spill for par til å spille online

spill for par til å spille online

GAME FOR LOVErs er beregnet for par eller venner som ønsker å ha det fint sammen. Det spiller ingen rolle om du leter etter et spill for seriøse elskere eller for nybegynnere, men vårt online spill vil gi deg full avslapning, men noen ganger kan det føre til litt forvirring for en partner, samtidig som det gir mye moro til annen partner.

Hvis du er ung par og du ikke kjenner hverandre godt ennå - velg SOFT.

Hvis du kjenner hverandre litt dypere, kan du velge EXTREME versjon.

Er du forelsket? Skriv inn navnene dine og sjekk om du samsvarer med hverandre!

Denne modige duoen prøver å kjempe seg gjennom en by fylt av raserende zombier. Kan du hjelpe dem med å nå utgangene i hvert av nivåene i dette strategiske actionspillet? De må samarbeide for å unngå undead horder.

Er du forelsket? Skriv inn navnene dine og sjekk om du samsvarer med hverandre!

Denne modige duoen prøver å kjempe seg gjennom en by fylt av raserende zombier. Kan du hjelpe dem med å nå utgangene i hvert av nivåene i dette strategiske actionspillet? De må samarbeide for å unngå undead horder.

Den vakre college par må være bilde-perfekt. Hjelp dem å velge kule antrekk og tilbehør! Bestem hvilket par fortjener å bli kronet King and Queen of college mote!

Disse to er helt ment for hverandre, men de må virkelig finne ut hva de skal ha på sin neste dato.

Disse to prinsessene arrangerer en fantastisk dobbel date med sine kjærester. Hjelp dem til å velge noen søte antrekk for en morsom kveld i dette kle seg spillet for jenter.

Det vakreste paret i verden er på ferie og trenger din hjelp til å se fasjonable på bildene sine! Velg fra tonnevis av kule antrekk og tilbehør, og ta fantastiske selfies!

Disse to prinsene har overrasket sine kjærester med en romantisk weekendferie i en av Europas kuleste byer. Kan du hjelpe dem med å raskt velge noen flotte antrekk og pakke sine kofferter slik at de kan slå Paris-gatene i stil? Med deg hjelpe dem ut, er de sikker på å ha en fantastisk tid i dette kle seg spillet for jenter.

Dette søte paret gjør seg klar for høytiden i dette spillet for jenter. Kan du hjelpe dem med å dekorere juletreet før de velger noen antrekk som er helt kjempebra?

Er disse kongelige parene virkelig ment for hverandre? Vil deres kjærlighet vare evig? Hjelp dem å velge noen fasjonable antrekk mens de ser på deres kompatibilitet i dette veldig romantiske spillet.

Ellie og Ben vil kle seg akkurat som noen av deres favorittkjendiser, skuespillere og sangere. Hvem antrekk burde de prøve på først? Du kommer til å bestemme for dem i dette online motespillet.

Disse to parene har bryllup på samme dag. Hjelpe dem å velge de perfekte kjoler, tuxedoer og mer i dette romantiske online spillet.

Disse to søte parene jakter på noen super komfortable antrekk som er perfekte for høsten. Kan du hjelpe dem ut i dette sesongbaserte dress up spillet?

Disse to parene er definitivt kule. De skal på en dobbelt dato med hverandre på denne skihytte. Kan du hjelpe jentene til å velge noen varme vinterdrakter før de starter en snøballkamp med sine kjærester i dette kle seg spillet?

Disse to søte parene er klare til å ringe i det nye året i stil! Kan du hjelpe dem å sette sammen noen kule antrekk før de går til en fantastisk galakse i dette festspillet?

Velg ingrediensene for din oppskrift på kjærlighet.

Disse tre parene vil alle bli stemt til de beste kledde på sesongen. Kan du hjelpe dem med å nå sine mote mål i dette kle seg spillet for jenter?

Disse to studentene søker etter noen kule nye antrekk som vil se bra ut mens de går i skole i stil. Kan du hjelpe dem med å skape det riktige utseendet i dette kle seg spillet for jenter?

Kan du hjelpe dette romantiske paret møtes i dette søte puslespillet? Hjelp gutten til å finne drømmets jente i hvert av disse nivåene. Han vil også samle mange hjerter underveis.

Denne prinsen og prinsessen er helt lei av sin nåværende garderobe. Hjelp dem å søke etter noen kule nye klær i dette kle seg spillet for jenter. De vil slå sine favorittbutikker mens de ser etter de heteste stilene, men de må også holde øye med budsjettet.

