spillet av bingo

spillet av bingo

Det er mange innendørs spill som vi elsker å spille i løpet av en sammenkomst eller en annen anledning. Bingo er et spill som ikke bare er morsomt å spille, men kan også gi deg en sjanse til å vinne store premier! Bingo.

Det er mange innendørs spill som vi elsker å spille i løpet av en sammenkomst eller en annen anledning. Bingo er et spill som ikke bare er morsomt å spille, men kan også gi deg en sjanse til å vinne store premier! Bingo, som vi alle vet, er et sjansespill ved hjelp av kort som består av rister med tall i rader med fem. Tallene blir kalt ut tilfeldig til en spiller lager et vinnermønster, som kalles en bingo!

For å spille bingo må hver spiller kjøpe ett eller flere kort delt inn i tall og tomme firkanter. Disse tallene er valgt tilfeldig, vanligvis fra et basseng på 75 til 90, og de blir kalt ut av en "banker". Den første spilleren som oppnår et mønster der alle tallene er blitt kalt, roper "bingo" eller "house , "Og er i stand til å samle pengene på spill, vanligvis minus en viss liten prosentandel.

En annen variant av bingo er hvor sentralplassen på kortet er ledig, og den første spilleren til å få en serie med kalt nummer på rad - som vertikalt, horisontalt eller diagonalt - er vinneren. Premiene i bingo kan til og med beløpe seg til tusenvis av dollar, og det er lovlig i de fleste amerikanske stater som forbyr andre former for gambling. Bingo guide online brukes ofte av kirken og andre organisasjoner til å samle inn penger.

Bingo er et derivat av lotto, et lotterispill som begynte i år 1530 i Italia. Senere i år 1778 har den fått oppmerksomheten og interessen til folket i Frankrike. Spillkortet som ble brukt, var da delt inn i tre horisontale og ni vertikale rader. Hver horisontale rad hadde fem nummererte firkanter og fire tomme firkanter. Ingen to lotto kort var like og sjetongene var nummerert fra 1 til 90. Noen ville ringe ut nummeret samtidig som de tegnet et nummerert token. Selvfølgelig vil spilleren å fullføre den horisontale første bli erklært som vinneren.

Mange mennesker elsker bingo, spesielt de eldre. Nå har tiden endret seg, det er også online bingos som kan spilles hvor som helst så lenge du har en datamaskin med en internettforbindelse.

Så på noen av de vanligste bingospilltyper og -eksempler.

Ellers kjent som US bingo, dekker vi dette spilletype i detalj på vår spesifikke 75 ball bingo side, men en rask oversikt er at som navnet antyder, benyttes 75 baller i spillet og spillerne bruker kort av rutenett 5 x 5. A Win oppnås ved å markere et forhåndsbestemt mønster (oftest horisontalt, diagonalt eller vertikalt mønster). BingoHall har noen fantastiske og store spillerbaserte amerikanske bingospill - Dollar-spill er for øyeblikket vår favoritt, $ 1 for å kjøpe billetten din med en $ 2,5k-premie.

Dette er det vanlige bingospillet i Storbritannia og bruker 90 baller. Kortene består av et 3 × 9 rektangulært rutenett hver linje har 5 tall og 4 tom svart. Spillet spilles på 6 billetter. Hvert nummer kan bare utropes en gang. Et vinnermønster er basert på 3 påfølgende mønstre (hvert mønster kan få deg en seier - og hver har sin egen pris knyttet til den). Mønstrene er "en hvilken som helst linje" (dvs. Alle tall på en linje er merket), "noen 2 linjer" (dvs. Alle tall på to linjer på billetten er merket) og "fullt hus" (dvs. alle 15 tall på en billett er merket). Du kan gå over 90-ball bingospill i detalj via denne lenken. Vi liker virkelig 90 ball bingo spillet. For det første har de en av de beste stedene og spillene i all hovedsak, og de har en stor mengde 90 ballspill som går hele tiden, med varierende billettkostnader, 5p-billettene er et flott startpunkt, da premiene pleier å være bedre for denne billettprisen enn på andre nettsteder.

På vår måte å spille bingoseksjon finner du flere detaljer om 80 ball bingo, på et øyeblikk er dette et mellomrom mellom 75 og 90 ball bingo og har blitt stadig mer populært de siste årene. Det spilles på et 4 til 4 kort med hver kolonne som har en tilsvarende farge (rød, gul, blå eller hvit. Det vinnende kortet har matchende tall kalt til et forhåndsbestemt mønster for det spillet. For eksempel en diagonal linje over kortet .

Denne typen spill kan spilles som en variant av enten 90 ball eller 75 ball bingo (og 80 ball for den saks skyld). Den eneste

forskjellen er hastigheten der spillet spilles; tallene kalles av mye raskere enn i vanlige bingospill.

Denne spilltypen er utmerket for mobil og spillere som ønsker å passe inn i noen raske spill, det er også et bingospill hvor

online spill med automatisk merking av kortene etter vår mening er mye overlegen spill til det i en bingo hall hvor hastighet

bingo kan være litt stressende. Et godt eksempel på dette online er William Hill Bingo - deres 90 ball speed bingo er veldig høyt

Klassifisert spill, billettene er billige med en krone og premier fra £ 7 til £ 60.

Kan ikke bestemme hvilket bingospill du har? Multi variant bingo er som navnet antyder et spill som består av combing

elementer av tradisjonelle 90 ball, 80 og 75 ball bingo spill, dette gjør at du ikke trenger å hoppe fra rom til rom for å spille

hver av de varierende stilene, så det er et flott alternativ for å øke nyheten i bingospillet ditt. William Hill bingo har to

gode spill "time out tavern" og "variasjon" - Variety har et rettferdig spill satt opp med maks 12 billetter per spiller, og hver

billettkostnader fra 10p opp. Time out tavern spillet har noen store premiepott opp til £ 1000.

De fleste online bingo nettsteder vil også tilby gratis spill av bingo for spillere å bli vant til romtypene sine og hvordan deres nettsteder fungerer. Det er også godt å ha noen gratis spillalternativer til å spille på ditt valgte bingorom, legg til chat med vennene dine mens du venter på jackpotten og premisspillene å starte. Selv om et par bingo nettsteder bare er ekte penger bingo, tilbyr de fleste gratis spill til å spille mot ekte mennesker for å bli kjent med programvaren og nettstedet deres.

