zynga google play

zynga google play

"Det største pokerområdet i verden ..." - ESPN.COM

Zynga Poker tilbyr en autentisk pokeropplevelse med en sofistikert design, sammen med nye funksjoner som inspirerer konkurranse og mestring.

Bli med i # 1 gratis online Texas Hold 'Em Poker spill! Spill for moro med vennene dine eller konkurrer mot millioner av spillere hver dag. Med det største utvalg av bord, er Zynga Poker det beste stedet å gjøre spillet ditt, uansett om du er nybegynner eller ekspert. Last ned nå og motta 60.000 GRATIS chips!

- Spill casual Texas Hold'em eller konkurrerende turneringer som Shootouts og Sit-N-Go.

- Vinn opptil 3.000.000 GRATIS chips hver dag med Lucky Bonus Slots!

- Spill Zynga Poker sømløst på alle web- og mobilversjoner - bare logg inn med profilen din!

- Full støtte til tyrkisk, italiensk, fransk, tysk, forenklet & Tradisjonell kinesisk, portugisisk, japansk, koreansk, indonesisk.

UNIK TIL NYTT ZYNGA POKER:

- Moderne, sofistikert utseende med rike animasjoner

- Intuitiv lobby får deg til favorittbordet ditt raskere ved å huske hvordan du liker å spille

- Smartere, presisjonsspillekontroller bygget for fingertuppene

Gi oss beskjed om hva du vil se neste ved å treffe oss på Facebook eller Twitter:

· Dette spillet er ment for et voksent publikum og tilbyr ikke ekte penger gambling eller en mulighet til å vinne ekte penger eller premier. Øvelse eller suksess ved sosial spilling innebærer ikke fremtidig suksess ved ekte penger gambling.

· Spillet er gratis å spille; Imidlertid er kjøp i app tilgjengelig for ekstra innhold og in-game valuta. Kjøp i apper varierer fra $ 0,99 til $ 99,99 USD.

· Bruk av denne applikasjonen er underlagt Zynga's Brukervilkår, funnet på www.zynga.com/legal/terms-of-service.

· For informasjon om hvordan Zynga bruker personlige opplysninger, vennligst les vår personvernpolicy på www.zynga.com/privacy/policy.

· Gjør deg kjent med noen av de beste og ikke noe spesielt, og legg deg til en god jobb med å lage et godt måltid og et godt måltid. Du kan ikke finne noen av de mest populære spillene i verden, og i noen av de mest populære spillene.

· Игра свободно играть; Personlig, personlig og privatpersoner som er interessert i å hjelpe deg med å utvikle og hjelpe deg. Visninger på hverandre fra $ 0,99 til $ 99,99 USD.

Verdens morsomme multiplayer spill | Zynga

Leter du etter flerspillerspill, eller vil du heller spille solo? Zynges gratis spill lar deg ha det gøy som du vil.

Du kan nyte alle slags gratis spill med Zynga - våre mest populære multiplayer spill handler om å knytte samfunn på tvers av grenser, språk og kulturer. Vi er stolte av våre varige franchiser som Farmville, Words With Friends, Draw Something, og The Wizard of Oz: Magic Match, som har koblet til nesten en milliard mennesker over hele verden. Hvis du vil slappe av på egenhånd, kan alle disse gratis online spillene du nyte solospill. Det er helt opp til deg!

Zynga spill kan spilles fra komforten på skrivebordet, nettbrettet eller mobiltelefonen. Du kan laste ned spill i Apple App Store eller fra Google Play, eller finn dine favoritt multiplayer spill fra Zynga på Facebook.

Fra populære mobilspill til spennende sosiale spill som Words with Friends og Farmville Country Escape, har Zynga sine gratis spill noe underholdende for alle. Husk å følge oss på Twitter og Facebook for spesielle bonuser som gjør online spill enda morsommere!

Spill Zynga Poker - Texas Holdem på PC - Windows XP, 7, 8, 8.1 og MAC

Zynga Poker er verdens største online pokerspill. Det gir en fantastisk spilling, og du kan koble med mer enn seks millioner spillere over hele verden. Dette er ikke et vanlig offline spill. Det gir den virkelige følelsen, og du kan konkurrere med spillere over hele verden. Alle spillerne har sine egne spesifikke profiler, og fremdriften blir stadig lagret. Du kan bli med i forskjellige tabeller. Det beste er at det alltid er et bord tilgjengelig. Du trenger ikke å vente på det.