Dette søte paret gjør seg klar til fotografering med en fotograf fra et veldig populært motemagasin. Kan du hjelpe dem å plukke ut noen antrekk for det i dette kle seg spillet?

22 morsomme spill for par å spille

Jeg har nylig delt ut mine topp 10 favorittspill for å leke med mannen min, som du kan sjekke ut ved å klikke HER!

Unveiled Wife Community elsket det og ble inspirert av det å dele sine favoritter også. Svaret var overveldende da hundrevis av dere nevnte ditt favorittspill eller to. Det var mange spill som folk gjentok, for eksempel Billett for å kjøre! Jeg har nylig hatt sjansen til å spille dette, og det var veldig hyggelig og underholdende.

Et spill som er på toppen av meg må spille listen er Blokus! Det er et konkurransedyktig Tetris-stil 4-spiller spill ... og det er kjempebra!

Jeg elsket å lese gjennom kommentarer fra koner som snakket om moroa de har hatt med ektemenn når de spiller disse spillene. Jeg tror å spille spill er en fin måte å dyrke en atmosfære for intimitet å trives.

Så, i tillegg til mine topp 10 favorittspill, ville jeg også dele denne listen med deg! Jeg har ikke spilt alle disse, og jeg er ikke sikker på om du trenger mer enn to personer, men det er definitivt noen få som jeg er kløe for å prøve.

Blokus er det perfekte strategispillet for hele familien - mindre enn et minutt å lære med dybden for å utfordre alle aldre.

Den Carcassonne er et smart fliser legende spill, hvor ferdighetene til spillerne for å utvikle området vil avgjøre hvem som er seirende.

Ticket to Ride er et langrennstog eventyrspill. Spillere samler togkort som gjør at de kan hevde jernbaner som forbinder byer i hele Nord-Amerika!

Siden "Fabulous 50's" har familier hatt glede av dette Rack'em-morsomme kortspillet. Dette nye tillegget, med fin kvalitetskort med dristige tall, vil glede spillerne unge og gamle. Rack-O er tidløs moro.

Bli en Farkle fanatiker med dette Classic Dice-Rolling, Risk-Taking Game ™ som følger med sin egen Dice Cup. Det er en kamp mot mål i dette fabelaktig morsomme spillet med strategi og flaks!

Alt du kjenner og elsker om det morsomme, "rase til hjemme" -spillet Parcheesi er tilbake i Parcheesi Royal Edition fra Winning Moves Games. Det samme klassiske brettspillet og emballasjen er tilbake for å gi deg følelser av nostalgi. Du får til og med terningkopper!

Det er America's all-time nummer ett terningspill! Den unike kombinasjonen av flaks og strategi gjør hvert spill til en spennende utfordring.

TRIVIAL PURSUIT MASTER EDITION er for trivia buff som elsker å vise frem hvor smart de er. Denne utgaven inneholder 3000 helt nye spørsmål som vil utfordre selv den savveste Trivial Pursuit-spilleren.

Har du det som trengs for å vinne The Game of Life-spillet? Du gjør det ved å velge det livet du vil ha! Gå på college, ta familiebanen, ha barn, eller se hva som skjer når uventede vendinger forandrer spillet.

BLINK Card Game er verdens raskeste spill. Blink er laget av Reinhard Staupe og er det lynrask spillet hvor to spillere løper for å være de første til å spille alle sine kort. Hvor fort kan du matche? Det er nøkkelen til å vinne.

Skip-Bo er det ultimate sequencing kortspillet fra produsentene av UNO! Spillere bruker ferdigheter og strategi for å lage stabler av sekvensielt nummererte, stigende kort (2,3,4 ...) til de ikke lenger har igjen å spille.

Det kardinale meksikanske toget Domino Game med Aluminum Case kan gi timer med moro for hele familien. The Mexican Train Domino Game er en tidløs klassiker som har underholdt barn og voksne i generasjoner.

De mistenkte du vet, i herregården du husker, med våpnene du elsker.

Spillets enkelhet gjør det til en bris selv for barn å lære, mens det vell av spillermuligheter holder det utfordrende for eldre spillere.

Det er morsomt, det er utfordrende, det er spennende, det er sekvens. Med en liten strategi og flaks, blir du en vinner!

Det klassiske kortspillet med matchende farger og tall. Spesielle Action Cards og Wild Cards for uventet spenning og spillskiftende moro

14,75 "brun og hvit vinyl backgammon med fargevalg sydd i punkter velour interiør. Dette er et klassisk spill som er morsomt for hele familien!