Nå gitt, er bingo ikke et vanskelig spill å lære, men en gang imellom vil en nybegynner ønske å spille gratis bingo i noen runder før de setter opp pengene sine, bare for å få tak i spillene. Jeg vet at noen av dere lurer på hvordan du kan spille gratis bingo og vinne ekte penger.

Mange nettsider lar deg spille gratis bingo og vinne pengepremier fordi de krediterer kontoen din med en gratis tenner eller så på første registrering. Disse gratis online bingo spillene er bingo hallens måte å vise deg de tror på deres nettsted og programvare som et godt online bingo hjem.

Noen nettsteder krever at du registrerer deg som en gratis spiller før du lar deg spille gratis bingospill eller få gratis bingokort. Dette er slik at bingo nettstedene ikke blir scammed ved å gi ut gratis bingo billetter og penger til samme person igjen og igjen.

Nettsteder vil ofte av en type "free roll" hvor det er gratis å gå inn i bingospillet og vinne enten penger eller premier som bil eller TV - dette er en form for incitament til å belønne eksisterende og lokke nye kunder. Disse typer spill er svært populære, og vi oppfordrer folk til å bli involvert, da det er en fin måte å både se om et bingospill fungerer for deg, men også en tendens til å være mye moro for brukeren.

Chat-spill er nettopp det, bingospill hvor nettbaserte rom oppfordrer spillerne til å chatte med hverandre og bygge en følelse av fellesskap blant de elektroniske spillerne i det rommet. Vanligvis å delta i chat-kamper får du ekstra bonuspoeng eller -poeng, som du kan bruke mot nye bingo-billetter til vanlige spill eller for å kvalifisere deg for spesielle bonuser og premier.

Noen rom som BingoBilly har både vanlige og promo chat-kamper. Hovedforskjellen mellom de to er kvalifikasjonen du må ta del av, basert på om du er en toppbruker eller ikke, slik at de kan skreddersy både spill og premier mot de respektive spillerne.

Bingo Rooms bruker chat spill moderatorer for å sikre at chatten går bra, og hvert rom har vanligvis strenge retningslinjer over hvordan folk adresserer hverandre vinn chat-spill. Det er verdt å se på hvert rom chat-spill, da det er en fin måte å være en del av samfunnet, og du får også gode bonustilbud ved å delta.

Bingo spilltype er basert rundt et forhåndsbestemt mønster i 75 ball bingo eller et fullt hus i 90 ball bingo (det kan også være andre mønstre selvfølgelig, men disse er de vanligste formene). Gevinstene for å få det mønsteret kalles jackpotten, og i dette spilltypen er jackpotene angitt før spillet starter (og i de fleste tilfeller ikke stole på antall personer som spiller eller kostnaden for billettene, ettersom andre vanlige spill kan gjøre). Som et eksempel på dette drar vi oppmerksomheten til Wink Bingos lørdag kveld garanterte jackpot, den starter kl 10:00 hver lørdag, kortprisen er 50 p og jackpotten er £ 5000!

Som de forhåndsinnstilte bingospillene som er nevnt ovenfor, er Progressive Bingo jackpotter en type spill hvor startprisen er løst før spillet starter, og vokser da flere og flere spillere kjøper billetter til spillet. Vanligvis har de spesifikke vilkår på dem som et fullt hus eller svart ut må fylles ut med de første 50 nummerene som kalles ellers jackpotten går videre til neste kamp, ​​så jackpotten kan vokse og vokse til en vinner er funnet. Costa Bingo er en av de beste stedene for progressive jackpotter på både 75 og 90 ballspill. Premiene er vanligvis veldig gode og løper veldig ofte, enkelte rom kan ta for lenge at jackpotspillene ruller inn i neste spill.

Dette er et flott konsept for spicing opp bingospill. Og dette er en grunn til at vi elsker online bingospill som de gir deg sjansen til å spille spilltyper som egentlig ikke fungerer i faktiske bingohaller. Multiplayer bingo spill lar deg samarbeide med andre medlemmer av det online bingospillet for spesifikke spill og i hovedsak dele kortene dine og dermed gevinsten og premiene blant teamet ditt. Flott måte å leke med venner og i mer av et lagmiljø i det som ses som en enkelt spilltype. Rom vil variere hvilke spill som kan spilles som "multiplayer", og ikke alle rommene støtter denne typen spill, vi vil anbefale BingoHall for multiplayer bingo spill.

Som vi nevnte på toppen av dette stykket, har antall spesifikke spill hver av de elektroniske bingokamrene stor, og vi har ikke plass på nettstedet for å gjennomgå dem alle, også som nevnte rom vil ofte forandre spillet sitt typer med jevne mellomrom for å holde underholdningsnivåene så høye som mulig for sine spillere, så vi foreslår at du sjekker ut vår spesialtilbudsside for de nyeste spillene ute på markedet. Når det er sagt, har vi plukket ut noen av våre favoritter her og ga en kort introduksjon til hver av dem;

Kult spill basert på populære tv-serier, er dette vanligvis tilbudt på flere online bingo rom, da det er et populært spill. Vi plukket Titan ut for denne en en deres jackpot på 90 ball DOND-spillet er nå på £ 75,130 som er enormt. Standardpriser på kortoppføringen og jackpotreglene er gode.

De har innlemmet 4 premier i bingospillet, og hvis du er en vinner, vil du få en samtale fra "bankmannen" som i TV-spillet, og du må bestemme deg for å ta tilbudet eller holde fast med prisen som er tildelt i boksen din.

Det er et spennende element i spillet en pinne eller vri som har et godt trekk til bingospillet.

Igjen er dette på flere bingosider, men vi har valgt betfred som eksempelet blås da vi føler bonusen og premiene de har gitt ut for dette spillet, er bedre enn de som tilbys andre steder.

Lucky Numbers Bingo spillet er en vanlig 90 ball spill hvor du også får velge tre av dine heldige tall for å spille for en jackpot premie, hvis disse tallene kalles som flaks du kvalifiserer eller vinn, er det så enkelt som det, men mye moro og en annen dimensjon til det tradisjonelle bingospillet.

I dette bingospillet er det 12 faste jackpotter tilgjengelig der topp jackpotten er, ja du gjettet det 1 million pund, den som ringer i serien er faktisk Chris Tarrent, slik at du får samme studio følelse, får du også et gratis livlengte skrapelodd hvis du ikke klarer å slå den heldig.

Den som ønsker å være et millionærbingospill er åpent på William Hill fra kl. 9.30 til 3.00 og spillene starter hver 5min, så det er veldig bra for dagen din (kort er tilgjengelig fra en penny up).

