Spill gratis spill online uten å laste ned

Spill gratis spill online uten å laste ned

Learn4Good.com viser gratis rollespill for barn, tenåringer og Big Kids å spille på internett. Vi håper at du nyter disse eventyrspillene med familie og skolevenner.

Online Indiana Jones & The Lost Treasure Of Pharaoh Game er et morsomt eventyrspill med den berømte karakteren Indiana Jones prøver å finne den tapte skatten. Ditt mål er å hjelpe ham, men du må passe på for forskjellige feller som er satt til å stoppe deg. Det er også forskjellige hemmelige labyrinter der du må finne veien ut. Vær veldig forsiktig der inne! Finn skatten, bekjempe fiender og nyt å spille!

Spill rollen som et oppsiktsvekkende, flytende spøkelse i et morsomt, interaktivt og søt musikalsk strategibasert actionspill! Bruk overnaturlige spøkelsesmakter til å spøkre festgjester og tvinge dem ut av huset ditt i denne søte, hjemsøkte temanutfordringen.

Haunt The House er et innovativt RPG-spill hvor du må kjøre 30 festgjester ut av huset ved å skremme dem med kjempebra spøkelsesmagter! Du kan flyte mellom rom, ta form av møbler, og generelt skape spooky kaos som får festen gjester til å flykte i haste. Utforsk hvert rom i huset, og finn ut de beste elementene til å "besitte" slik at du kan skremme festen!

Nødvendige ferdigheter: Dette lyshjertede, kjedereaksjonsbaserte arkadespillet krever skarp analytisk tenkning, god strategi, taktisk planlegging og smart beslutningstaking. Raske tastaturkontroll ferdigheter er viktig som du whiz rundt det store huset i spøkelsesform. En villighet for prøving og feiling er også viktig - Noen gjester kan bli redde ved å flytte bord, mens andre kan bli spooked når lysene blinker av og på!

Å være en: Episode 1 - Escape Lab er et veldig utfordrende, tankevekkende, RPG-eventyrpuslespill for eldre barn, tenåringer og voksne hvor du må navigere gjennom en merkelig bygning i en trinnvis måte i Å rømme et laboratorium. Etter å ha våknet opp i et oppbevaringsfat fylt med boblende grønn væske, må du sakte forsøke å få lagrene dine ved å undersøke og utforske det tilsynelatende øde laboratoriet for ledetråder og skjulte objekter. Dette svært interaktive "science fiction adventure" -spillet har et førstepersons synspunkt, noe som gir et kjølig, men kanskje litt skummelt autentisitet til hele atmosfæren ... Mange spørsmål våren til tankene, for eksempel: Hvor er jeg? Hva gjør jeg her? Du må bruke dine sleuthing ferdigheter for å fortsette å undersøke, klikke og undersøke gjenstander du oppdager for å finne ut!

Fans av stimulerende hjernespillere og virtuelle detektivspill bør glede seg over dette uvanlige museklikkpuslespillet. Med svært få ledetråder eller veiledninger for å hjelpe deg, må spillerne tenke klart, logisk og rasjonelt for å kunne utvikle seg. Et nysgjerrig sinn er ekstremt viktig her - hver nook og cranny av hver scene må undersøkes grundig for å hente verdifulle tips og viktige elementer. Å være en: Episode 1 er bare begynnelsen på en episk historie - og du holder nøkkelen til handlingen! Hvis du vil ha svar på dette forvirrende konfrontet, er det på tide å tenke utenfor boksen! Lykke til med problemløsning!

Hver ung kriger lærling trenger en mester. Hver student i kamp trenger en veileder. My Pet Protector 3 ligger i middelalderens rike Arkadia, og er et episk eventyrsspill-eventyrspill hvor du må trene en uerfaren ung helt til en fryktløs krigerleder for hans undertrykte mennesker. Du spiller rollen som Protectoren, og må forme denne unge gutten (en ridderens æresgutt) til den modige kampmesteren som han en gang var og er bestemt til å bli igjen. Sett i et middelhavsstil land der ondskap har regjert i flere tiår, er du utødelig lærling må lære alt som er å vite om krigføring, våpen. hånd-til-hånd kamp, ​​sverdkamp, ​​kamp taktikk, og mer. Bevæpnet med din verdifulle kunnskap og opplæring, må du veilede denne "ville være erobrer" på hans forsøk på å returnere riket til sin tidligere lykke og herlighet.

Ingenting er igjen til sjanse i denne detaljrike reisen av eventyr satt i middelalderen. Din lærling må sakte bygge opp sin styrke og kampkompetanse, jobbe for å tjene virtuelle penger for å gjenoppbygge landsbyen, hvile når han føler seg sliten, og så mye mer. Tenk på din unge helt som en slags "kjæledyrprosjekt"; Du får hjelp til å forvandle sin omdannelse fra en skummel tenåring til et ustoppelig ikon for makt. Strategisk planlegging er nøkkelen til suksess i dette utfordrende fantasy RPG-spillet, da du trenger å velge egnede handlinger og trening for din prodigy gjennom. Er du klar til å veilede og se din lærling bli mesteren? Bra, la oss komme på jobb!

