å vinne, å få noe for ingenting - men det er ikke nektet at skrapelodd blir sett, lest og (hvis du vinner!) Husket.

Gi kundene dine en kløe de kan klø?

I en verden der vi alle er bombardert med reklame, er så mye av det altfor lett å ignorere. Brosjyrer kan tilfeldigvis kasseres, radioannonsering er borte og glemt av tidspunktet for neste reisebulletin og lokal avisannonsering er altfor ofte interspersed blant eiendomssidene eller rubrikkene.

Den siste økningen i antall store detaljhandlekjeder som bruker elektroniske kuponger, viser at suksessen til "noe for ingenting" tilnærming til markedsføring. Skrapelodd og kuponger har samme unike kapasitet til å:

 • tiltrekke nye kunder
 • holde eksisterende kunder lykkelige
 • ta forbi kunder tilbake til deg
 • Fremme nye produktlinjer
 • selge sakte produktlinjer

Skrapeloddene er forskjellige. For en gang føles din kunde heldig - selv spesiell - når de 'vinner'. Og det faktum at kunden din må klø for å finne ut om de har vunnet, betyr at skrapeloddet allerede er langt foran nesten alle andre former for markedsføring i sin evne til å fange oppmerksomheten til den personen du gir den til. Faktisk kan vi ikke tenke på en enda mer effektiv måte å holde kundenes oppmerksomhet kort over, når du finner deg tid til å stoppe folk på gaten og fortelle dem en om gangen, hvorfor de skal prøve produktet eller tjenesten din.

Så hvorfor bruker ikke flere små bedrifter skrapelodd for å fremme seg selv?

Det er et godt spørsmål ... hovedårsaken er kostnaden.

Mange bedriftseiere gjør det de alltid har gjort, og brosjyrer er ofte den første anløpshavnen. Skrapelodd er heller ikke på radaren som et verktøy for å markedsføre sin virksomhet, eller de oppfattes å være for dyre for å gjøre dem til en levedyktig proposisjon.

De forskjellige prosessene som er involvert i å lage et skrapelodd, kan gjøre dem relativt kostbare i liten skala. For å overvinne dette har vi strømlinjeformet produksjonsprosessene, slik at du ikke betaler oppsettkostnadene som vanligvis er knyttet til utskrift av skrapelodd.

Vi vil ikke skrive ut skrapeloddene dine på egen hånd - det er da det blir dyrt - for de fleste prosjekter vil vi skrive ut dem samtidig som mange andre skrapelodd, og vi overfører disse besparelsene til deg. Dette betyr at du kan bestille så få som 5.000 skrapelodd og fortsatt dra nytte av bulkkjøpsprisene vi kan tilby.

Skrapelodd utskrift med www.printscratchcards.com sikrer kvalitet og gir økonomisk fornuft.

Men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med å lage et skrapelodd!

Du trenger ikke å. Den tekniske kompetansen som kreves for å lage skrapeloddskunst, er et problem for mange bedriftseiere og markedsførere, og det er sannsynligvis ikke noe som din lokale / internasjonal grafisk designer har hatt mye erfaring med. Derfor har vi utviklet en velprøvd prosess for å sikre de beste resultatene ved å designe skrapelodd som tar full hensyn til alle de små detaljene som ellers kunne bli overkikket.

Vi skal designe skrapeloddene dine for å matche ditt eksisterende merke eller opprette noe helt nytt, men vi vil også for eksempel sikre at blekkets tetthet er akkurat slik at det ikke vises gjennom skrapelastene, at skrapelastene er plassert riktig - detaljer du ikke trenger å bekymre deg for, fordi vi tar vare på hele prosessen fra start til slutt.

Vel, det første trinnet er å avgjøre om dine krav passer inn i en av våre "standard" skrapeloddstørrelser som passer for de fleste kampanjer. De kommer i seks størrelser - Regelmessig , Super , A5, A6, A7, og 1/3 av A4.

Disse lar deg bruke ditt eget kunstverk (som vi vil gjerne hjelpe deg med) og tilby en prisstruktur som gir en kombinasjon av fleksibilitet og kostnadseffektivitet.

Hvis standardprodukter ikke oppfyller kriteriene dine, må du ikke få panikk! Vi kan gjøre omtrent alt - budsjett tillater det. Ikke-standardprodukter er dyrere, men tilbyr nesten ubegrenset fleksibilitet, og vi vil gjerne hjelpe deg med å utforske spennende måter å få prosjektet til liv.

Vennligst bruk spørreskjema å fortelle oss om prosjektet ditt, eller ring gratis på 0800 412 5334

Les dette nyttig rådgiver fra CAP, Last ned våre InDesign-skrapeloddsmaler for utskrift av skrapelodd og få design - Husk at vi er her for å hjelpe deg hvis du sitter fast!