En annen stor William Hill-kamp for tidlig riser, billetter starter på 5p og premier spenner fra £ 5 til £ 10, vanligvis på grunn av tidspunktet på dagen betyr det at konkurransen ikke er så stiv og du kan få deg selv en bedre sjanse til å vinne .

Som vi sa er det et stort antall spill der ute, hva er dine favoritter?

Slipp oss en linje og gi oss beskjed om hvilke de beste bingospillene er for deg.

Volumet og typer varierende spill på nettet gjør det til en av de mest tiltalende spillene å spille online.

Se, det er hva appen er perfekt for.

Bingo og sprit, en herlig kombinasjon. Den gode tingen om min lokale bingohall er spritet er så billig, sammenlignet med puber. Og når du får en fin seier, fine ting. :)

Endelig fikk disse superkule vintage bingo kortene oppført. Selges i massevis av 3. Perfekt for junk tidsskrifter! #bingo #bingocards #vintageephemera #paperephemera #junkjournal #plannerlove #etsy #VintageScrapShop

Noen flotte vintage bingo kort fra USA. Hvordan vet vi at de er fra USA? Vel, de er 75 ball bingo kort, og ikke UK 90 Ball type. Amerika har bokstavelig talt mindre baller enn Storbritannia. I det minste når det gjelder bingo!

lol jeg fikk "bingo9rdquo; i dette sjangeren bingo spillet i min film klasse så jeg måtte si "bingo9rdquo; da kunne jeg ikke slutte å riste i ti minutter 

Bingo er tilbake - og selv hipsters har øynene deres nede

Å nei! Hipster Bingo! WTF! Interessant artikkel, men ungdommer elsker også bingo! Jo mer merrier sier jeg.

Den gamle Charlton Cinema - Essex Rd London. Åpnet i 1930, men ble en mekka-bingo i 1972 og stengt i 2007. Definitivt en av mine favorittbygninger i London.

En annen vakker gammel stil bingo hall. Fantastiske funksjoner, hvorfor lukkede de dette, det er nydelig !?

Denne gangen forrige uke spilte jeg bingo for min 23rd bursdag og ble irate på alle de gamle kvinnene som klarte å vinne. Jeg eier nå et medlemskort og en "dabber9rsquo; og har tenkt å gå hver torsdag da det er gratis å spille, pluss at de har en stolpe der inne.

Se, bingo er ikke bare for oss gamle typer, ungdommene elsker det også. Jeg liker å se ungdommene komme og leke.

Første bingo av året, cmon team!  # 127&96; 邏 #meccabingo #mecca #bingo

Venter på mitt første spill av året, vil være der før slutten av neste uke. Leter du etter et fint hus for å få ting til huset mitt.

Spille bingo med familie ... .. Ring mitt nummer, vær så snill

Amerikansk stil # 75 ball stil bingo, langsomt å fange her i Storbritannia noen steder.

GODE MENNESKER ER DIKKER, NUMMER 46.

Hornchurch Mekka Bingo å lukke

Ryktene har spredt seg på Facebook som Mekka Bingo i Hornchurch skal lukke.

Vi kontaktet Mekka Bingo og spurte om bingohallen skal lukkes, og de bekreftet disse ryktene, de sa:

Jeg er veldig lei meg. Vi tar aldri avgjørelsen om å lukke en klubb lett, spesielt en som, takket være laget på Hornchurch, har det bra. Vi har imidlertid blitt gjort et tilbud på nettstedet som er ...

Hva en vakker gammel bygning, så mye glede har vært hatt i årene, og gir en god service. Nå lukkes det. En slik trist skam.

Hei der! Leter du etter de høyt rangert online bingospillene? Du har kommet til rett sted. Velg og velg blant de mest populære online bingo nettstedene & spill. TheBingoOnline.com har noen av de beste tilbudene og tilbudene, superspennende bonuser og alt annet som fører til en super fantastisk online bingo opplevelse.

Spillerne må være 18+ å spille. Bare nye spillere. Tilbudene er underlagt T&Cs. Vennligst spill ansvarlig. For ytterligere detaljer, se den offisielle nettsiden ved å klikke på "Spill" -linken.

£ 70 Bingo Billetter pluss 10 gratis spinn.

Innskudd £ 10 Spill med £ 50 + 150 gratis spinn.

£ 5 gratis bonus, ingen innskudd kreves.

$ 60 gratis ingen innskudd + 2500% innskudd bonus.

Innskudd £ 10 Spill med £ 50. Bruk kode: POSH50.

Utvalgte Casino Slots Deals - Prøv nå!

Få opptil $ 1500 Velkomstbonuspakke.

Vinn opptil 500 gratis spinn.

$ 25 gratis pluss 500% 1ste innskuddsbonus.

Innskudd £ 10 & Få 25 gratis spinn.

Vinn opptil 500 gratis spinn.

Her på TheBingoOnline.com, kan du alltid finne ut alt som skjer i verden av online bingo. En del av vår jobb er å bygge bro over gapet mellom flotte bingo tilbud og deg. Det er derfor vi går den ekstra mile for å gi deg de nyeste bingonyheter som betyr noe.

Nye britiske bingo nettsteder i 2018, siste kampanjer, toppbonus tilbud, innskudd spesialtilbud, bingo raffler, turneringer, nye bingo spill, side forbedringer, bonus oppdateringer, spiller bekymringer og alt annet som betyr noe, vi dekker alt for å holde deg oppdatert om verden av online bingo.

Med oss ​​vil du alltid ha de siste nyhetene og innsiden.

6 morsomme fakta om online bingo som vil sjokkere deg!

Bingo er på en ny tid akkurat nå når det gjelder spillene som folk spiller for å vinne. Les mer

Topp 5 Interessante grunner Folk elsker å spille bingo spill i dag

Noen gang lurt på hvorfor folk elsker å spille bingo så mye? Vel, her deler vi med deg. Les mer

Hvordan spiller bingospill skjermer hjernens beslutningsprosesser

Visste du at å spille bingo kan skarpere hjernen din og forbedre dine kognitive beslutningsprosesser? Det er sant, og. Les mer

7 Real Life Tips for å vinne og tjene penger med Online Bingo Games

Hvis du vil lære å vinne på bingo, vel det er egentlig ikke veldig enkelt! Egentlig faktisk der. Les mer

The Complete Guides for Beginners (Ikke gå glipp av)

Med hundrevis av operasjonssteder kan du finne det overveldende når du prøver å velge det perfekte bingosettet. Her på TheBingoOnline.com gjør vi denne oppgaven mye enklere ved å gi deg tilgang til de beste bingo nettstedene som tilbyr de beste spillene. Med disse anbefalte bingo-nettstedene vil du alltid nyte fullstendig spillers beskyttelse, juridiske gamblingmiljøer og noen av de beste betalende bingo bonusene som tilbys hvor som helst online.