Farm Mania er en morsom tidshåndtering Rollespill-spill som simulerer landslivet på en gård. Du spiller rollen som Anna, og ditt oppdrag er å hjelpe bonden din bestefar, gjør gården sin til en travle suksess! Det er på tide å få hendene skitne! I dette morsomme opplevelsesverdenen kommer du til å: oppdra et stort utvalg av dyr og avlinger, oppdra små babydyr, bake brød og yummy paier, lage koselige skjerf og hansker - og samtidig tjene store overskudd og hoppe -Start din bestefars gård!

Har du en søt tann? Papa's Freezeria er et dessertmakende og hurtigmatssimuleringsspill hvor målet ditt er å kjøre en vellykket iskrem, og serverer gode drikker til kundene dine. Test hvor godt du jobber under press i dette morsomme rollespillet hvor du trener dine tidsbesparende ferdigheter, så vel som dine multi-tasking evner. Lær de essensielle ferdighetene til å styre en bedrift, samtidig som du har det gøy å skape og stylere en rekke deilige iskrem-sundaer.

Hvis du holder alle kundene dine fornøyd, vil de gi deg tips som kan brukes til å kjøpe nye ting til butikken din, og gjøre det til den kuleste iskremplassen i byen! Du blir holdt helt på tærne mens du tar ordre, lager sundaes og legg toppings på dem - alt på samme tid! Sørg for at du får hver ordre riktig, sprinkles og alt - og du vil være godt på vei til å bli iskremmesteren!

Epic Battle Fantasy: Adventure Story er et klassisk stil RPG adventure-plattformsspill hvor du spiller rollen som en kattelskende pirat som må navigere gjennom en rekke fiendtlige nivåer for å redde sin kidnappede kjæreste. Når den onde Kaptein Black Arrow fanger piratens kjære prinsesse og skarper tilbake til Karibien, setter den unge piraten seg på en episk reise for å frigjøre prinsessen og gjenforene henne med familiekatten - Whiskers. Bevæpnet med et sverd og en imponerende arsenal av magiske evner, må din modige unge pirat kjempe sin vei forbi spøkelser, ghouls, sopp, trær som kommer til liv og noen andre verdenskvinner på denne edle søken.

Sett i en verden full av magiske skoger, ekspansive skogkledde landskap og vanskelige hoppbaserte plattformsnivåer, bør dette fantastiske morsomme eventyret være en god form for fans av marcold-arkadespill, og også for fans av morsomme sverdhåndterende actionspill som har funksjon alle slags skjulte gutta. Raske reaksjoner, raske reflekser og fingerfylling er alle viktige her. Den pent animerte grafikken og bakgrunnsmusikken gjør for en autentisk arkadeopplevelse. Arrrrrr du klar til å begynne kamp, ​​O Bravest of all Pirates?

Illusjonistenes drømmespill er et morsomt puslespill av typen plattformer som visser deg bort til en verden av fantasi og magi. En gang var det en stor magiker som underholdt folkemengder med sine triks og illusjoner. Men da kjærligheten i sitt liv dessverre døde, stoppet han å utføre og mistet viljen til å leve. inntil en natt hadde han en drøm. Kan du hjelpe trollmannen til å finne vilje til å leve igjen?

Forvandle deg til forskjellige dyr for å finne nøkkelen på hvert nivå, og nå døren for å gå videre til neste nivå. Hvert dyr kan gjøre forskjellige ting: sommerfuglen kan fly, men hvis den møter en frosk, vil frosken spise den, og du må starte om igjen. Det er også en rev som løper fort og hopper langt, men det spiser noen kaniner som krysser veien.

Dette betyr at hvis du trenger å bli en kanin senere, må du ta hensyn til det. Du blir aldri helt eliminert, men som å falle i en grop eller bli spist av et annet dyr, vil du bare transportere din menneskelige form tilbake til et tidligere punkt i nivået. Nyt denne morsomme reisen inn i en tryllekunstneres drøm og hjelpe ham med å finne viljen til å leve igjen.

Dangerous Descent er morsomt rollespill online basert på den berømte tegneseriefigur American Dragon. Dette er et morsomt og mystisk barnespill som foregår i den magiske underjordiske helligdom, og vil holde deg opptatt i flere timer. Jake Long, et spesielt barn som har makt til å bli en drage, forsøker å redde magiske skapninger fra Huntsmaster's fangenskap.

Hjelp den amerikanske draken å komme seg ned gjennom kloakkene til Huntsclans underjordiske helligdom, hvor de kidnappede skapningene holdes mot deres vilje. Huntsmaster er der nede med en mengde vakter spredt over hele den underjordiske sanksjonen, så du må være veldig forsiktig.