Skrapelodd er sjansespill som har gjort overgangen fra en fysisk, papirbasert aktivitet til å være et online og elektronisk venture. Skrapelodd har blitt brukt i løpet av årene for å skaffe penger til veldedige organisasjoner og andre gode årsaker, inkludert skoler, kirker og fellesskapsprosjekter, i tillegg til å være en del av "instant win" lotterier over hele verden. I de senere årene har ripekortet flyttet med tiden og kan nå spilles elektronisk online over internett og på de smarte mobiltelefonene.

ScratchMania er blant de beste skrapeloddene når det gjelder spill, kampanjer og jackpotter! De tilbyr forskjellige typer riper spill i hver kategori og for alle ferdighetsnivå, slik at du aldri vil bli lei. Dette nettstedet har noen av de beste bonusene, inkludert £ 7 gratis, 100% kampbonus, 15% alternativ innskuddsmetode bonus se en venns pakke! Hva mer kan du be om?

Leter du etter et skrapeloddside som vil rocke verden din, og vil sende stemningen til bane med det fantastiske utvalget av 120 + spill, spesielle bonuser, inkludert £ 5 gratis ingen innskuddsbonus, 100% kampbonus og VIP-behandler, se ikke lenger enn Prime Scratchcards! Dette livlige, spennende nettstedet er godt etablert i øyeblikksspillverdenen og kan se deg vinne så mye som en kul £ 1million!

Hvis du er en skrapelodds-fan som setter pris på den kortere, livlige siden av livet, så se ikke lenger - Safari Scratch omfatter dine fave ting! Du får 100% bonus for å splurge på deres spillvalg på over 150 spill, som kommer med sine fantastiske priser!

Selv om et nylig tillegg til de andre former for online gambling, som for eksempel online kasino, poker og online bingo, har spillingen av skrapelodds online blitt blitt mer og mer populært ganske nylig. Mange ser ikke på å spille skrapelodd som gambling på samme måte som de ser poker for eksempel. Det er mer av et morsomt spill å spille og en fin måte å tilbringe litt tid på, og derfor blir riper av kort sett mer rolig enn det er som en form for online gambling. I motsetning til mange andre former for online spill er det ikke nødvendig å laste ned for de fleste online skrapelodd, slik at spillene kan spilles hvor som helst når som helst og uten oppstyr. Mange spillere liker å spille skrapeloddsspill fordi det ikke er noen dyktighet eller hardt arbeid involvert, i stedet er det tilfelle av flaks og avslappende spill. Spillet av skrapelodd er ideelt å spille hvis du vil ha en rask pause, og tiden din er begrenset.

På enkelte skrapeloddsider beveger du musen for å lage en skrapebevegelse, det samme som om du klatret av panelene på et faktisk skrapelodd med en mynt du ville kjøpe fra en butikk. På andre er det bare en "Spill nå" -knapp du må trykke på og datamaskinen riper automatisk av panelene for deg. Det finnes flere nettsteder som bare har skrapelodd, og du kan noen ganger finne noen av dem på andre gambling nettsteder som online kasino nettsteder som har en bred portefølje av sidespill.

I tillegg til at det er enkelt å spille, har nettopp skrapelodd sikkert utviklet seg når det gjelder tema, fokus og hvordan du vinner. Noen av skrapeloddene du kan spille online er av ekstremt høy standard. Spillene kommer i mange forskjellige former, og mange har flotte lydeffekter og grafikk når du klør for å vinne, noe som gjør dem svært underholdende. Disse spillene kan vanligvis spilles for små pengesummer, men du kan velge å satse høyere beløp hvis du ønsker det. Premiene er vanligvis relatert til mengden du satser, så hvis du satser på en større sum, kan du være heldig og også vinne en større sum.

På den annen side ser noen mennesker ikke fascinasjonen i å spille skrap av spill mens andre ser det som en hyggelig måte å passere noen få minutter på. Tenk deg, du er i din lokale hjørnebutikk, du har plukket opp noen biter av shopping og du føler deg heldig. Du nærmer deg disken og sjekker for å se hvilke skraper de har. Du velger en eller to og tar ut en mynt for å skrape av panelene med. Du kan gå bort med ingenting, eller du kan gå bort en øyeblikkelig millionær (eller et sted i mellom), og det er det som tiltrekker mange til å skrape billetter. De koster lite å spille, ta bare et minutt av tiden din, men kan føre til fantastiske pengepremier som kan forandre livet ditt. Selv om du ikke treffer jackpotten, er de mindre pengepremiene fortsatt nok til å sette et smil på ansiktet ditt og gjøre en forskjell for dagen din.

Skrapelodd er kjent av forskjellige navn i forskjellige land. Hvis du noen gang leser om noen som vinner penger ved å spille skrapelodd, skrape billetter, skrape eller noe lignende, så er det mer enn sannsynlig å være det samme spillet som skrapelodds spillet er. Gjennom årene har ulike temaer blitt innført, så mens de tradisjonelle skrapeloddene kan innebære å avsløre tre matchende mengder penger eller symboler, har noen spill blitt viet til bestemte arrangementer eller til og med filmer. Det er også skrapelodd hvor du ikke spiller for å vinne penger, men kanskje stjerneprisen er noe annet av høy verdi, for eksempel en bil eller en luksusferie.