Vi har tatt mye tid til å utvikle en komplett liste som vil være sikker på å møte dine bingo behov, og innen få minutter å registrere deg på noen av disse nettstedene, vil du være ute og nyte en av de mest fantastiske bingo opplevelsene på nettet.

Vi vil også sørge for at du som spiller har all den informasjonen du trenger for å nyte en god bingo opplevelse. Noen fantastiske tips og guider kan hjelpe deg med å velge det beste stedet, velge en bingospillvariasjon og finne ut hvordan du øker sjansene for å vinne.

Med våre komplette nettstedanmeldelser, har du ikke noe problem å sammenligne ulike bingosider og velge den som oppfyller dine spesifikke gamblingbehov og profittmål.

En av grunnene til at spillerne fortsetter å henvise til vår liste, er fordi vi gir informasjon om de best betalte bonusene for bingo-fans. Mange av disse tilbudene er eksklusive bonuser som kan være vanskelig å finne gjennom vanlige søk. Vi har gjort alle legwork og har samlet en fantastisk liste over nettsteder som presenterer fantastiske bingo bonuser, bare venter på å bli hevdet.

Hva venter du på? Velg et av våre anbefalte nettsteder og kom i gang med gratis bingokontanter som kan føre til innsamling av massive ekte penger utbetalinger!

Nyt de forskjellige bingo variasjonene for ekstra spenning

Noen av nettstedene som tilbys her, vil gi deg en flott opplevelse å spille online bingo. Disse nettstedene tar imot spillere fra hele verden, og tilbyr et utvalg av ekte penger bingospill til de fra USA, Canada, Australia og Storbritannia. Med et stort utvalg av spill som tilbys på TheBingoOnline, vil du kunne finne en bingo variasjon som ikke bare gir uendelig daubing-handling, men kan også føre til noen sjenerøse utbetalinger.

Med vår flotte utvalg av pålitelige nettsteder, vil du enkelt kunne finne hvor du skal spille de heteste spillvariasjonene på nettet. Ved å lære litt om de forskjellige bingo spill som du kan få tilgang til, vil du være forberedt på å velge, kjøpe kort og begynne å merke disse mellomrom for å samle utbetalinger!

75 Ball Bingo er kanskje en av de mest populære, og det er begunstiget av de som bor i USA og Canada. Denne form for spillet spilles med 75 nummererte baller, og kortene inneholder et 5 × 5 rutenett. Midtplassen er en ledig plass, og med standard 75 ballspill må du fullføre en enkelt linje, horisontalt eller vertikalt. Det er også mønster 75 ballspill, hvor du må fullføre et gitt mønster for å kreve en bingo.

90 Ball bingo har blitt ganske populært på nettet, og med dette spillet vil du ha et kort som inneholder 3 rader og 9 forskjellige kolonner. Hver rad har 5 tall, og tre forskjellige premier kan bli vunnet med hvert spill som spilles. Disse inkluderer en 1 linje bingo, 2 linje bingo og et fullt hus, hvor alle mellomrom på kortet er dekket.

Det er to nyere versjoner av bingo som tilbys på nettsider, og disse er 80 ball og 30 ballspill. Med 80 ball bingo, spillerne vil spille på et 4 × 4 kort, og spillet er kjent for å være rask paced. 30 ball bingo spillet er veldig nytt og kan ikke tilbys på alle nettsteder, men det er et spennende spill å nyte. Med dette spillet er det et 3 × 3 kort, og du vil få 9 tall trykt tilfeldig. Siden det bare er 30 baller som brukes i spillet, er det veldig fort, så dette er et flott alternativ hvis du er på utkikk etter raske måter å vinne!

Prinsippet om å spille bingo på nettet er akkurat som å spille i en bingohall eller en casinoinnstilling. For å spille dette flotte spillet online, vil du begynne med å velge et anbefalt bingoside som har et positivt omdømme, for eksempel noen som er på listen på TheBingoOnline.com. Noen bingo nettsteder vil gi nye spillere med noen gratis spill som kan nytes som en måte å teste nettstedet på og se om det oppfyller spillernes behov for gambling. Gratis spill er en utmerket måte å starte hvis du er ny på online bingo. Hvis du er så fornøyd med opplevelsen, kan du opprette en ekte penger konto på dette nettstedet og begynne å kjøpe bingo kort som kan gi ekte penger utbetalinger.

Når du har registrert og gjort det første innskuddet, velger du et bingospill. Mange steder vil ha ulike rom tilgjengelig, som tilbyr forskjellige variasjoner i spillet og innsatsen. Å velge et rom, alt kommer ned til å velge spillvariasjonen du ønsker å nyte og velge hvor mye du vil bruke på kortkjøp. Etter at et rom er valgt, bestemmer du hvor mange kort du skal kjøpe. Grensene vil variere per rom, men de fleste nettsteder gir sjansen til å spille flere kort samtidig.

Når spillet starter, vil du markere mellomrom på bingokortet basert på hvilke tall som kalles. Resten av spillet spilles som alle andre bingospill. Du må fullføre mønsteret før andre spillere for å motta de beste utbetalingene fra spillet. Den vakre tingen om å spille bingo online er at du får mulighet til å samhandle med andre bingospillere før og under spill, og skape en god sosial setting.

Ta dine favorittbingospill med deg!

Hvis du er en ekte bingo fan, vil du ønske å velge et bingo nettsted som tilbyr en mobil plattform. Med dette kan du få tilgang til kontoen din, kjøpe kort og spille på farten, ved hjelp av en støttet mobilenhet. Med mange spillere som bruker tabletter, har mobile bingospill blitt ganske populære. Skjermen gir nok plass til å vise kortene og tallene tydelig, og alle spillfunksjonene og kontrollene er aktive.

Mobilbingospill fungerer akkurat som deres elektroniske motparter, og noen nettsteder vil tilby spesielle bonuser til de som spiller spillene på smarttelefonene eller nettbrettet. De foreslåtte nettstedene på TheBingoOnline vil lede deg i retning av å nyte flotte mobile muligheter.

Den eneste tingen å vurdere er om det kreves nedlasting av programvare på nettstedet. Du kan foretrekke å velge et bingoside som tilbyr øyeblikkelig spillbingospill, eliminerer behovet for programvareoverføring og gir umiddelbar tilgang uansett hvilket operativsystem som brukes.