Spill et kult, morsomt, teamarbeid-basert, pek og klikk puslespill! Hjelpe tre eksentriske tyver trekke av en siste heist i 1800-tallet Paris i de tre tyvene - et stimulerende, utfordrende og veldig sjarmerende RPG-eventyrspill hvor du må lede tre eldgamle kriminelle gjennom en serie med 6 lysende puslespill med museklikk . Ved å bruke datamaskinens mus må du samhandle med objekter og hindringer gjennom hvert nivå for å hjelpe Rob, Meaty og Slim å fullføre oppgavene sine. Stjel elementer og kombinere dem, alterner mellom de tre tyvene, og bruk hver tegnes individuelle attributter for å trekke ut fantastiske prestasjoner av virtuell tyveri!

Nødvendige ferdigheter: Dette vanskelige, online hjernen teaser spillet krever smart analytisk tenkning ferdigheter og strategi, veldig godt teamarbeid, og stor besluttsomhet og utholdenhet. Hver av troppen har en spesiell dyktighet, og du må finne ut hvordan du kan utnytte hver enkelt person til å utvikle historien sammen. Skarpe observasjonsferdigheter er viktige når du prøver å plukke ut gjenstander og objekter som kan hjelpe søket ditt. Et nysgjerrig sinn er nødvendig når du prøver å finne ut når og hvor du skal distribuere hver karakter.

Super Adventure Pals er et lette hjerte-action RPG-plattformspill for barn hvor du drar på et episk eventyr for å redde din dyrebare kjeldesten fra den onde Mr. B! Sett i en fargerik og eksentrisk tegneserie skogsverden, kan du reise mellom nivåer på en giraffe (virkelig kult!), Samhandle med spottete tegn, og generelt forårsake så mye kaos som mulig ved å beseire fiender, og tjene dyrebare perlekraftverk. Med gameplay som ligner litt på Sonic (du må hoppe rundt, beseire fiender, samle gullmynter osv.), Kan du øke karakteregenskapene dine etter hvert som du utvikler seg, og gjør ham generelt til et absolutt plattformsaggregat! Når du legger din makt på sine nådeløse minions, vil den feige Mr. B tenke igjen før du snakker med din elskede rock!

Dette originale og uvanlige rollespillet krever nifty keyboard tapping ferdigheter og den brede viljen til å lykkes når du navigerer deg gjennom de mange fiendtlige nivåene. Ta på mini-gorillaer, hoppe ormer, manisk sopp, og mer på det som bare kan beskrives som en virkelig galskapsoppgave! Noen spillere vil nyte den fargerike, frie roaming-handlingen, mens andre vil sette pris på en ganske vanskelig plattformstest som definitivt tvinger deg til å utvide din følelse av hva som er mulig! Ok Great Platform Adventurer, la oss slå veien!

Rift er et sprø retro puslespill-plattformsspill for barn og tenåringer, hvor du får poeng og passerer nivåer ved å spille rollen som en merkelig liten robot for å samle batterier og mate kake til sin Big Greedy "sultende" Master. For å gjøre dette må du komme gjennom en rekke krevende døråpninger og boksebyggende situasjoner som krever planlegging og tålmodighet.

Robotkarakteren (som snakker til deg) ligner en Star Wars-robot, og mesteren er som en rosa versjon av den berømte "Jabba Hut" fra samme film. Dette unike og underholdende spillet byr på endeløse timer med moro moro. Ikke la spilltegnene gå ned! Roboten er ensom og trenger deg og mesteren må ha sin kake! Bli flyttet og ha det gøy!

OK, du er roboten, og du må få kake til mesteren din! Han er "sultende!". Hvis du ikke skynder deg, roper han på deg. Trykket er på. Ikke skuff deg! Han elsker kake. For å komme dit må du bruke bokser, plassere dem strategisk for å åpne dører, og samle så mange batterier som mulig for å tjene poeng. Når du får kaken til mesteren din, er han glad og du passerer nivået. Dette retro simuleringsspillet er ikke noe kake - vær advart. Hei hei? Hvor er du? Jeg må ha kake! Skynd deg!

Online Granny In Paradise Game: Granny og hennes kattunge er på ferie. Men, mens du slapper av, så Granny ikke hvordan kattungene hennes ble tapt! Hjelp Granny finne sine kjære kjæledyr. Ditt mål er å lede Granny til sine kattunger til et sted merket MEOW. Når du husker at Granny elsker blomster, må du finne dem alle for ekstra poeng mens de fører kattunger. Grav hull for å beskytte deg mot oppdagede fiender eller å grave deg selv en vei for å gå gjennom. Det er noen nivåer hvor du kan samle bonushjerter, men du må være rask, fordi tiden tikker! Når alle kattene er blitt reddet, vises utgangsblommen. Gå Granny inn i den. Det er mer enn 170 nivåer og 5 forskjellige feriesteder hvor du må redde kattene som kjører, klatrer, graver og flyter samtidig.

Bygg ditt eget hotell imperium, og stige fra rangen av gjestfrihet nybegynner til en respektert, multi-location, hotellkjede super-eier! Hotel Baron er et utrolig grundig, sterkt stimulerende tycoon-spill og RPG-byggingsbasert aktivitet (for eldre barn, videregående skole & studenter) hvor du har mulighet til å bygge, vedlikeholde og kontrollere din egen hotellvirksomhet. Med tre forskjellige spillmoduser kan du bygge din bedrift fra grunnen, ansette ekspertpersonell, designe utvendig og innvendig av hotellene, gi toppkvalitets kundeservice og mer!