Det er ingen overraskelse at Rummikub er så populært - det har alle elementene som gjør et godt spill: det er lett å lære og raskt bevege seg, det er annerledes hver gang det spilles, det kombinerer flaks og strategi, og det endres raskt slik at hver spiller har en sjanse til å vinne til slutten.

Få en praktisk måte å spille den klassiske eiendomshandel på! Vær den første samle 3 fulle egenskapssett med forskjellige farger, og du vil vinne monopol-kortspillet.

Cribbage er et morsomt, hjernetrening spill for 2 til 4 spillere som er sikker på å gi timer med underholdning

Othello er spillet som tar et minutt å lære og livet for å mestre. Ledelsen kan forandre hender fra spill til spill, og strategien er alt.

Dette stilige, praktiske sjakksettet er helt perfekt. Styret er sammenleggbart med lås for enkel oppbevaring!

** Hvis du og din mann har et go-to spill som ikke er oppført, vennligst del om det i en kommentar!

Long Distance Relationships - 100+ FUN aktiviteter for LDR Par

Gratis spill du kan spille online med LDR kjæresten din eller kjæresten!

Vi oppdaterer denne siden med nye spill snart! Hvis du ikke ser et multispiller spill eller en app du liker, vennligst send oss ​​en e-post [email protected].

 • Pogo.com er et av vårt favorittsted for multiplayer spill. Når vi ikke kan tenke på noe å gjøre med hverandre, vender vi oss alltid til Pogo. Ikke alle spillene deres er multiplayer-spill, så vi viser noen av multiplayer-spillene Pogo har i hver av spillkategoriene.
 • Klikk på spillkategoriene nedenfor for å finne disse flotte gratis multiplayer spillene på Pogo.com:

  Kortspill: Spades, Euchre, Cribbage, Hearts, Bridge, Golf Solitaire

  Brettspill: Scrabble, Dominoes, Monopol, Risiko, Yahtzee Party, Chess, Cribbage, Backgammon, Battleship, Checkers

  Freebie Casino: Bingo Luau, Texas Hold'em, Poker, Omaha, Roulette, Keno

  sport: High Stakes Pool, Pogo Bowl

  • Yahoo! Spill er et annet favorittsted av oss som vi vender oss til når vi vil finne et flott spill. De legger ikke alle sine multiplayer spill i en kategori, så vi har listet en haug ned nedenfor.

  Yahoo! har 30 multiplayer spill! Klikk her for å sjekke alt ut

  • Lexulous: Dette er et Scrabble-type spill som du kan spille sammen live eller via e-post (epost-alternativet er flott hvis tidsplanene dine er begrenset, eller er i forskjellige tidssoner, og kan ikke være online samtidig!).

  Massive multiplayer online rollespill (MMORPG)

  Second Life er et modent spill for voksne.

 • Andre liv er en virtuell verden skapt av sine medlemmer. Det er en av de mer realistiske MMORPGene og etterligner virkeligheten. Du kan gjøre stort sett alt, gå på datoer, gå til konserter, få ut og hrmmmm mer ;-). Du kan til og med bli gift på Second Life. Det er gratis å spille.
  • There.com
  • IMVU.com
  • Kaneva.com
  • League of Legends er en evig changin verden hvor spillerne kan samhandle med joinin klubber, fest oppsett, og til og med en app på telefonen for å holde kontakten med venner. Velg din "mester", velg din strategi, og konkurrer med din så i en velutviklet fantasifag!
  • League of Legends
  • Aldri vinter

  • Basert på Dungeons and Dragons, Aldri vinter lar deg gruppere for fangehuller og spille i noen sone brede hendelser. En fin funksjon er talechat-funksjonen bygget rett inn i spillet. Du kan faktisk snakke til hverandre! Gi Neverwinter et forsøk!
  • Club Penguin

   Spillet er faktisk mye moro og det er et utallig antall ting å gjøre og spill du kan spille sammen. Mye moro!

   Gratis å registrere deg, ingen nedlasting nødvendig.

  Mobilspill for par: En enkel måte å legge på moro på forholdet ditt

  Smarttelefoner er overalt, og sikkert, de kan være distraherende.

  Mange par opplever problemer som følge av smarttelefonbruk. For eksempel, ved å sjekke Facebook, Twitter, Snapchat og score på ESPN, kan du kanskje savne en mulighet til å tilbringe meningsfull tid med hverandre.

  Hvordan kan vi da jobbe for å opprettholde en balanse mellom disse digitale distraksjoner og våre liv i den virkelige verden, spesielt i våre relasjoner?

  Du kan enten forby telefonen eller gjøre den til en måte å skape morsomme opplevelser sammen.