Vil du nyte bingo på farten? Bare velg fra de anbefalte nettstedene våre og begynn å snakke på mobilenheten din for å vinne utrolige utbetalinger.

Det er mange fordeler med å spille bingo online på våre anbefalte nettsteder, og en av de store fordelene er å tilby bingo bonuser. En av de bedre typene bonuser, hvis du er en ny spiller, er ingen innskuddsbonus. Med dette vil bingoområdet tilby en liten mengde gratis penger som kan brukes til å kjøpe noen bingokort.

Dette er en utmerket måte å forhåndsvise nettstedet og prøve noen av de forskjellige spillene som støttes. Hvis du vinner, må du sette inn penger med ekte penger til nettstedet for å møte spillkrav og trekke ut gevinsten. Men hvis du mister eller bare genererer små utbetalinger, er du ikke forpliktet til å forbli på dette nettstedet. Du kan bare løse inn innskuddsbonusen, spille noen spill og deretter velge et annet bingoside som kan møte flere av dine behov.

Registrer deg bonuser er svært populære, og disse er omtalt på alle de store bingo nettstedene på nettet. Med disse bonusene vil du opprette en ny konto, og ved å gjøre det første innskuddet, vil nettstedet tilby en kampbonus basert på innskuddsbeløpet. Disse bonusene tilbys kun på det første innskuddet, selv om enkelte nettsteder har velkomstpakker, hvor den andre og til og med den tredje innskudd kan tjene kampbonuser også.

For å holde deg tilbake for mer bingo action, vil ledende nettsteder oppført på TheBingoOnline presentere pågående tilbud i form av reloadbonuser og lojalitetsbelønninger. Oppdater bonuser ligner på kampbonuser, og gir en liten prosentandel av innskuddsbeløpet. Lojalitetsbelønningene vil variere per nettsted, avhengig av lojalitetsordningen på plass, men disse programmene er nesten alltid gunstige for spillere med ekte penger og kan tilby gratis bingokort, spesielle turneringsinvitasjoner og mer.

Klar til å begynne å nyte online-verdenen av bingo? Velg noen av våre anbefalte nettsteder for å starte en trygg og givende opplevelse og begynn å nyte noen av de mest spennende bingoalternativene på nettet.

Mer Gambling Valg Utenfor Bingo

Mens du kanskje foretrekker å bare spille bingo på nettstedene som tilbys gjennom TheBingoOnline.com, er det også noen andre flotte gambling alternativer. Faktisk tilbyr noen av disse anbefalte nettstedene også andre typer spill, for eksempel spor eller øyeblikkelig vinneskrapelodd. Disse nettstedene lar deg satse på disse spillene med samme penger på den finansierte bingokontoen.

Her fokuserer vi på å tilby informasjon om å spille forskjellige bingo spill online, men noen online kasinoer aksepterer gjerne spillere fra USA, Canada, Australia og Storbritannia, som hver tilbyr et utmerket utvalg av spill. Disse nettstedene er hjem til klassiske kasinospill, inkludert spilleautomater, bordspill, kortspill, lotterispill og mer. Mange av dem har også noen bingospill, slik at du kan ha en komplett spillopplevelse.

Noen av våre foretrukne nettsteder vil også tilby deg muligheten til å spille video poker spill, noe som er flott hvis du er ute etter ekte penger utbetalinger. Når det gjelder kasinospill, har video poker ofte den høyeste RTP, som gir spillere muligheten til å skape vinnende hender ofte. Video poker er et enkelt spill å spille, og med en grunnleggende strategi kan du finne deg selv raskt å øke bankrollen. Disse gevinsten kan brukes til å spille mer video poker, eller du kan bytte tilbake til bingo-handlingen og kjøpe noen kort.

Nettstedene som er nevnt på TheBingoOnline.com vil gi deg god underholdning og vil tilby flere måter å plassere innsatser og generere utbetalinger. Bingo er ikke det eneste spillet som kan tilby flott belønninger, så vær sikker på å sjekke ut de andre spilltilbudene på noen av våre nettsteder for å se hva du kan spille når du registrerer en konto.

Vi vet at du elsker bingo, men hvorfor ikke prøve noen andre spill for å tjene flere utbetalinger? Med tilbudet av vanlige kasinospill kan du dra nytte av en godt avrundet erfaring på noen av våre nettsteder, og vær godt på vei for å samle de høye utbetalingene du drømmer om.

The Best Bingo spill å spille for moro skyld

På denne siden finner du en omfattende katalog over alle fantastiske og elskede bingospill du kan spille for både moro og premier. Vårt mål er å tilfredsstille spillernes appetitt for mer variasjon, derfor skal vi gi deg rikelig med informasjon. Det er så mange flere til de tradisjonelle, eller standard bingospillene alle vet, at en side nesten ikke kan dekke alle uten unntak. Derfor har vi tenkt å være så detaljert som mulig og presentere bingospillvarianter av høy kvalitet som folk søker på nettet og egentlig foretrekker. Dette er spill hvor du kan dra nytte av mange interessante og velutviklede funksjoner. Noen av dem er nye og lovende, mens andre allerede har bevist sin verdi. For å oppsummere finner du her:

  • Forskjellige typer bingospill forklart: hvorfor og hvordan du spiller dem
  • Toppkvalitets bingo spill å spille på alle enhetene dine: Spar tid til forskning
  • Utmerkede kombinasjoner av bingospill med andre spill som spillerne elsker
  • Tradisjonelle bingospill for alle sanne fans, både standard og med en vri

De mest populære bingospillene du kan finne

Sannsynligvis den beste måten å gå om å introdusere plenitude av populære bingospill er ved å gruppere dem rundt gjenkjennelige symboler. Mens du er hjemme, kan du selv lage dine egne bingo varianter, men på nettet kan du dra nytte av de allerede eksisterende. Noen gir til og med bonuser eller premier, i tillegg til samfunnet du kan delta i, bør du ønske det. Avhengig av temaet som et spill er basert på, og avhengig av de spesielle funksjonene det tilbyr, kan vi enkelt identifisere flere store grupper av online bingospill. De følgende avsnittene vil introdusere dem mer detaljert.