Grunner til å spille dette utrolig detaljert, forretningsstyrings simuleringsspillet: Hvis du selv har en forbipasserende interesse i gjestfrihets- og tjenestebransjen, eller noensinne har drømt om å eie din egen skalerbar virksomhet, er dette en fantastisk gratis aktivitetsaktivitet for å dykke inn! Test og utøve dine forretningsferdigheter, kjøre, besluttsomhet og utholdenhetsnivåer for å oppnå visjonen din. Selv de mest mindre detaljene er under din direkte kontroll i Hotel Baron - fra høyden av hver etasje, prisen på hvert rom, til plantelivet i hotellets lobby!

Ferdigheter / strategi kreves: Skarp forretningshet, en vilje til multitasking, sterke beslutningsferdigheter og problemløsende evner er noen av de viktigste ferdighetene til en god gjestfrihetsleder. Nøyaktig museklikk er ganske viktig her også, spesielt med svært spesifikke detaljer. En god strategi kan være å tenke på tiden du har oppholdt seg på et hotell eller motell. Veie opp det du virkelig likte og ikke så mye om din virkelige opplevelse, og deretter forbedre dine virtuelle hotellmiljøer tilsvarende!

Prince Of Persia er et rollespill labyrint spill for eldre tenåringer hvor du kommer til å redde verden fra den mest fryktede magien noensinne kjent - de dødelige "Sands of Time"! Den er fullpakket med sving svingende handling og eventyr! Du har bare 8 minutter til å navigere i fangehullet til Viziers trone rom og stoppe ham fra å løsne denne magien. Hvis du ikke kan komme gjennom labyrinten av truende korridorer og nå Viziers trone i 8 intense minutter, er det spillet over!

Bakgrunn: Den forræderiske Vizier har styrtet sultanen og tok kontroll over denne kraftige magien. Det sies at ingen hær kan tåle sine korrupte krefter. I løpet av åtte minutter vil Viziers bud for ubegrenset kraft være fullført. Bare en modig prins har makt til å stoppe ham ... og at prinsen er deg!

Er du klar til å bli Supernanny til noen elskelige små barn? Sweet Babies Care Center er et søtt online barnevakt simuleringsspill hvor du må ta vare på 3 krevende babyer i ditt eget barnehage. Du spiller rollen som omsorgsperson til de søte, små tykene, og du må sørge for at de stadig blir matet og vannet - samt holdt underholdt av deres favorittlegetøy. Men vær advart, hvis de ikke får det de vil, kan de bare skrike huset ned! Hold de små gutta lykkelige, og poeng for hvor raskt du gir dem det de trenger.

Dette fargerike omsorgsspillet vil virkelig teste dine multi-tasking evner, da det kan være tre babyer om gangen - alle som ønsker din oppmerksomhet. Du trenger også raske reaksjoner, da disse rascals vil gi ørene en ringing hvis de ikke får sin foretrukne behandling i dobbelt rask tid! Dette morsomme pek-og-klikk-spillet passer godt til alle jenter eller gutter som etterligner å ha sine egne barn når de spiller eller omsorg for andre. Er du klar til å vise din varme side? Bra, det er på tide å fylle den flasken - de tørste babyene venter!

Online Cheese Hunt Spill for små barn er et morsomt eventyrspill med søte figurer og hyggelig animasjon. Det er 5 morsomme nivåer av ostjakt for deg å fullføre. Målet med spillet er å finne og spise all ost uten å skade deg selv. Vær forsiktig med studsene! De kan skade deg! Jo raskere du fullfører et nivå, jo flere bonuspoeng får du, så skynd deg! Du kan se din helse tilstand, nivå, bonus tid og score nederst på spillskjermbildet. Det er også en pil som viser hvilken vei du skal gå. Ha det gøy!

Et spill for unge cowboys og cowgirls der ute, Nicki's Roundup er et morsomt og raske ferdighetsspill hvor du må ri rundt på hesteryggen og rulle opp en haug med rømte små griser ved hjelp av et virtuelt lasso tau (for de som ikke er kjent med klassisk cowboyaktivitet, en lasso er en lengde av tau som er bundet i en løs sirkulær sløyfe som kan brukes til å fange bevegelige mål i sin grep når den strammes). Du spiller rollen som Nicki, den modige cowgirlen som er spesialist når det gjelder å fange gris med en lasso. De omsorgsfrie, små dyrene har rømt fra låven, og du har til solnedgang for å rydde opp så mange av dem som mulig. Dash rundt på hesteryggen, lanserer lassoen din til noen griser som sniker rundt i nærheten. Poeng poeng for å fange griser som er lengre unna.