  Hvordan? Prøv noen mobile spillapps som par kan spille sammen.

  Mange av disse spillappene kan brukes til morsomme datodagers erfaringer. Eller i det minste vil de gi deg noe gøy å gjøre i fritiden sammen.

  Her er noen ideer for å komme i gang.

  1. Ord med venner, sjakk og andre klassikere.

  Disse appene er ideelle for elskere av tradisjonelle brettspill som ønsker å flytte til den digitale verden. Basert på brettspill som vi alle vet og elsker, flytter disse appene moroa på smarttelefonene våre.

  For disse turbaserte appene trenger par ikke være i samme rom, område eller land for å spille et spill sammen! De tilbyr en morsom måte å holde kontakten mens du oppfordrer deg til en vennlig kamp.

  Hvis du eller din ektefelle er fans av kamptypespill som League of Legends eller World of Warcraft, ringer denne appen ditt navn. I følge nedlastingssiden, forvandler denne interaktive appen den virkelige verden til landskapet for et globalt spill av mysterium, intriger og konkurranse. "

  I spillets historie ble en mystisk energikilde oppdaget av et team av forskere, og nå må verden velge en side: å omfavne eller avvise denne energien. Brukere beveger seg gjennom den virkelige verden, og av og til mottar et varsel om at en energikilde er i nærheten. De kan da samhandle med energien ved hjelp av sine telefoner og kjempe med andre brukere.

  Spillere er kraftigere når de jobber sammen, så spørsmålet forblir: vil du og din ektefelle velge det samme laget eller spille mot hverandre?

  Du vil kanskje tilbringe litt tid i det store utendørs uten å jage ned mystiske energikilder. Eller kanskje du bare vil ta en tur. Ideelt for utendørs folk, geocaching er en rekreasjonsaktivitet som gir deg GPS-posisjonen til en "cache", en liten skjult plassering.

  På disse cachene kan geocachers legge notater i en loggbok eller bytte små gaver i en take-something-leave-noe modell, for eksempel nøkkelringer, pins eller små leker. Det er mange apper som forteller deg plasseringen av caches, og de fleste er gratis for en prøveversjon.

  Planlegg en morsom dag med din ektefelle som søker etter nærliggende cacher!

  Hvis geocaching høres interessant, men hvis du ønsker et mer personlig eventyr, bør du vurdere denne scavenger jaktapp!

  Klikaklu lar deg lage en tilpasset scavenger eller skattejakt for din ektefelle, og gir dem tekst eller bilde ledetråder som fører dem fra sted til sted.

  Dette ville være en flott app for en jubileumsdato; gjør alle ledetråder relatert til spesielle steder i livet ditt, og få det endelige målet til å være plasseringen av datoen din. Alternativt kan du gå på jakt sammen for å finne en romantisk eller naturskjønn beliggenhet. Denne appen er flott for kreative typer som liker å løse puslespill.

  Så teknisk jeg snyder ved å inkludere denne appen, som den ennå ikke er utgitt på tidspunktet for denne skrivingen. Imidlertid mistet alle tidligere Pokémon-mestere i verden kollektivt sine tanker når traileren for denne appen ble utgitt, så det ville være en tilbakemelding om ikke å inkludere den.

  Den perfekte appen for den nerdige eller nostalgiske blant oss, flytter denne appen det berømte samle- og kampspillet i verden av forstørret virkelighet. Spillere vil gå hele dagen og få varsel (på deres telefon eller via en trådløs dongle) når de er i nærheten av en Pokémon. De kan da trykke på knapper for å fange opp eller kjempe mot skapningen.

  Vann Pokémon vil være nær vannkilder, gresstype vil være i skogene, sjeldne Pokémon kan kreve et eventyr, og så videre. Du kan samarbeide med din ektefelle eller andre for å handle Pokémon, bytte gjenstander eller kamp. Laget av teamet som laget Ingress, er denne appen sikkert en vinner. Tenk tilbake til barndommen din, når du har ditt aller første Pokémon-spill: vil du fortsatt være den aller beste, som ingen noen gang var?

  Som du kan se, kan mobile spill få deg ut av huset og ute på et eventyr. Dagene med å sitte på sofaen din med din betydelige andre kan være en ting fra fortiden. Ta en sjanse og gå spillgamespill - med den du elsker!

  Denne artikkelen ble sendt av Kara Mlynski, Digital Marketing Intern på Ave Maria Press.

  Om Together for Life Online Team

  The Team for Team Online Team er en divisjon av det katolske forlaget, Ave Maria Press

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  4 + 1 =

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map