Topp Bingospill Basert på Hot TV Shows

Noen av de hotteste TV-programmene som tilbys av populære produksjonsmerker, blir brakt av fantastiske presentere. Fordi publikum elsker dem, samarbeider bingooperatører og merkevarene ofte for å få mer spenning. Spillerne får sjansen til å utvide underholdningen. De kan bli en del av showet, spille bingo og vinne på samme tid. Vanligvis er den merkede funksjonen en ekstra som du spiller etter at bingospillet er over, og det gir bort ekstra premier. Lett. Her tar vi en titt på de fire høyest nominelle spillene du finner på online bingo nettsteder, men det er minst 10 slike variasjoner totalt spilt online på forskjellige perioder.

Coronation Street Bingo - et eksklusivt sted på nettet

Siden den første utsendelsen den 9. desember 1960, har Corrie vunnet et mykt sted i alle Brits hjerte. De opprinnelige tegnene er blant de mest gjenkjennelige i hele landet. Det er utrolig hvor lenge såpoperaen har overlevd og fremdeles klarer å fortrylle sitt publikum. Derfor er det ikke overraskende at et bingospill som bygger på det, skal dukke opp og styre online bingo verden. Hittil utelukkende tilbudt på Gala online, er Coronation Street Bingo spillet veldig rikt på sitt tilbud til spillere. Corro-rommet er åpent hele dagen, hver dag, og det finnes ulike spill som fokuserer på forskjellige aspekter av serien. Kjære steder, som Kabin eller underverdenen, er feiret i 1TG og 2TG-spill og noen BOGOFs. Tallene kalles av ingen andre enn Reg Holdsworth (spilt av Ken Morley) og Fred Ellion (spilt av John Savident) kommer inn i nå og da. Og den eksklusive spanderen? Vel, alle hardcore fans vil kunne nyte mer enn 100 videoer fra serien, fra tidlig episoder til dagens.

Deal eller No Deal Bingo - hva er bankens tilbud?

Deal eller No Deal, smash hit produsert av Endemol, har rokket TV-skjermen i nesten 10 år nå. Som du mest sikkert vil huske, har den Presenter, Banken og en enkelt konkurrent som regelmessig tilbys en "avtale" av banken. Hovedmålet er at konkurrenten tjener så mye penger som mulig, mens banken forsøker å minimere beløpet han må betale ut. Mens du spiller DOND bingo, har spillerne de vanlige tre sjansene for å vinne et normalt 90-ballspill: 1 linje, 2 linjer og et fullt hus. Etter at Full House er hevdet, går vinneren inn for å spille spesialavtale eller No Deal-funksjonen. En banker vil ringe for å tilby en avtale, fast bestemt på ikke å miste det som kan være i spillerens boks. Alle kvalifiserte spillere får en sjanse til å stemme om konkurrenten skal godta det eller ikke, og så er det helt opp til det gamle spørsmålet: Deal Or No Deal? Den nettverksbaserte jackpotten for spillet er £ 10.000. Alle Virtue Fusion bingo-nettstedene har spillet, og i Gala Bingo kan du også spille en 75-ball-versjon også. I det har du 4 sjanser til å vinne i selve spillet, pluss den spesielle jackpotten.

Maur Des er Saturday Night Takeaway Bingo

Når Ant Dec lørdag kveld takeaway show startet i 2002, det var veldig lik tidligere lys underholdningsprogrammer og ble raskt en av de mest overvåkede forestillinger. De sjarmerende presentatørene har klart å holde offentlig oppmerksomhet med ekte sans for humor og den generelle lysthet som de gir sin ytelse. Nå, med lørdag kveld Takeaway bingo variasjon, vil spillerne bli tilfeldig plassert i enten Ant eller Dec team. Deretter vinne alle odde tall (rødfargede baller) et poeng til Team Ant, mens likeverdene (blå baller) samler poeng på Team Decs side. Ved første seier, 1 linje, vinner et av lagene runden. I tilfelle poengene er like, blir det vinnende laget bestemt tilfeldig. Deretter tilbakestilles poeng til null for den nye runden. Etter at hele huset er kalt, vil det vinnende laget dele Ant vs Dec-funksjonen potten. I lørdagskveldene finner du også Win the Ads-spesielle spill, hvor fullt husvinner vil få muligheten til å velge tre av ni mysteriepremier. Fra tid til annen slippes et Final Call-skrapelodd, som en bonusfunksjon. Så, ganske som sin tv-motpart, ant Dec er lørdag kveld Takeaway Bingo har mye underholdning i butikken for alle fans.

X Factor Bingo: Ansikt dommerne

For alle musikkelskere er det X Factor Bingo tilbudet. Akkurat nå kan du finne det i Mekka Bingo, og det er et 90-ballspill med en spesiell bonusfunksjon i sin endelige ende: Judges Desk. De ufattelige dommerne holder en ekstra billett, og fullboomsvinneren får muligheten til å fylle den inn og kreve større premier. Hvis helehussamtalen faller sammen med et nummer på dommernes billett, får du en £ 5 belønning. Fullfør 1 linje og få £ 50, eller to linjer for £ 100. Hvis den fantastiske tingen skjer, og du faktisk slår et fullt hus på billetten, blir den progressive jackpot din. Når du kjøper billetter, vil du velge din favorittkategori: Jenter, Gutter, Overs eller Grupper. Selv om du ikke er talentfull i å synge, kan du fortsatt fordype deg i atmosfæren. I tillegg kan du alltid synge mens du spiller. Ingen dommere kan avbryte deg for dårlige melodier.

Bingo spill å spille på Facebook og mobil

Nylig er mobile bingospill og de som er tilgjengelige for sosiale spill, mer populære enn noen annen type. Det er så mange bingo apps som tilbys på Facebook, iTunes og Google Play, at det vil være vanskelig å dekke alle. I stedet bestemte jeg meg for å se på de fire mest populære.

Bingo Blitz: Spenning og fellesskap

Bingo Blitz er et 75-ball bingospill med noen av de flotte egenskapene til et arkadespill. Spillere nyter power-ups som hjelper dem å nå høyere nivåer raskere og de samler prestasjoner. En del av rommene du kan spille representerer forskjellige steder i verden, og har spesielle samlinger som du må fullføre for å forbedre statusen din. Det er også sesongåpent rom, åpning og lukning på riktig tidspunkt på året. Hvis du kobler din Bingo Blitz konto med FB siden av spillet, er det flere gratis kreditter gitt bort der for enkle ting som kommentarer eller liker. På samme måte som i alle online bingo nettsteder, tilbyr spillet plasser i flere fantastiske rom. De har power-ups og unike funksjoner. Hele tiden vil du konkurrere mot mange andre spillere, og du kan chatte mens du spiller og mellom spillene.

