webmoney oss

webmoney oss

For alle spørsmål kontakt oss via support.wmtransfer.com

Bruk av varemerker WEBMONEY og WEBMONEY TRANSFER av nettstedseiere er autorisert av varemerkets eiere.

Forsikre deg om å få et godt tilbud WEBMONEY og WEBMONEY TRANSFER, og du kan ikke garantere at du er interessert i dette.

Copyright WebMoney © 1998-

 • Найти информацию
 • Найти товары
 • Найти как ввести / вывести
 • Искать i Wiki
 • Legg til informasjon

Forsikre deg om å få et godt tilbud WEBMONEY og WEBMONEY TRANSFER, og du kan ikke garantere at du er interessert i dette.

webmoney.us - Web Money Visit Site

Tittel: WebMoneyВ - Universal Payment System

Beskrivelse: WebMoney Transfer er et globalt oppgjørssystem og miljø for online forretningsaktiviteter

Webmoney er en av de mest populære og mest populære online-spillene i verden. Eierne er spesielt interessert i å tilby, som er en av de mest attraktive og mest attraktive, og ikke-kommersielle. Webmoney er en av de største i verden, og har en tendens til å være en av de mest verdifulle og mest verdifulle. Datteren er en av de mest ettertraktede i WebMoney i USA.

Kanskje du kan velge mellom Америке

В Соединенных Штатах функционирует множество своих сервисов, один из наиболее часто используемых - PayPal. Из-за этого существует несколько проблем:

 1. В Америке практически ни один магазин не принимает оплату в WebMoney.
 2. Du må være interessert i å oppgi WebMoney for å oppdatere.
 3. Kryss av høy kvalitet og trygg og trygg, ikke bare på grunn av nybegynnelse.

Du kan ikke legge til noe annet, men du kan også legge til WebMoney - det er ikke så lett å se på. Все обменные операции совершаются с большими комиссиями (в некоторых случаях при обмене WebMoney в Америке, комиссия может доходить до 20%.) Больше всех интересует обмен WebMoney на PayPal.

Kanskje du ikke vil være med i USA?

Как и в странах СНГ для этого пользуются услугами обменников. Например, таких как Toppveksler.

Условия вывода и пополнения такие

Перед тем, как пополнить WebMoney ША, необходимо получить формальный аттестат. Det er viktig at du ikke har noen spesielle oppgaver. Du kan ikke legge til noe annet, men det er ikke så lett å se på.

 1. Send WM mega, skjult kort Payoneer i одном из банков Америки. В качестве дополнительного бонуса они предлагает беспроблемный вывод WebMoney-денег. Правда, опять-таки, комиссия при этом будет весьма большой.
 2. More один способ - найти посредника в стране, сервис распространен больше иговориться с ним отрудничестве. Du kan også legge til WebMoney i USA for å få beskjed om det. Du kan ikke legge til noe annet sted, selv om du ikke er interessert i det.

Kanskje det er WebMoney i Америке

Du kan ikke finne noe annet, men det er ikke så mye WebMoney i USA, men det er ikke noe jeg har å si om det? Восновном людям, сотрудничающим с фрилансерами из стран СНГ. Еще один вариант - покупка с помощью сервиса товаров, которые в Соединенных Штатах не найти. I tillegg er det en stor og enestående person, og det er ikke noe spesielt for oss i USA - det er mange som ikke er interessert i.

Uansett, du trenger ikke å gjøre noe, men du trenger ikke å gjøre noe for deg, selv om du ikke er sikker på at du ikke kommer til å gjøre noe for deg.

Vi er glade for å ønske deg velkommen på Hong Kong Webmoney Center WMZhk!

Her kan du alltid lade eWallet opp via bankoverføring eller å ta av Webmoney og oversette verdien til enhver konto i en hvilken som helst bank.

Hvis du ikke har eWallet - det er mulig å gjøre det her

Vår elektroniske valutavekslingstjeneste i Hong Kong gir muligheten til å kjøpe eller selge Webmoney, ved bankoverføringer over hele verden.

Kontakt oss og vi vil gjøre vårt beste for å gjøre deg glad!

Vi tilbyr kjøp og salg av webmoney (Web Money) til enkeltpersoner og juridiske personer. inputing WM lommebøker via bankoverføring og oversettelse av verdien av solgt webmoney på en bankkonto (WMZ, WMR) produsert på kortest mulig tid (vanligvis en arbeidsdag) og følger med et komplett sett med regnskapsdokumenter.

Du har ikke en bankkonto? Du kan sette penger i kontanter til kontoen til enhver gren av en bank (detaljer om kontoen du vil se når du lager et søknad). Bare det vil bli dyrere enn kostnaden for provisjonen, som belastes av hver bank på forskjellige måter.

Tjenester til enkeltpersoner og juridiske personer

 • Input - ferdigstillelse av lommeboken din (kjøp WM) via bankoverføringen fra en bankkonto;
 • Input - ferdigstillelse av lommeboken din (kjøp WM) via Western Union;

For tiden jobber vi med elektroniske lommebøker WMR, WMZ. Du kan kjøpe fra oss e-penger via bankoverføring, Western Union. Inngang utføres i våre reserver, som er oppført i høyre sidelinje på siden. Hvis du er interessert i beløpet, overskrider våre reserver, kan du legge inn bestillingen, men på de enkelte vilkårene i vilkårene og provisjonene. Tjenester av denne typen er avtalt med operatøren på forhånd. Overføring av midler til lommeboken din utføres i løpet av få minutter etter at vi mottar pengene.

 • Output fra lommeboken din (Salg WM) via bankoverføringen til en bankkonto;

Output for eierne av kallenavn sertifikater og registreringsperioden på mindre enn 7 dager er umulig.

Vi vurderer ikke tilbud om ulovlig betaling og ulovlig praksis. Vennligst kom ikke med slike forespørsler og skriv oss ikke om det.

Tilbudte varer og tjenester er ikke bestilt av et person- eller bedriftsoperativt WebMoney Transfer-system. Vi er et uavhengig selskap, tilbyr tjenester og tar beslutninger om priser og tilbud. Bedrifter som driver WebMoney Transfer-systemet, mottar ikke provisjoner eller andre godtgjørelser for deres deltakelse i levering av tjenester og er ikke ansvarlige for våre handlinger. Verifisering utført av WebMoney Transfer, bekrefter bare vår kontaktinformasjon og identitet. Det utføres på vår forespørsel og betyr ikke at vi er koblet til salgsmedlemmet WebMoney operatørsystemet på noen måte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map