Det er også andre søte, små dyr som kan bli fanget som power-ups, for eksempel hvite og brune bunnies! Dette morsomme ridning- og gårdsbaserte spillet vil virkelig teste dine raske reaksjoner og hånd-øye-koordinering, som de grisene er sikre på, er raske, små movers! Du må også være ekstremt nøyaktig, da bare et lassekast vil finne en av de rømmende grisene. Det er på tide å sette på Stetson Hat, og bli cowboy eller cowgirl du drømte om å være! Yee-Haw! Her lille piggy.

Kjøp, avl, salg og omsorg for kyllinger har aldri vært så mye moro! Chicken Coop er et multi-tasking, farm management simulation spill hvor du tar over driften av en høy vedlikehold høne gård! Hold dine nye fjærete venner lykkelige, sunne og produktive ved å sørge for at de er godt matet, vannet og tatt vare på. Selg sine egg og kyllinger for profitt for å opprettholde din lukrative gårdsvirksomhet!

Dette punkt-og-klikk dyrevelferd og bonderollespill er en sann test av dine multi-tasking ferdigheter og raske reaksjoner som høner trenger konstant oppmerksomhet. Hold deg opptatt av å gå til markedet, fylle opp lagre, rugeegg og bygge opp din voksende gård. Gode ​​pengestyringsevner vil også være påkrevd da du må holde øye med gårdenes økonomi ved slutten av hver arbeidsdag. Glad kyllingbruk!

Spill rollen som en kvalifisert treningsleder og -leder i ditt eget merkevare spanking nye treningsstudio! Det store spørsmålet er - kan du gjøre en suksess ut av det? Jenny's Fitness Center er et pek og klikk, business management-basert tycoon spill for jenter og gutter hvor du tar over driften av et travelt, kundefylt treningssenter. Du spiller som daglig leder Jenny, og må løpe rundt i treningsgulvet og lede kunder til ulike stasjoner, planlegge treningsøktene, samle inn betalinger og mer i dette raske, multi-tasking entreprenørskapsmiljøet!

Som en online-forretningssimuleringsutfordring krever dette spillet en rekke virkelige ferdigheter og forretningsvennlige grunner, inkludert viktigheten av god kundeservice, virkelig hardt arbeid, lederstrategi, stabssammenheng, utholdenhet og mer. Rask reaksjoner og visuell bevissthet er også viktige her da du prøver å raskt tilfredsstille hver kundes ønsker.

Denne tycoonutfordringen kan også spilles som god øvelse for alle som er interessert i en dag med å jobbe i trenings- eller gjestfrihetsbransjen, eller noen spirende unge entreprenører der ute som tror de har det som trengs for å sette opp sin egen unike bedrift. Ok Jenny, du er åpen for forretninger - så la ditt beste smil og evne skinne gjennom!

Topp 20 nettleserbaserte spill uten nedlasting eller registrering av timepass

Beste nettleserbaserte Online spill: - Spill har kommet langt siden vi berørte vår pc for første gang. I utgangspunktet var det DOS-spill. Så kom arkadespillene og enkle nedlastbare flashfilspill. Advent of Android brakte spillindustrien til sin topp. Det var både bra for bruker og spillutviklere. Men du må fortsatt installere disse spillene på mobiltelefonen din, og det vil kreve nedlasting og installasjon. Men hva om du er online foran PCen din og ser ut til å drepe litt ekstra 10-15 minutter og bli lei av ingenting å gjøre. Du vil ikke gå for hindringene ved å laste ned et spill og installere på datamaskinen, heller ikke at du vil at spillet skal være for komplekst, slik at de ekstra 15 minuttene blir bortkastet i å lære spillene.

Her går listen over Topp 10 enkle gratis online spill for tidspass, som krever ingen registrering, nedlasting og installasjon av noe slag. Disse spillene er enkle å lære og vanskelig å mestre. På grunn av deres enkelhet har de blitt svært populære og vanedannende.

Topp 10 gratis nettleser spill

Klipp tauet er et interessant spill hvor en frosk sitter i bunnen av spillvinduet, og du må kutte det bevegelige tauet på riktig tidspunkt slik at maten går direkte inn i froskens munn. Dette spillets android-versjon av spillet er også veldig populært. Men du kan enkelt spille dette miniclip online spillet rett i nettleseren din uten registrering. nedlasting og installasjon av noe slag. Fortsett Flytt til neste knapp for å spille spillets neste nivå, når du har fullført det nåværende nivået.

Slither er et online spill akkurat som slange du spilte på telefonen din. Men få store forskjeller satte det i en liga av rockstar-spill. Det er et multiplayer spill hvor veldig annen orm er en spiller akkurat som du sitter i et hjørne av verden. Også, å spise gjør deg stor, og når du er stor, blir de mindre ormene drept bare ved å berøre deg. Å dræpe lengre ormer betyr mer spredt mat, og du vil bli stor umiddelbart. Svært vanedannende spill, jeg må si.

Flappy fugl var på en gang det mest populære spillet på android. Enkel å lære og vanskelig å mestre, flappy fugl blir en øyeblikkelig suksess, og dens skaperen fra Vietnam ble et øyeblikks suksessikon også til han slettet spillet fra android butikker. Men du kan fortsatt spille spillet online i nettleseren din. Du må bare klikke eller trykke på mellomromstasten for å få fuglen til å hoppe og holde den flygende hele tiden, og lagre den fra kommende hindringer i veien.