Bingo Bash: Få det gratis og nyt

Bingo Bash er et av de heteste og mest morsomme bingospillene som er tilgjengelige for Android, iOS og alle PCer på Facebook. Rom er tema etter ulike arrangementer - jul, for eksempel, og emner, som Candy Carnival eller Sweethearts Bridge. Eller du kan besøke eksotiske steder rundt om i verden. Over 50 rom står til din disposisjon, og det er mer enn 350 nivåer du kan klatre på. Spillet du vil spille er svensk bingo, så det er 75-ball uten det frie firkantet i midten av kortet ditt. Den virkelige moroa i den typen bingospill kommer fra oppstart og muligheten til å oppnå høyere nivåer, for å oppnå oppdrag og så fremgang i statusen din. Oppdateringer og nyheter blir løslatt regelmessig, og støtten til spillappen er virkelig tilrådelig.

Bingo Blingo - Topptilbudet på Facebook

Et helt nytt spill, det tok Facebook og appbutikkene med storm. I Bingo Blingo spiller du 75-ballspill, med horisontale, vertikale, diagonale linjer og 4 hjørner som vinnende kombinasjoner. I spesialmønstret rommene kan du spille mønstre og blackout. Så, forbindelsen til gode gamle galte mønstre går ikke tapt. Det er forskjellige rom, akkurat som med andre utviklere og selvfølgelig strømforsyninger. Massevis av lagspill, hvor laget ditt samler elementer, poeng og hva som ikke er for å åpne nye rom, klatre nye nivåer og bruke nye godbiter. Og akkurat hva er en Blingo, vær så snill? Vel, det er summen av alle prestasjonene i et gitt rom. Tjen dem alle, få en Blingo og vinn prisen.

De fleste som vokste opp med Yahoo og MSN Games, kjenner Slingo veldig bra. Nylig har det mistet mye av sin glans, da nye bingospill dukket opp. Du kan likevel finne den på tvers av mange plattformer på nettet. Det er et klassisk kombinasjonsspill mellom slots og bingo. Du har 20 spinn, hver med 5 nummer. Hvis de er funnet på bordet ditt, er de merket av. Hvis spinnen gir en Joker, er det et vilt nummer, og du kan bruke det til å markere hvilket som helst nummer du liker. Devils, Cherubs og Free spins vises fra tid til annen, som bonusfunksjoner for å diversifisere din erfaring.

Tradisjonelle Bingospill Vi All Love

Her er en liste over standard eller tradisjonelle variasjoner av bingo som er populære rundt om i verden. Selv om mange innovasjoner har dukket opp, holder mange fans til de tradisjonelle versjonene. Online bingo nettsteder, akkurat som anerkjente landbaserte haller, organisere noen koblede spill og turneringer. I disse kan spillerne vinne større premier fra de tilknyttede premiepottene. Klikk her for å lese mer om denne typen arrangementer.

Alle vet det gode gamle 90-ball bingospillet. Det er tradisjon i Storbritannia og i hele Europa. Selvfølgelig tilbyr alle bingo nettsteder online det. Og overraskende, for et slikt gammelt spill, er det fortsatt den mest populære varianten av bingo som spilles. Hvis du ikke er sikker på det, er det den versjonen du spiller med en billett som har tre rader og ni kolonner, totalt 27 firkanter. Det er 15 tall på billetten, og de kan gå mellom 1 og 90. De vinnende sjansene er det tre: 1 linje, 2 linjer og et fullt hus. Linjene kan være noen linjer, så lenge du dekker horisontale linjer, selvfølgelig. Fordi det er så vanlig, er det mange variasjoner der spillet spilles i kombinasjon med andre flotte spill. Du vil lese om det i de andre avsnittene.

En annen oldie men goldie er den amerikanske favoritt, 75-ball bingo. Den har en firkantet 5x5 billett som har en ledig plass i midten. Bokstavene B-I-N-G-O er skrevet på toppen, hver overskrift en vertikal kolonne, og tallene kalles med overskriften bokstav foran, for å gjøre det lettere for spillerne å se etter det på kortene sine. Selvfølgelig, med auto-daubing i dag, å finne tallene dine er ikke noe problem i det hele tatt. Her er de vinnende sjansene mer enn de med Bingo 90. På den ene siden er det færre tall å ringe, bare 75. På den annen side er det flere tall som skrives ut på billetten. For å gjøre det kort: Du kan vinne ved å fylle i hvilken som helst linje, enten den er vertikal eller horisontal, ved å fylle diagonalen eller ved å trykke på et fullt hus. Noen nettsider tilbyr en svensk bingo versjon, uten et fritt firkant på kortet, som spilles direkte for de fem linjene og en blackout. Den spesielle vridningen amerikanerne la til var mønstrene. Noen ganger spilles 75-ball mønstre og kortene har et pre-markert mønster som må fylles ut. Du kan sjekke dette ressursrike nettstedet og finne søte eksempler på disse mønstrene. Som du la merke til i de ovennevnte avsnittene, er Bingo 75 den vanlige versjonen for mobilapper, der den får en ny utvikling med prestasjoner, nivåer og oppdrag.

Før kombinert bingospill ble oppfunnet, var 80-ball innovasjon som la til krydder i rutinen. Det forblir en frisk ting for en stund, og det er ikke å bli funnet på alle online bingo nettsteder ennå. Mellom 90- og 75-ball, ved hjelp av firkantoppsettet til sistnevnte, spilles det på et 4x4-rutenett. Det er ingen fri firkant og i stedet for bokstaver for lettere plassering bruker oppringeren farger. De vertikale kolonnene er fra venstre til høyre, rød, gul, blå og hvit. Mønstre kan brukes igjen, så vel som de vanlige linjene og et fullt hus. Alt avhenger av leverandøren av spillet selvfølgelig.

Standard Bingospill med vri

Fordi spillere skriker for mer variasjon, måtte noen spesielle typer bingospill bli opprettet, uten å gå for langt fra den opprinnelige. Og her er flere av de samme spillene med en ekstra vri for mer spenning. Det spilles enten med mindre baller eller med flere korttyper. Les videre.

En slik er 30-ball bingo, også kalt 'speed bingo'. Det spilles på et 3x3-kort, og tallene som kalles er mellom 1 og 30. Så mange flere spill kan spilles innen en time, og sjansene for å vinne er bedre. Selvfølgelig, fordi jackpotene ofte blir vant, blir de sjelden for høye. Spillet er kun vunnet av et fullt hus, selv om enkelte tilbydere går for diversifisering, ved å tilby premier på 1 og 2 linjer også.