Når du starter Zynga poker, kan du spille som gjest, spille med Zynga ID eller du kan logge inn med Facebook ID. Ved å bruke din ID kan du holde oversikt over dine venners scorer og delta i flere konkurranser og få navnet ditt skrevet øverst i leaderboardet. Siden dette er en Beta-versjon, tilbyr Zynga 20.000 kontanter ved starten av spillet for å gi deg en hoppestart. Spillere kan også vinne opptil 100 000 kontanter fra lucky slots bonuser. Disse sjetongene kan brukes til å spille på flere bord.

Jo mer du vinner, jo lengre spiller du. Dette spillet tilbyr også kjøp i app. På grunn av et veldig stort samfunn av spillere, har dette spillet blitt svært populært og blir vanedannende i kort tid. I motsetning til mange offline pokerspill, tilbyr det å konkurrere med venner og andre ekspertspillere. På denne måten står vi overfor en ny utfordrer i stedet for de samme datamaskingenererte utfordringene. Det er den eneste grunnen til at dette spillet har blitt en følelse.

Hvis du har spilt den på smarttelefonen, må du kjøre batteriet helt tørt. Dette spillet er ikke så morsomt å spille på den lille skjermen. Å spille Zynga Poker Live på PC er enklere. Hvis du vil installere Zynga Poker Texas Holdem på datamaskinen din, følg deretter den enkle veiledningen som er gitt nedenfor.

Last ned Bluestacks-spilleren for MAC eller Windows, i henhold til operativsystemet. Hvis du vil spille Zynga Poker på Mac, last ned Bluestacks for OS X, og hvis du vil spille Zynga Poker på Windows PC, last ned BlueStacks spiller for Windows.

Slik spiller du Zynga Poker Live Texs Holdem på PC / PC

  1. Last ned og installer Bluestacks på ditt respektive operativsystem
  2. Last ned Zynga Poker Apk til PC, og legg den overalt på skrivebordet
  3. Nå åpner Zynga Poker Texas Holdem for PC apk og velg Bluestacks for å kjøre den (Hvis ikke valgt som standard)
  4. Det vil bli installert og du vil da motta en melding om at installasjonen er ferdig
  5. Åpne dette varselet og spillet vil bli startet
  6. Alt som styres med berøring, vil bli styrt med venstre museklikk på PC
  7. Det er alt! Nå kan du enkelt spille Zynga Poker live på datamaskinen din

Metode 2 for å installere Zynga Poker for PC:

  1. Åpne BlueStacks App Player på din Windows PC eller MAC.
  2. Kontroller at du har logget på med Gmail-adressen din, hvis ikke, gå til innstillinger > kontoer og logg inn med Gmail.
  3. Kom nå tilbake til startskjermbildet i BlueStacks.
  4. Bruk søkeknappen og skriv "Zynga Poker".
  5. Så snart du finner det, installer Zynga Poker ved hjelp av Google Play Store i BlueStacks.
  6. Dette spillet er gratis, men det er kjøp i appen for å kjøpe noen ekstra varer og mynter
  7. Det er alt! Nyt å spille Zynga Poker

Problem: "Android Market" gir folk inntrykk av at Googles markedsplass bare er fokusert på Android. I fremtiden må det være et mer omfattende merke som kan brukes på Google TV og andre plattformer.

Sane løsning: Endre navnet til Google Market. Alle problemer er løst.

Googles bisarre løsning: Endre navnet til «Google Play», redesign hele grensesnittet, og demp betydningen av apper ved å gi dem den laveste oppføringen i navigasjonsmenyen.

Jeg kan ikke vente med "play9rdquo; bøkene jeg kjøper på Google Play. Eller "play9rdquo; Facebook Android-appen. Eller se utseendet på Mark Pincus 'ansikt når han innser at Google har ødelagt ordet "play, 9rdquo; som Zynga har prøvd veldig hardt å eie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map