Pacman var det mest vanedannende spillet siden adventen av PCer og Internett-æra. Overraskende er det fortsatt elsket av spillentusiaster og tidsmordere som deg. Vet du at du også kan spille pacman gratis i Google. Bare søk Pacman i Google søkefelt. Der finner du en google doddle av pacman for 2010. Bare Klikk for å spille lenke for å begynne å spille online pacman-spill umiddelbart uten noen form for opprettelse av en konto. Du kan ctrl + bla for å gjøre det til storskjerm.

2048 spill ble utviklet av en 19 år gammel gutt og han lagde millioner ut av det. Dette spillet steg til suksess på kort tid i android og iOs sirkler. Dette er et logisk spill hvor du må skyve fliser med tilsvarende tall for å oppsummere, så blander 2 med 2 resultater i 4. Nå må du blande 4 med 4 igjen for å lage 8 og så videre. Hver blanding produserer ytterligere 2 som et biprodukt. Målet er å produsere 2048 uten å få plassen alt fylt med fliser. Spill 2048 Online-spill rett inn i nettleseren din.

Copter var veldig populært klassisk flash spill som du må ha funnet ut på vennens PC i fortiden. Det var dagene hvor ingen android plattform var tilgjengelig, ellers må copter spillprodusent ha tjent penger på dette spillet med annonsenettverk for å bli millionær over natten. Dette spillet har også en nettleser-versjon som du kan spille rett i nettleseren din uten å registrere deg og kaste bort tiden. Enkelt spill der du bare må fortsette å klikke med musen for å lagre den fra kommende forhindringer. Flappy fuglen har funnet den maksimale inspirasjonen fra dette spillet.

Sudoku er veldig populært logisk spill der du må fylle tallene i tomme bokser, slik at hver kolonne og hver rad samt 3 til 3 rutenett inneholder alt nummeret fra 1 til 9. Like etter oppfinnelsen av dette spillet, Dette ble så populært at det erstattet ordet scrabble-puslespill i magasiner og nyhetspapirer. Overalt ble folk på tog og buss sett på å løse Sudoku, da dens popularitet brøt ut. Du kan spille online versjon av spillet i nettleseren din også, ved å klikke på lenken over for å spille det problemfritt.

Ten Bullets er det enkleste og det kuleste spillet på listen. Det er et tilfeldig, meningsløst og og overraskende veldig vanedannende spill. Klikk eller mellomrom skaper en brannhandling på skip. Hvis din drapfrekvens er høy, vil spillet fortsette å fortsette, ellers vil det ende opp med kort varighet, og vil fortelle deg å spille igjen. Enkelheten i dette spillet er strålende. Et morsomt og elegant designet spill for å drepe. Bakgrunnsspillet legger x-faktoren til spillet. Spill dette nettbaserte nettbaserte spillet for å føle dette.

Dirt Bike er også veldig populær tid drap maskin i kontorlokaler. Målet er ikke å ri fort, men å bevege seg uten å falle. Høres kjedelig ut, men utrolig et av de mest vanedannende spill på planeten. Den har utviklet seg til forskjellige typer, men stilen til det online flashbaserte spillet i nettleseren forblir det samme og hurtigtangene endres ikke.

Av alle disse topprangerte gratis online spill, dette spillet er det mest enkle utkikk hardeste spillet. Før jeg spilte dette spillet, var jeg ikke klar over det faktum at turgåing kan være så mye tøft på nettet. Det er 4 Keys å spille dette spillet, Q og W er for å flytte lår og O og P er for å flytte kalver. Jeg er fortsatt å finne ut hvordan å gå riktig i dette spillet.

11. Spill skjult spill i Chrome Offline

Hvis du ikke er koblet til Internett. Bare åpne Chrome-nettleseren din og bare hvor den viser kan ikke koble til Internett budskap. Du vil se en drage der. Bare trykk på mellomromstasten for å slippe løs dragen. Du kan hoppe med mellomromstasten eller piltasten. Dette er et uendelig javascript-spill skrevet rett inne i Chrome-nettleseren.

Topp 10 beste nettstedene å spille spill gratis uten å laste ned

Alle elsker å spille spill fordi spill involverer så mange gøy å skape element og mange måter å oppfylle vår grunnleggende motivasjon. Vi spiller spill enten i datamaskin, Android-enhet eller i Play Station. Det er to måter å spille spill, en er frakoblet og en annen er online. De fleste av oss foretrekker frakoblede spill, men en gang om gangen kommer du til å kaste med de lagrede spillene dine, så må du gå for noen online spill. I online spill vil du aldri lei deg, fordi her får du tusenvis av gratis spill i flere kategorier. Så i dag i denne artikkelen vil vi gi en liste over de beste online spillstedene der du kan spille online spill gratis uten å laste ned.