For mange mennesker er en av attraksjonene i å spille skrapelodd og spill det du finner ut med det samme hvis du har vunnet eller mistet. Noen liker å spille på lotteriet, men med mindre du kjøper billetten før du er trukket, kan du ha flere dager, enda en uke før du fant ut resultatene, mens med skrapelodd er det en øyeblikkelig seier, så det er ingen venter. Således er skrapelodd og vinnespill umiddelbart gledelig. Innenfor fem minutter kan du kjøpe ditt kort, klargjøre de skjulte panelene, innse at du har vunnet noen penger, og så lenge det er en rimelig mengde og ingenting for stort, kunne ha samlet dine gevinster og være på vei til begynn å bruke det!

på Gonzo's Quest

på Hit Banken

på Gonzo's Quest

på Aloha! Cluster betaler

på Foxin 'Wins Christmas Edition

på fruktige venner

på Hit Banken

på Gonzo's Quest

på Gonzo's Quest

på fruktige venner

på Secret of the Stones

PrimeScratchCards.com leder den online skrapelodd markedet; også kjent som Lotteri Scratch Off-billetter eller umiddelbare vinnespill. PrimeScratchCards tilbyr instant win-premier på opptil € 50,000 per kort med mer enn 150 unike fantastiske skrapeloddspill, inkludert blant annet det "klassiske" skrapelodd og vår unike 3WOW! spill hvor du kan vinne opp til € 50.000 i en annen. Vårt PrimeScratchcards-team er forpliktet til "Kundepleie" - våre kunder er virkelig vår virksomhet, og vi sikrer at vi alltid tilbyr kundeservice på topplinjen, inkludert: chat, telefon og e-postsupport tilgjengelig hver dag fra kl. 08.00 til 01: 00 CET, raske utbetalinger og et svært givende VIP-program. Kom i gang i dag og dra nytte av vårt velkomne tilbud på 120 gratis kort på din første 3 innskudd + 100% innskuddsbonus. Spesielt tilbud ved hjelp av en kampanjekode på 20 GRATIS Scratch Cards Bonus nei Innskudd for nye spillere (kun med kampanjekode). Prøv lykken og vinn penger Online Instant Scratch Card Games og store jackpotter!

Copyright 2014- Alle rettigheter reservert. Prime ScratchCards er et merke som eies av Prime Online LTD, et selskap som er innlemmet i lovene i De britiske jomfruøyene, med sitt hovedkontor i Road Town, Drake Chambers, Tortola, 3321 British Virgin Islands. Spillene på denne nettsiden drives og drives av Aspire Global International Limited., Et Malta-basert selskap med registreringsnummer C42296 og med registrert kontor på 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta, som er en fullt lisensiert operatør under Remote Gaming MGA / CL1 / 408/2007 - utgitt 17. august 2009, MGA / CL1 / 876/2013 - utgitt 19. september 2013, MGA / CL1 / 1000/2014 - utstedt 20. august 2014, MGA / CL1 / 1142/2015 utstedt 26. januar 2016, MGA / CL1 / 1174/2016 utstedt 26. mai 2016, MGA / CL1 / 1226/2016 utstedt 25. november 2016) og regulert av Malta Gaming Authority.

I Storbritannia er spillene på denne nettsiden operert av AG Communications Limited, et Malta-basert selskap med registreringsnummer C48328 og med registrert kontor på 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta, som er lisensiert og regulert av United Kingdom Gambling Commission (Remote Gaming Lisensnummer 000-039483-R-319409-001).

GRATIS Custom T-shirt Prisplan for bestillinger på 50 kort eller mer! Få 12 GRATIS egendefinerte t-skjorter for hver 50 skrapelodd bestilt. Det er et utmerket insentiv for de beste selgerne og som en gave til dine frivillige medarbeidere. Ring oss for detaljer på 1-888-440-4114.

Ripe & Hjelp er en ny, morsom og enkel måte for din gruppe å tjene opp til 100% fortjeneste!

The Scratch & Hjelpekortet brettes inn i 3 og kan passe inn i lommen. På utsiden er den tilpasset med gruppens navn og logo, slik at supporterne vet hvor pengene blir donert. Når du åpner kortet, vil du legge merke til at det er 3 paneler. Det venstre panelet inneholder de enkle instruksjonene. Det andre panelet har kupongputen som har 30 kupongark, med 10 tilbud på hvert ark. Høyre panel inneholder 50 skrapelodd med donasjonsbeløp varierende fra $ 0,50 til $ 3,00.

Steg 2 - Tilhengeren vil betale summen av beløpene som ble avslørt under skrapeloddene.

Trinn 3 - Som en "takk", får supporteren en full kupong som inneholder 10 kupongtilbud verdt rundt $ 50.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map