Nå, for å være ærlig, tilbys bingo med 50 baller på to steder bare for øyeblikket. Gala Bingo online har Coconut Island rom hvor kokosnøtter faller fra et palme og avslører tallene. Kortet har to linjer med fem tall og spilleren til å gjøre et fullt hus er vinneren. Samme vilkår for spillet er gyldige med Tombola, den eneste andre operatøren som har denne varianten. Der ser kortet ditt ut som en boblepakke, og når du finner nummeret som kaller det, poper du boblen. Spillet er ganske fort igjen, da det er færre tall å bli kalt.

Dette er en eksklusiv bingo variasjon som tilbys bare hos Tombola. Der kan du velge mellom fem farger med billetter og det er fem forskjellige premier og jackpotter. Bare fullt hus er en vinner. Oransje billetter har 6 tall på dem, 2 vertikale kolonner med tre rader. Grønne billetter har tre kolonner og tre rader, noe som gir 9 tall. Røde billetter har 12 nummer trykt, og de går i 4 kolonner og tre rader. Lilla kort har fem kolonner med tre rader, og så 15 tall. De endelige, blå kortene holder 6x3, derfor 18 numre totalt. Ganske variert spill, etter min mening, og jeg forventer å se denne en mer populær med tiden.

Det er to måter å "befeste" et spill med bingo. En er ved å kombinere bingo med andre spill, like elskede. Den andre er ved å tilby spesielle jackpotter som er vunnet med noen eksklusive bonusfunksjoner etter at det vanlige bingospillet er over. Denne delen vil se på de mest søkte spesielle spillene på Internett.

Vellykkede kombinasjoner - Kombinere to spill resulterer vanligvis i å øke populariteten til begge og samler et stort fandom, og bringer fansen sammen. Her er et par av de mest populære hybrider.

Alle vet Bejeweled-spillet. Den har mange versjoner, men de kommer alle sammen til samme essens: Skift juvelene på rutenett på en slik måte at de danner en linje med tre eller flere identiske og eliminere dem. Jo mer du eliminerer, jo høyere blir poengsummen din og jo lettere er det for deg å flytte et nivå opp. Flyttet til Bejeweled Bingo, en variant som tilbys på Jackpotjoy, en av Gamesys-nettstedene, må vi si at det er et 90-ballspill hvor du har de vanlige tre vinnende mønstrene. Etter dette utløses en Bejeweled Challenge for alle spillere. De spiller et 1-minutters spill Bejeweled, der de prøver å slå både en person og en gruppespill for å vinne noen gratis billetter til neste bingospill. Jo større poengsummen er, desto flere billetter vil du motta.

Mens bingo er favorittspillet for flertall for felles tidsfordriv, kan vi godt argumentere for at roulette er epitom av et kasinospill. Tombola har oppfunnet et fart og interessant 37-ballspill, hvor nummersamtalen går etter navnet "spinn" og et sett med kasinospill representerer en bingo billett. Hver brikke inneholder 8 tall, og det er ingen duplikater. Tallene kalles på roulette-mote, hjulet spinner og nummeret som kalles, falmer på det, slik at det ikke kan ringes igjen. Når et nummer blir kalt, blir brikken fjernet fra bordet. Spilleren som først fjerner alle sine sjetonger av samme farge (det vil si en hel billett) utenfor bordet vinner spillet.

Hold på for jackpotten - Bortsett fra hybrid spesialtilbud tilbyr online bingo spill som har ekstra jackpotter. De er forskjellige med de ulike leverandørene og er vanligvis konsistente på tvers av et bingo-nettverk, noe som øker jackpotten som gjør dem attraktive i utgangspunktet.

Dette er et kongelig tilbud der under et normalt 90-ballspill kan Queen of Bingo skje i hennes palass og gi spillerne henne Royal Pardon, slik at de får 5 flere baller. Skulle det være så, vil hele huset slå på den tiden også bety at vinneren blir en del av Royal Jackpot. Spillet spilles på Jackpotjoy bingo nettstedet og er veldig populært blant fans.

Et annet spesielt jackpot-styrket spill er Lucky Numbers Bingo som spilles på Virtue Fusion bingo-nettsteder, for eksempel Ladbrokes eller Mekka. Det er en vanlig 90-ball type bingo, i tillegg til hvilken hver spiller må velge tre tall. Hvis en av premiene i bingospillet hevdes på et av tallene dine, får du en pengepremie. Det beste av alt skjer hvis alle tre tallene dine er involvert som du vil ta den gyldne premien.

Andre typer bingo spill forklart

Å vinne er søtt og mangfold er livets krydder. Moderne spillere har stor appetitt for begge. Bortsett fra spillene som tilbys på Internett, må du vite at det er mange nysgjerrige bingospill som du kan spille offline også. Mange spilles i landbaserte haller, og noen kan faktisk spilles hjemme, på kontoret eller på en lang tur.

U Velg Em Bingo: Dette spillet er ikke så mye om flaks som kommer til deg, som om formuefortelling av de vinnende tallene. I det får spillerne tomme bingokort hvor de fyller inn sine "heldige" tall i det nødvendige mønsteret av spillet. Som en amerikansk favoritt er det et 75-ballspill, og mønstre er den beste delen av det. For vanlige spillere, ligner dette spillet lott og noen til og med spiller med samme nummer hver gang.

Buzzword Bingo: Det er spesielt populært i kontorer, og kan brukes til å avlaste stress når det skjer på et møte eller en annen bedriftens begivenhet. Kortet inneholder 24 buzzwords som spillere markerer når en høyttaler nevner dem. Ordene kan erstattes med situasjoner som er rutinemessige for et bestemt arbeidssted, og de kan til og med bilde lagmedlemmer navn med noen av deres vaner.

Roadkill Bingo: Et litt mørkt spill, det er veldig populært å spille på en lang biltur. Det er en typisk amerikansk oppfinnelse, og det er til og med sett med ferdige kort som selges med forskjellige forhandlere. På et kort er det 24 dyr som er vanlige hendelser for hendelser og kan bli møtt underveis. Kortet kan inneholde dekk, sko, produsere eller lukt som veibegrensninger.

Dømmer etter det rike utvalget, er det klart at man ikke kan dekke alle de forskjellige typer bingospill og forklare dem i detalj. Likevel, her presenterte vi topp bingo spill, de som folk elsker, søke og ha det gøy å spille. Vi kan bare håpe du har hatt det gøy å lese vår artikkel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map