På disse nettstedene finner du en rekke gratis online spill, inkludert Action Spill, Arcade Games, Kortspill, Puslespill og Sport & Racing Games etc. Se under listen over 10 beste online gaming nettsteder.

Topp 10 beste nettstedene å spille online spill gratis uten nedlasting

Kongregate er en av de beste online spillportaler der ute. De tilbyr over 87 000 gratis online spill sammen med brukeranmeldelse og vurderinger. De gir spill i kategorier som Action, Eventyr, Racing, Skyting spill osv. Så det er enkelt å finne favorittspillene dine ved å utforske kategorier.

Selv om registrering er valgfri, men hvis du registrerer deg, kan du spore poenget ditt, samle inn merker og du kan også delta i chat og fora. Så det er bedre å registrere seg som medlem.

Addicting Games er det største online spillområdet i USA. Over 10 millioner brukere flocker til dette nettstedet hver måned. De lanserer mer enn et dusin spill hver uke. Alle spill i Addicting Games innsendt av spillutviklere fra hele verden. De gir spill i kategorier som strategi, bil, skyting, sport, handlinger og gåter etc.

Så bare velg ditt spill og begynn å spille, men før du starter hvis du registrerer deg, kan du spore poengsummen din, og du kan også utfordre din venn.

MiniClip er et av de ledende online spill nettstedene. MiniClip gir ikke bare online spill, de utvikler og distribuerer også mobile og sosiale spill også. De fleste spillene på MiniClip er originale, som bare er tilgjengelige på dette nettstedet. De gir gratis online spill, inkludert action, skyting, eventyr, sport, stunt og 3D-spill.

Registrering hvis det er gratis og valgfritt, men registrering vil bidra til å spore høy poengsum, rangering og lage din egen avatar på miniclip.

Dette er et annet beste sted på nettet for å spille online spill gratis uten å laste ned. Hver uke legges nye spill på Armor Games. De tilbyr gratis spill i mange forskjellige sjangre som puslespill, online krigs spill, online bilspill, online skytespill etc ..

Registrering på Armor Games er gratis, og når du registrerer deg vil de gi lesreklame, og du vil også kunne lage din egen favorittspilleliste, tjene panserpinner og du kan også delta i fellesskapssamtaler.

Pogo er et flott sted å spille gratis online spill. De har stor samling av gratis spill. I motsetning til andre online gratis spill nettsteder tilbyr de en rekke klassiske Hasbro brettspill som RISK, YAHTZEE, SCRABBLE og MONOPOLY. De gir mange spill i flere sjangere som Card, Board, Casino, Word-spill, Arcade spill etc.

Registrering hos PoGo er gratis og valgfritt, men hvis du registrerer deg, får du flere fordeler som vil inngå i premietegning, koble til facebook, tjene token etc

NewGrounds er et største flashbasert spill og animasjonsnettsted på nettet. De tilbyr stort antall online spill gratis. Ikke bare online spill de også tilbyr animasjon film, lyd, kunst etc ..

NG tilbyr spill i flere kategorier som Action, Eventyr, Puslespill, Gadgets, Ferdighet, Spam, Sport etc ..

FOG publiserer noen av de høyeste kvalitetsspillene som er tilgjengelige online, og alle spillene er helt gratis å spille. De har massiv samling av online spill i flere kategorier, inkludert Eventyr spill, forsvarsspill, kjøre spill, flygende spill, multiplayer spill sorter spill osv.

Registrering hos FOG er gratis. Hvis du har registrert deg, får du tilgang til chat-rom, se historie, favorittliste etc.

B Games er et annet beste gratis online spillområde, spesielt bygget for gamer. Alle spillene i B Games er høy kvalitet og Fresh. De tilbyr tusenvis av gratis online spill og nedlastbare spill også.

De oppdaterer nye spill hver eneste dag slik at du vil berøre nye spill hver gang. De tilbyr spill i flere sjangere, inkludert bil spill, jente spill, racing spill, skyting spill, puslespill spill osv.

Candystand er et annet beste sted å spille online gratis spill. De gir gratis spill i flere kategorier, inkludert puslespill, racing, arced, kort, sports spill og massevis av flere gratis online spill.

Candystand ser faktisk ut av de online gratis online spillstedene fordi de gir bort et vell av belønninger som du blir lagt inn for å vinne når du når topplasselisten på flere av spillene sine eller handler med plassene du lager fra spill.

Gamehouse er mest kjent for sine nedlastbare spill, men også de har stor samling av online gratis spill. Spillene inkluderer puslespill, handlinger, sport, arkade, barn, kamp 3, strategi, ordspill osv.

Selv om det er mange gratis online spill nettsteder, men de ovenfor nevnte nettstedene er de beste og mest populære nettstedene for å spille online spill gratis uten nedlasting. Håper du liker denne listen over gratis online spill nettsteder. Hvis du har noen tanker eller ønsker å dele opplevelsen din om disse gratis online gaming nettstedene, så gi oss beskjed i din kommentar.

Spill gratis spill online uten nedlastinger

Spill den fulle versjonen uten tidsbegrensninger takket være våre sjenerøse gratis spillsponsorer. Spill gratis online spill; bil spill, match 3 spill, racing spill, spill for jenter. , skytespill, puslespill, boblespill, zombiespill De nyeste utgavene i online. Spill online spill, skyting spill, kampspill, zombie spill. , actionspill På GameHouse, finner du et bredt utvalg av flotte, utfordrende spill. Skyting, nedlasting etc., strategi, racing nedlastinger Spill gratis spill online, inkludert racing spill, mer på. , sports spill Last ned, nedlastinger spill fullversjonen av disse spillene gratis. Nye spill. Spill online uten å skyte spill GRATIS på den største kilden til gratis skytespill online. Nye spill blir lagt til daglig, slik at du aldri blir lei av. Velg ditt favorittspill, ha det gøy.

, De beste online spillene gratis. Spill de beste gratis Mahjongg, Mahjong Games online, inkludert spill som Mahjong Fortuna, Mahjongg 3D, Towers. , Mahjongg Dimensjoner uten, Koble, Mahjong Solitaire Nye spill lagt til daglig.

KILEN AV GRATIS SPILL ONLINE

Populære Tags

Toppspill

søk

partnere

Nye spill denne uken

Utvalgte spill

Parker bilen din i dette fantastiske parkeringsmordspillet. Prøv å ikke slå noe, eller du vil betale kostnadene! Flytt kjøretøyet og kjør gjennom parkeringsplassen.

Sjanger: raseri hindringer parkering gratis på nett

Skyt boblen ved å matche 3 bobler kombinasjoner så fort du kan. Jo mer nivå du får, desto mer farge har du. Sikt forsiktig og vinn

Sjanger: kanonbobler match3 gratis spill online

Krismas Mahjong er en juleversjon av Kris Mahjong. Et veldig populært Mahjong-spill. Koble mahjongbitene i KrisMas Mahjong. Ryd brettet ved å fjerne alle par av identiske fliser.

Sjanger: connect-2 connect2 på nett gratis koble

Parkering Fury er tilbake med Parking Fury 2! Park nye biler i tomme parkeringsplasser uten å treffe andre biler eller hindringer. Lykke til!

Sjanger: gratis spill online

Bli med Rass i et viktig oppdrag for Corp. Bekjemp mot rytterne gjengen som regjerer ødemarken og beseire sjefen Duke Mo. Corpet har ikke ekstra midler for øyeblikket, men de [..]

Sjanger: gratis oppgraderer biler på nett sikter

Populære spill

Gratis spill online er en gren født ut av folks behov for å slappe av, selv om det i noen øyeblikk og ut av spillerne må samles på ett sted (selv om de er tiere, hundrevis eller tusen miles unna) og samhandler.

gameSheep.com ble lansert i 2006, og er en av de beste nettstedene med gratis spill online i verden. Inntil i dag og i mange år mer håper vi, portalen forblir blant spillernes favorittspillwebsite.

Gratis spill som Smokin Barrels, Extreme Trucks eller Manole holdt toppstillinger på alle online spill nettsider der ute i uker og vurderinger som presenterer disse titlene ble omtalt på de beste gjennomgang nettsteder som JayIsGames.com eller FreeGamesNews.com.

Ved spillernes forespørsel har vi lagt til nye underkategorier. Vi vil fortelle deg noen ord om dem nedenfor:

Tower forsvarere - Målet med forsvarsspill er å prøve å stoppe fiender fra å krysse kartet ved å bygge et tårn eller mer som skyter på dem når de passerer. Fiender og tårn har vanligvis varierte evner og kostnader. Når en fiende blir beseiret, tjener spilleren penger eller poeng, som brukes til å kjøpe eller oppgradere et nytt tårn. Valget og posisjoneringen er den viktigste strategien i spillet.

Balong spill En av de gratis spillene i baloonseksjonen er Bloons Tower Defense. I utgangspunktet et nettleserspill, så tilgjengelig som en iPhone-app. Spillere bruker apekatter, klipper tårn, dart, frysing og kanoner å briste balonger før de når utgangen. Wired kalte det "popkultur på sitt beste". Bloons Tower Defense 4, utgitt i 2009, er den nyeste versjonen.

Racing spill - Her finner du et stort utvalg av gratis bilspill. Du kan kjøre din egen verden rundt, bare for å ha det gøy. Men hvis du tør, ta en rask og vinn løp uten å skade deg selv, fordi du må fullføre uheldig.

Mario spill - Det mest komplette valget. Husker du Mario? Den lille rørlegger du pleide å leke med, er nå tilbake i virksomhet i en moderne versjon av spillet.

Krigs spill - Ja! Det er på tide å samle hæren din og bygge strategien din. Ordne dine tropper, bygg vegger, tårn og slott, gå fra en alder til en annen. Er du en sann strateg? La oss da gå til kamp.

Multispiller spill - I multiplayer seksjonen du får sanntid moro med vennene dine eller få nye venner. Snakk med dem og spill de mest vanedannende - Crystal Clear, Elastic Soccer, Trick Hoops eller Toltec Rings. Prøv dem alle!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 − 61 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map